< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (11. sayfa)
-
-
Hocam 8gen3 ısınan bir işlemci zaten. Honor magic 6 pro, Xiaomi 14 ile deneyimim oldu. 8gen2'nin verimliliği ve ısınma performansının yanından geçemez 8gen3. O nedenle aynı mimariye sahip 8sgen3'ün ısınması normal ve olağan. Xiaomi tarafında daha çok ısındığıda bir gerçek. Yazılım ve donanım uyumu istenilen seviyede değil hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan f5 kullanıyorum memnunum biraderde samsung a54 var sürekli sorun çıkarıyor f6 ona alıcam aosp romla hiç uğraşmaz düz kullanıcı
Dediğin gibi hocam hangi konuya baksam ısınma sorunu var gözüküyor , en azında hiç olmazsa üç yıl götürecek cihaz bakıyorum
Bu modeli de pek kullanan yok kararsızım
Bu cihazın özeti bence şudur çok iyi donanım kötü yazılım. Ayrıntıya girmek gerekirse Harmony OS dan geçtim o yazılımın galeri uygulaması kusursuzdu kişiye göre arama konuma göre gruplandırma yapayzeka destekli öneriler vs vs birçok iyi özelliği vardı keza müzik uygulaması video düzenleme uygulaması video player gibi birçok uygulaması Hyper OS'a göre daha üstündü. Bunlarla beraber sistem widgetları saydam ve iyi tasarlanmış göze hoş geliyordu. Hyper OS'da ki widgetlar baya kötü hava durumu uygulaması fırtına çıksa haber vermiyor. Harmonyde bak su saatte şöyle yağış olacak dikkat et vs vs gibi bildirimler ile gerçekten sezgiseldi. Tek elle kullanım modu gibi ek özellikler de daha iyiydi. Hyper OS'da tek elle kullanım modu hiç olmasa da olurmuş baya kötü...Google engelli olmasa devam ederdim kullanmaya. Tabi bu saydıklarım ek uygulamalar ile sağlanıyordur kesin ama uğraş dur... E birde pocodaki reklamlarla şişirilmiş sistem uygulamarı kalite hissiyatını baya düşürüyor. Cihazda kapsamlı bir sağlık uygulaması da yok ayrıca. Çok gömdüm ama iyi tarafı eksiksiz donanım var cihazda ayrıca kamerası kötü falan değil iş yapıyor. Tamamen tr deki teknoloji editörlerinin ön yargısı ile kamera kötü deniyor. Sonuç olarak yazılımdaki eksiklikleri kapatmak sorun değil ben alınca uğraşırım diyorsan öneririm. Donanımdan ziyade yazılıma önem veriyorsan başka cihaza bakmanı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissu555s -- 22 Ağustos 2024; 9:17:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben yurtdışı aldım ve bootloderi açtım.aosp tarzı rom denemedim kamera daha oturmadı ditorlar xıkan romlarda.suan global son sürümdeyim.
Ama sırf su ısınma mevzusundan dolayı aosp romları test etmek istiyorum eğer ısınma giderse hyperOs yazılımdan kaynaklı olduğu kesinleşecek.
Oyun oynamadığı için cekirdek frekanslarını kernel uygulamasııyla biraz düşürdüm ve ısınma en fazla 38 lerde gördüm bugün.
Normalde YouTube telegramda bile gezerken 41 42 lere çıkıyordu cihaz.tabii bu ısı olayı gündüz oluyor gece ev ortamında düşüyor 35 36 lara.
Alıcak olan arkadaş varsa yurtdışı yurtiçi verilen paraya göre alternatifler ne varsa ona göre değerlendirip almalı.Benim aldığım fiyata gayet makul ve tam bir f/p ürünü..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaominin hyperosla çıkan sürümlerinde ve sonradan gelen güncelleme ile hyperosa geçmiş cihazlarında ısınma var öncesinde yok ise tamamıyla işletim sistemiyle alakalı işlemciyle değil diyebiliriz o zaman.
Kafanda yurtiçi yurt dısı hangisi var ise ona göre değerlendirip müdaillerine bakmak lazım..oradan seçim yapmak lazım diye düşünüyorum.
Kamera bencede ön arka gayet yeterli bende cok sıkıntı görmedim.misal X6 pro da kamera kalitesiz olduğu belirgindi.
Handikap da orada zaten f6 yı 8sgen3 le çıkar,f6 pro 8gen2 liyle cıkar ,neden diye düşünmüyor değil insan.
Testlerde 8sgen3 daha performanslı halbuki 8gen2den.
Dostlar Honor 200 mü yoksa bu cihazı almak mi mantıklı? Şuan x6 pro kullanıyorum ve yazılımdan memnun değilim, siz ne tavsiye edersiniz.
X6 prodan sonra Honor 200 pro'dan aşağısını almazdım ben olsaydım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Realme GT 6T öneririm. Bugün satışa çıkmış HB üzerinde. İşlemci geçen senenin işlemcisi olsada performansı 8sgen3 seviyesinde ve ısınma konusunda çok daha verimli. Batarya tarafında da gördüğüm en iyi işlemcilerden birisiydi. Bence 30K için tercih edilebilir özellikleri var ama Realme yazılımını hiç bilmem.
Hocam 30 bine çıksam honor 200 pro tercih ederdim realme 6t yerine, fiyatı 25-26 olsaydı alırdım ama.
Hocam o fiyata değmez hem işlemci f6 da daha iyi şunu kabul edelim şuan en iyi fp telefonu poco X6 pro ve poco f6 gerisi sizin hangi işlemciyi sevmenize kalmış.Geriye kalan herşey hemen hemen aynı.
Selam arkadaşlar. Ayarlardan zil sesini değiştirmeye çalışınca seçtğim sesi dinleyemeden araya reklam giriyor. Reklamı kapatmanın bir yolu yok mu?
Müzik uygulamasına girip sol üstteki 2 çizgiden ayarlara girip
Gelişmiş Ayarlardan kapatabilirsiniz
Eyvallah. Temanın içindeki ayarlardan reklamları kapatmak gerekiyormuş.
-
Reklam kapatılacak bir kaç menü mevcut. Yapmadıysanız eğer ayarlara girip arama bölümüne "yetkilendirme ve geri alma" yazarak açılan menüden msa ve system daemon izinlerini iptal edin.
Ayarlar>uygulamalar>sistem uygulama ayarları kısmından mi tarayıcı, mi video ve güvenlik uygulamalarının reklamları göster, kişisel öneriler gibi seçenekleri iptal edin.
Bazen hızı arttırma, çift uygulama gibi öneri bildirimleri gelebilir. Bunların gelmesini istemiyorsanız bildirim geldiğinde üstüne basılı tutup kısıtla seçeneğini seçin.
Belki bu dediklerimi yapmış olabilirsiniz, yine de yazmış bulundum faydalanan çıkabilir.
Hocam merhaba, Honor 200 aldınız mı? Aldıysanız belli bir kullanım sonrası X6 Pro ile batarya kıyası yaparsanız sevinirim.
Dün akşam kullanmaya başladım hocam, özelden paylaşırım seninle kullanım deneyimini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X