Şimdi Ara

POCO F6 ***(ANA KONU)*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
23.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam XDA'de Official olarak CrDroid var. Benim şu ana kadar kullandığım en iyi romları bu adamlar yapıyor. Stabilite 10 numara. Mi 9T Pro'da kullanıyorum. Daha önce LG G7'de kullandım ve ikisindede çok memmun kaldım. Özelleştirmelerde güzel bence yükleyin tavsiye ederim üstüne KernelSU kurdunuzmu Google sıkıntı çıkartmaz.

• AsoBey kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, tamam hocam bir kaç gün sonrasında detaylı değerlendiririz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yeni aldım yalnız şarj konusunu tam anlayamadım.şarja taktığımda hızlı şarj diyor ama hızlı şarj etmek istemiyorum.ayarlara baktığımda hızlı şarjla alakalı direkt bir ayar göremedim.tam olarak nasıl bir ayar gerektiğini bilen biri yanıtlarsa memnun olurum POCO F6 ***(ANA KONU)***

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POCO F6 ***(ANA KONU)***
    Arkadaşlar buradan çıkan bildirimler 30 40sn bende gitmesi sürüyor.Dün fark ettim ,sizde de durum böyle mi yoksa daha erken mi kayboluyor?
    Erken kaybolmasını istiyorum ayarıda varsa bulamadım,var mı bilen acaba?

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt
    Telegram kanalında anladığım kadarıyla aosp romlara daha mıuı kamera entegre edilememiş.Gcam da ne kadar stabil bilemiyorum bir kaç tane denedim hatalar var..
    Mıuı globalden devam ediyorum.Başka cihazın romlarında Tayvan romlarını öneriyolar ama ne kadar stabildir bu cihazda bilemiyorum.

• god of psycho G kullanıcısına yanıt
    Pil/ek özellikler/şarj işlemini arttır- şarj hızını artır ayarları var oralara bi bakın isterseniz.

• Oyun muhabbeti gördüğüm için yazıyorum ısınma problemi yaşayan gamer arkadaşlar cihazlarını genelde garantili almışlar F6 Pro,X6 Pro dahil olmak üzere yurtdışı Zte Nubia Redmagic 9 Pro,Zte Nubia Z60 Ultra,Asus Rog Phone 8 Pro ve soğutucu ekipmanları ile birlikte tercih edin fiyat skalası garantili aldığınız ürün fiyatlarına denk bu cihazlar repair olmuyor diye tercih etmeyenler vardır muhakkak ama artık 2+2 süre uzatma metodu var 4+4 yasal kullanım süresi ile birlikte 2+2 süre uzatma yapınca 12 ay nonstop kullanılıyor.. Poco oyun performansı eskisi gibi değil ısınma problemi en büyük muzdarip olduğu kısmı kullanıcıların Redmi K70 Pro şuanda Poco F6 Pro dan daha iyi cihaz işlemci yönünde F6 Pro Redmi K70 Pro nun kırpılmış varyantı madem tercih edecek olanlar K70 Pro tercih etsin ısınma şikayeti yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 26 Ağustos 2024; 5:32:30 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    K70 pro k70 ultra çin menşeili çıkan cihazlar olduğu için içindeki romu ingilizce ve çince.Bu yüzden bootloder açma da sıkıntı.normal yolla çin için çıkan cihazlar basvuru ile bootloderi açılmıyor.Açmak için ekstra ücret verilmesi lazım artı türkce port rom da ne kadar güncelleme alır almaz bilemiyorum.
    Üstelik k70 pro da 2 tane band 8 ve 20 eksikliği var cihaz 3g 4.5g arasında gider gelir Anadolu'da birçok yerde 4.5g de çekmez büyük ihtimal.
    Çin için çıkan cihazlar daha sonra sıkıntılar çıkarabiliyor.Donanım olarak güzel cihazlar ama bazı sıkıntılarda mevcut malesef.

• god of psycho G kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla ayar yok ayarlarda %80 e kadar sınırlandırma var

Yavaş istiyorsanız 18w -20w 33w lık şarj cihazlarını kullanabilirsiniz .

bende 90w ile hiç şarj etmedim daha

• ByÇINAR kullanıcısına yanıt

Tema kaynaklı olabilir mi

2 saniye falan sürmüyor kaybolması .

• POCO F6 ***(ANA KONU)***
    Hocam hala çözemedim neden yapıyor ram temizleme yapınca 30 40 saniye kaybolmuyor,klavyeyi kullanılan zaman kullanamıyorum.2 gündür sinir etti beni 😂

• Arkadaşlar merhabalar. Halihazırda 2 yildir samsung a52s kullanıyorum. Oncesinde poco x3 pro lullaniyordum.

Bu cihazda wifi aramasi var mi? Şebeke gücü nasıl? Teşekkürler

• Global cihaz olduğu için şebeke sorunu cekmezsiniz,vowifide mevcut.. POCO F6 ***(ANA KONU)***

• mihritalia M kullanıcısına yanıt

Wifi arama yeni birşey değil ki senelerdir var .F6 da olduğu gibi Yeni cihazlarda da tabi ki de var

şebeke çekim gücü de iyi POCO F6 ***(ANA KONU)*** 

• Bootloderi açık olanlar taywan romunu denemesini tavsiye edebilirim...
    Diğer cgazlar için tavsiye ediliyordu dün aksam denemek istedim bende beğendim suana kadar bug göremedim.
    Google arama rehber sms yerine mıuı tabanlı sms rehber arama var.Pl tüketimi ,cihaz ısısıda güzel

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    6*7 7*8 vs gibi icon dizilimi olan tema biliyor musunuz?

Maalesef hocam.

Bu romda full Türkçe dil desteği mevcut mu hocam?

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Evet. Kurulum yaparken hiç yabancı dile denk gelmedim,belki girmediğim menülerde vardır dicem ama önemli olan her ayarı ayarladım.
    Güzel rom tavsiye ederim.
    Ben 1.0.3 rom indirmiştim güvenlik güncellemesi gelip 1.0.4 oldu daha sonra recoveryden wipe data yapıp sıfırdan kurulum yapıp rootladım.
    Bana globalden daha serin ve batarya daha iyi geldi.

Teşekkürler bilgiler için hocam, ben başka cihaza geçicem ama bu cihazda kalacak kurcalarım vakit buldukça.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.