< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 18 Ağustos 2024; 17:50:38 > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (10. sayfa)
-
-
Bu cihaz da makro cekim yok sanırım yada ben bulamadım. -
Aramayı değiştirdiklerinden beri sıkıntı
Teşekkürler
-
Temmuz güvenlik güncellemesi varken
Ağustos güncellemesini yollamışlar
1.0.5.0 dan 1.0.7.0 ye geçmişler
Hyperos 1.5 vereceklerdi sözde 😁
-
Makro kamera yok cihazda çünkü -
Umarım birşeyler düzelmiştir whatsapp güvenlik kodu bankacılık uygulamaları vs bi çok sıkıntı yaşadım -
quote:
Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903
Umarım birşeyler düzelmiştir whatsapp güvenlik kodu bankacılık uygulamaları vs bi çok sıkıntı yaşadımBu güvenlik güncellemesi .
Ne gibi sıkıntı yaşadınız ki?
-
Telefonu kullanan arkadaşlar genel olarak memmun musunuz?
Acaba kılıfsız kullanınca elde kayıyor mu?
İnceliği çok hoşuma gitti 7.98 mm. Büyüklük olarak ideal. Görünüş olarak iyi gözüküyor. Sd8s Gen3 var oyunlar içinde yeterli.
Yurtdışı 14-16 bin civarı. 12/512 olan yurtiçi 27 bin. O fiyatlara server kayıtlı S23 Ultra var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHiBLaST -- 20 Ağustos 2024; 14:17:57 > -
21 bine satıyordu Xiaomi ne ara 27 olmuş.
Edit: 12/256 yazmışsınız aklım karıştı 12/512 olacak o. Benim dediğim 8/256
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 20 Ağustos 2024; 13:33:57 > -
Doğru hocam bende Realme GT2 Pro var 12/256 o kafam karışmış düzelttim
-
gt2 prodan geçecekseniz geçmeyin bence
-
İlk aldığımda whatsapp sürekli güvenlik hatası verip duruyodu. Hatta bu sayfada başka yaşayanlar var. Son bi kaçtır da binance hata verdi yeni ıp algılandı vs diye. Hattım değişmedi girdiğim internet şebekeleri aynıydı ben bu tarz durumlara ilk defa bu telefonda rast geldim. Hep Xiaomi grubu telefon kullanmışımdır -
Whatsapp dan bende 1 kere hata aldım kendi kendine çıkış yapmıştı .
Konuda da ben bahsetmiştim sonra da bir daha hata almadım
-
Bana göre suan cihazı tek sorunsalı ısınma.Önümüz son bahar ve kıs muhtemelen daha serin olacaktır.Birde hyperOs işletim sisteminde yeni bununda etkisi olabilir.
Ben yurtdışı olarak kullanıyorum ,eğer o paralara alınacaksa alınabilir cihaz,atıyorum 14.000tl ye 8gen 3 hayatta alamazsın ,muhtemelen 8gen 2 de alınmaz.
26 27 lere cıkacaksan s23ultra eğer edge ekran ve cihaz büyüklüğü sorunsal olmazsa bence o fiyata s23 ultra alınır. -
Üstad bende Realme GT2 Pro var Gen1 işlemcisiyle deli gibi ısınıyor zaten bu da deli gibi ısınıyorsa vazgeçerim.
Benim GT2 Pro 64C CPU 52C batarya.
-
Olabilir üstad GT2 Pro yu sevmeme nedenim biraz ısınma biraz arka kapağın kaygan olması. Zaten satınca üstüne çok çok büyük meblağ eklemeyeceğim.
Aslında aklımda K60 Pro var veya K70 Pro Lamborghini ama bu cihazı görünce bütün özellikleri kafamdaki tikleri onaylıyor.
-
İlk çıktığında almıştım arayüzü arkada çalışan uygulamaları kapatama vardı VS adb ile kaldırılıyordu VS bide şarjı içime sinmedi satmıştım bende
-
Realme arayüz olarak fena değil sonuçta Oneplus'un alt firması. İki üç saçma bug dışında problem yok. Yurtdışı cihaz alırsam official CrDroid kurarım stock romda durmam yani.
-
Arkadaşlar gelen güncellemeden sonra batarya süresi ve ısınma ile ilgili düzelme var mı sayfada pek yorum yok , miui tr bile konusu yok
Almayı düşünüyorum biraz gaz verin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X