Bi bakayım hocam, yorumunuz için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (9. sayfa)
-
-
Ön siparişle aldım 2 aydır kullanıyorum. Batarya süresi günlük işler için ideal, fotoğraf pek çekmiyorum ama AI destekli bir kez insan fotoğrafı çektim oyuncak gibi duruyordu suratlar. Genel olarak da ben bu HyperOS pek beğenmedim. Akıllı telefona yeni geçmiş kişiler gibiyim LineageOS resmi olarak çıkarsa ona geçeceğim tabi TWRP de olsa süper olur.
-
S23 ultrayı sattıktan sonra akabinde x6 pro 4 5 gün kullanıp takasla f6 aldım.Dün f6 tı aldım satıcının demesi 25 günlük.
Mobil veride normal kullanımda gündüz ısınıyor ama öyle aman aman değil,x6 pro bi tık daha fazla ısınıyordu.
512 lik bana 12.500 e geldi. Yani bu paralara bu işlemci hafıza ram gayet iyi.
Yukarda bahsedilmiş x6 pro kadar tutmadı diye nedeni ise x6 pro ya imei çakılıyor fakat f6 ya suan için çakılmıyor ve satıcılarda malum getirmiyor.
X6 prodan soğuma nedenim en başta imei değiştiği için bootloderi açmama izin vermiyor sürekli hata veriyor bir de mtk işlemcide pek rom desteğide olmuyor.
Şimdi düşünüyorum 2025 ağustos sonuna kadar imei atılmazsa da kullanma hakkım var.Bu fiyatlara bence gayet iyi.S23 ultra aslında iyi cihaz fakat biraz büyük ve korunması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 16 Ağustos 2024; 22:28:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde ısınma nedeni hyperOs kaynaklıda olabilir yeni bir işletim sistemi ,aynı işlemci kullanan diğer cihazlara bakmak lazım..
Telegramda epey rom sayfası var.eu.rom da var.bootloderi açık olan bakabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar, bende bu cihazı almaya çok yakındım ancak batarya performansı yüzünden siparişi iptal edip X6 Pro aldım. Genel olarak memnun olsamda kamera tasarımından nefret ediyorum :) mümkünse fotoğraflı detaylı batarya yorumlarınızı paylaşır mısınız? Almayı düşünenler için faydalı olacaktır.
-
Ben imei atılmıs x6 pro 512 liği 10.000tl 1 aylık cihaz(satıcı demesi)
F6 512 liği (25 günlük satıcı demesi) 12.500 tl ye aldım..
Yani x6 pro verip 2500tl üste vererek aldım.
F6 lara suan imei atılmıyor muhtemelende atılmaz.artık seneye ağustosa kadar kullanıcaz atılmazsa.
Ben birazda fazla cihaz değişiyorum ama genel manada x6 pro fiyatına göre güzel cihaz (yurtiçi)..
F6 biraz fiyat bandının üstünde 2000 3000 aşağı olsa oda f/p cihazı.Isınma f6 dada var ama öyle cayır cayır değil hafif kocaelindeyim belki hava şartları dicem amamburada daha 1 ay önce s23 ultrada kullandım o cihazıda bu cihaz gibi kullanıyordum fakat böyle ısı vermiyordu.5dk kadar donanımhaberdeyim cihaz ısısı 34.8 cihaz wifiye bağlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 18 Ağustos 2024; 12:50:6 >
-
Öncelikle detaylı yorumlarınız için teşekkür ederim.
X6 Pro ısınma sorunu ben hiç yaşamadım, 36 derece hava güneş altında bile ılık çalışıyor ısınma olmadı. Oyun oynayan birisi değilim. İşlemci performansından memnunum ki zaten iki cihaz arasında ben performans olarak çok bir fark olacağını düşünmüyorum oyun oynamayanlar için.
F6'nın kamerası bir tık daha iyidir kesinlikle. Benim için en önemli detay bataryasıydı. Bence uygulamada hata var. Ortalama full şarj ile o kadar ekran süresi veriyor F6, sizde %44 batarya ile 6 saat ekran süresi yazıyor. Bu değer doğruysa (ki bence uygulamada hata var) şu an piyasanın en iyi batarya optimizasyonlu HyperOs cihazı. Ama testlerde ve yorumlarda bataryadan şikayet çok gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 18 Ağustos 2024; 13:18:42 >
Uygulamada hata yok fakat bu kullanılan batarya da wifide balkonda telefonu kurcalayarak geçirdim(cihaz 30 derecelerde ve aydınlatma olmadığından ekran ışığı minumumun bi tık üstü seviyedeydi).
Yinede iyi bir değer, teşekkürler bilgi için. Cihazı kullanan sayısı az olduğundan yorumsuz kaldı konu. Kullananlar bilgi paylaşımları yaparsa mutlu oluruz.
Aynen x6 pro ve samsung a55 gölgesinde kaldı.
-
Ben bunu kullanıyorum tema ismi DAN_V11
Konuda size yada başka birisine yazmıştım
Tema arama kısmına v1 v2 v3 vb olarak arattırıp çıkan temalarda istediğiniz simgeler var
Teşekkürler
Capital Letters isimli temanın simgeleride başarılı tavsiye ederim.
Arama kısmına yazınca çıkmıyor Görsel var mı yada geliştiricisi kim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X