< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (23. sayfa)
-
-
Oyun bilmem ama sosyal medyaya bakıpda eğer cihaz ısınıyorsa beni rahatsız eder.
Kimini rahatsız etmeyebilir ama benim şahsi görüşüm f6 ısınan bir cihaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnstagram da dolaşırken ıphone da ısınıyor .
-
İlk aldığım zamanlar sosyal medyada ısınıyordu artık ısınmıyor. Sanırım ısınma sorununu güncelleme ile düzelttiler. Geçen full ayar 45fps genshin oynadım yarım saat onda da makul derecede ısındı. Isıdan yana bir sorunu kalmamış gibi görünüyor diğer arkadaşların tecrübesi nedir bilemem.
120 fps Cod Mobile oynuyorum, küçük pencerede video açıkken reelslere bakıyorum. Şimdiye kadar beni rahatsız eden bir ısınma ile karşılaşmadım.
Isınmasından şikayetçi olan varsa gidip 4-5 katı fiyatına iPhone 16 pro alabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük kullanımda sosyal medya youtube birde oyun olarak sadece 1 2 haftadır clash of clans oynuyorum. Isındığına denk gelmedim hocam telefonumun. 6 7 aydır kullanıyorum.
F6 mi hocam vede batarya performansı nasıl. Gerçi şu an için piyasda yok f6 12 lik .😪 Sadece f6 pro var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan Özkaya -- 3 Aralık 2024; 10:59:32 >
Evet f6 hocam 8 lik bendeki aşırı performans isteyen bir sey yapmadığım icin o zaman 20 bine 8 ligini almıştım. Bana fazlasıyla yetiyor. Bataryasi da gece takıyorum sabah sarjdan çıkarıyorum birdahaki yatmadan takana kadar yuzde 20 civarinda oluyor. Gün içinde de gece unuttuğumda mesela sarja takmam gerektiğinde sarja takıyorum 90 watt i da açınca bi bakmışsınız yuzde 100 olmus cok hızlı sarj oluyor.
En güncel Xiaomi Server (Cpid) Listesi
📶 Xiaomi CPID V2 Desteklenen Modeller
Xiaomi 15 (dada) V2
Xiaomi 15 Pro (haotian) V2
Redmi Note 14 Pro+ (amethyst) V2
Redmi Note 14 Pro/POCO X7 (malachite) V2
Redmi Note 14 (beryl) V2
Xiaomi 14 Pro (shennong) V2
Xiaomi 13 Pro (nuwa) V2
Xiaomi 13 (fuxi) V2
Mix Fold 3 (babylon) V2
Mix Fold 2 (zizhan) V2
Mi MIX 4 (odin) V2
Mi Mix Fold (cetus) V2
Mix Flip(ruyi) V2
Mix Fold 4(goku) V2
Redmi Note 12T Pro (pearl) V2
Redmi K60E (rembrandt) V2
Redmi Note 12 (sunstone) V2
Redmi K60 Pro (socrates) V2
Redmi K50 Ultra (diting) V2
Xiaomi 12S Pro (unicorn) V2
Xiaomi 12S Ultra (thor) V2
Xiaomi 12S (mayfly) V2
Redmi K70 Pro (manet) V2
Poco F6 Pro (vermeer) V2
Poco C40 (frost) V2
Redmi Note 12R / 12 5G / POCO M6 Pro 5G (sky) V2
Xiaomi CIVI 4 (chenfeng) V2
Xiaomi CIVI 3 (yuechu) V2
Xiaomi CIVI 2 (ziyi) V2
Xiaomi CIVI (mona) V2
Xiaomi Civi 1S (zijin) V2
📶 Xiaomi CPID V1 Desteklenen Modeller
Xiaomi 14 Ultra (aurora) V1
Xiaomi 14 (houji) V1
Xiaomi 14T Pro (rothko) V1
Xiaomi 14T (degas) V1
Xiaomi 12 Pro (zeus) V1
Xiaomi 12 (cupid) V1
Xiaomi 12T (plato) V1
Xiaomi 12 Lite (taoyao) V1
Xiaomi 11T Pro (vili) V1
Xiaomi 11 Ultra (star) V1
Xiaomi 11 (venus) V1
Poco F6 / Redmi Turbo 3 (peridot) V1
Poco X6 Pro (duchamp) V1
Poco F5 / Redmi Note 12 Turbo (marble) V1
Poco X5 (moonstone) V1
Poco X5 Pro/Redmi Note 12 Speed (redwood) V1
Poco F4 / Redmi K40S (munch) V1
Poco F4 GT / Redmi K50G (ingres) V1
Poco X3 Pro (vayu) V1
Poco F3 / Redmi K40 / Mi 11X (alioth) V1
Redmi Note 13 4G (sapphire/sapphiren) V1
Redmi 14C / POCO C75 (lake) V1
Redmi A3 (blue) V1
Redmi 13 (moon) V1
Redmi Note 13 Pro 5G (garnet) V1
Redmi Note 12 4G (topaz) V1
Redmi Note 11 4G (spesn) V1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bu nedir hocam açıklayabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi yeni kayıt yöntemi server kaydı dediğimiz olay yavaş yavaş direnç kaydı tarih oluyor..
Fiyat belli mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Telefon kilit ekranındayken wp bildiriimlerini göstermiyor.Ayarları da kontrol ettim bildirimler ve kilit ekranında gösterim açık.kafasına göre bazen gösteriyor çoğunlukla bildirim sesi çalmasına rağmen mesajlar kilit ekranında gözükmüyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan veya çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
Evet bendede ayni. İlk geldiğinde 2 saniye kadar gözüküyor sonra kayboluyor kilit ekranindan. Bende saat var ona da düşüyor bildirim acaba ondanmi oluyor diye düşünüyorum ama alakasi varmı bilmiyorum.
Anladım hocam.böyle bir sorun olması gerçekten çok garibime gidiyor.ilk zamanlar ekranda başka uyg bildirimleri bulunduğu için en son gelenleri göstermiyor diye kendimce mantık kurdum ancak kilit ekranı boşken de aynı sorun devam ediyor. acaba uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediniz mi ?
-
Yok hocam bi girişimim olmadı bu durumla ilgili. Telefon yanımdayken mesaj geliyor. Ekranda gözüküyor kilit ekraninda 2 saniye kadar. Sonra kayboluyor. Sizde dikkat edin sizde de böyledir büyük ihtimalle.
ben de dediğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım. hatta şimdi mesaj geldi ses çaldı ancak kilit ekranında tık yok.wpdan bildirim geldiğini anlamam için kilidi açıp saatin yanındaki ikonu görmem gerekiyor
-
Sade resim olursa görünmüyor
yazı olunca bazen görünüyor bazen görünmüyor
çok farklı olursa görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X