Şimdi Ara

POCO F6 ***(ANA KONU)*** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
23.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdisi f6 lara direnc kayit gelicekmi acaba bilen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolyildirim43 -- 7 Ekim 2024; 16:15:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mihritalia M kullanıcısına yanıt
    POCO F6 ***(ANA KONU)***

Bugün görünce aklıma siz geldiniz işinizi burası görecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Cok teşekkür ederim hocam

• Ya bu telefonda duvar kağıdı değiştirdim mesela dün tema olarak kabul ediyor bu yüzden alarm çalmadı. Çalmadığına o kadar eminim ki hiç yaşayan var mı aynı durumu?

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

orjinal tema kullanin

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Default yüklü gelen Poco temasındayım zaten ama duvar kağıdı değiştirmiştim. Alarm olarak Google olanını kullanıyorum mesela 3 günlük alarm düzenim var ekranda Salı yazması gerekirken Pazartesi yazıyor du alarmı şimdi bir kapat aç yapınca Salıya döndü.

Bilmiyorum ben alışamadım bu HyperOS'a LineageOS resmi olarak çıkarsa ona geçeceğim.

• Isınma için en güzeli pil tasarrufu modunu açmak. Eskiden yarım günü çıkaramazken şimdi şsrja akşamları takmak bile bezen gece takmalara dönüşüyor

• POCO F6 ***(ANA KONU)***

Güncellemeyi yukledikten sonra ekranda el işareti çıkıyor. Bir bug mi yoksa bilmediğim birr özellik mi aktif ettim

• haritaci76 H kullanıcısına yanıt

buda işaretine benziyor.

• haritaci76 H kullanıcısına yanıt
    Özellik aktif olabilir

POCO F6 ***(ANA KONU)***

• lKaraoqLanl L kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam. Temassız hareketler kapalıydı ama altında bulunan uygulamaları da kaaptinca çözüldü sorun. Teşekkürler

• Bu telefonda NFC ile ödeyemediğim durumlarda eksiği nerede aramak lazım? Çoğu yerde sıkıntı yok ama gittiğim Migros ve Bim şubesinde katiyen NFC ödemesi olmuyor. (POS markası Verifone) Ziraat Bankası kullanıyorum çoğunlukla, bugün de Ziraat seçiliyken NFC ödediğim yerde Enpara seçtim bu sefer ödeme olmadı.
    ---------------
    Geliştirici Seçenekleri açıkmış 😲 Enparadan da NFC aktif ettim bakalım o olmayan yerlerde olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 24 Ekim 2024; 6:47:17 >
  • POCO F6 ***(ANA KONU)***

POCO F6 ***(ANA KONU)***

hocam 62mb ,normal uygulama guncellemesinden bile neredeyse az,eşime honor 200 aldik ,1 ayda 2.guncellemesini aldi,sadece 1 guncelleme 800 mb,aralikta android 15 alacak,f6 android 15 almasi Ocak/Subat ayini bulur ki f6 sozde daha iyi olacak...

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

sadece güvenlik güncellemesi başka birşey olmadığı için boyutu normal

Diğer telefonda bir sürü yama vardır

Yok hocam,kamera,sarj iyilestirmeleri ayrica android 15 e hazirlik yamalari,gorsel bir suru yenilik gelmis,efectler falan,fontlar

• erolyildirim43 kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı takasladım fakat bu çift katman işlemcilere imei atan pendik istanbulda sevgi gsm var. Mi 13 pro larada burası atıyormuş.
    Netten ulaşıp sorabilirsiniz fakat Eylül 2025 e kadar zaten kullanımınız var o zamana kadar belki yazılımsalda cıkar ,acele etmeyin.Ulaşırsanız sadece fiyat alın ve bekleyin.

• Telefonun stokları neden bitti ? 24-25 bin tl civarında alabilecek güzel bir telefona benziyordu. Redmi note 9s 6gb ram kullanıyorum. Bu modeli çok beğendim bu yüzden tekrardan xiaomi snapdragon işlemcili bir telefon almak istiyorum.

• Merhabalar,
    Poco F6 Satın almayı düşünüyorum
    telefonu kullanan arkadaşlar memnun mu?

• Shadow 29 kullanıcısına yanıt
    ben 4 5 aydır kullanıyorum donanım olarak çok güzel cihaz sadece yazılım olarak hyperos yada MIUI reklam ve gereksiz saçmalıklar ile dolu

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.