Hocam öncelikle yurtdışı fiyatlarını, özellikle Asya pazarı fiyatlarını hiç takip etmiyorum. Sadece bildiğim tek şey var; Çin, Hindistan gibi pazarlara çok daha uygun fiyattan çıkış yapan cihazlar global lansmanda üzerine 100/200 dolar koyarak çıkıyorlar. Bununda nakliye ve reklam maliyeti olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sizinde verdiğiniz örneğe göre 300 dolara satılan ürünü biz 470 dolara alıyoruz ki bu kayıtsız hali. Resmi olarak gelmiş olsaydı 650 700 dolar gibi bir fiyata gelmiş olacaktı, belki daha fazlasına gelecekti çünkü bir alt modeli 30 bine geldi zaten. Bunları düşündüğümüzde Poco tarafının yine ülkemiz fiyatını ben uygun buluyorum. Donanım olarak amiral seviyesi ve 20K fiyata belkide en iyi ana kameraya sahip model olabilir S23FE saymazsak. |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (8. sayfa)
-
-
Maalesef yurtdışı fiyatlar da çok oynak. Pazar ülkesine göre fiyatlama yapılıyor. Bu durum içeriye de yansıyor.
Ama F6 iyi cihaz... x6 pro'dan sonra rahat edeceğinizi umuyorum.
-
-
-
Ben rahat şekilde kullanıyorum, telefonum poco x6 pro, fiat egea android autoya kablolu olarak bağlanıyorum
-
X6 Pro ile F6 aynı mı davranır acaba onuda bilemedim şimdi.
Samsung a55 ile Poco F6 arasında kalmıştım, birde X6 Pro ya bakayım ne nedir.
X6 nın normal günlük kullanımda bataryasının çokta güçlü olmadığı soyleniyor sizde durum nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 2 Ağustos 2024; 14:33:49 > -
Amazon tekrar satar mı sizce? Bu cihaz neden x6 pro kadar konuşulmuyor ondan daha iyi cihaz -
Millet X6 Pro aldı geçti, F5 kullanıcısı için geçmeye değer bir durum yok zaten. X6 Pro ile arasında kayda değer bir fark yok. Ayrıca 12/512 versiyonu için fiyat yanlış tarafta. Güzel cihaz kesinlikle ama bu fiyat bandında seçenekler çoğaldı ve talep bulamadı pazarda.
-
Evet 12/512 fiyatı yüksek fakat F6 nın 8-256 ve poco x6 pro nun 12-512 nin fiyatları benzer. Ram ve hafıza farkı olsa da f6 da snapdragon var. Daha fazla tercih edilmesini beklerdim.
-
Snapdragon olması daha iyi olacağı anlamına gelmiyor. Isınma konusunda 8sgen3 sıkıntılı bir işlemci olmuş. Ben de F6 alacakken son anda siparişi iptal edip X6 Pro aldım yeniden.
Kamera haricinde F6'nın çok iyi olduğu bir nokta yok. Poco tarafında X Pro ve F düz modeli neredeyse birebir aynı cihazlar olduğu için ülkemize iki modelin birden gelmesi gereksiz olmuş. Seneye cihazlar arasında donanım farkı açılacaktır, F6 X6 Pro'nun gölgesinde kaldı bu yüzden.
-
Gelmez tabi fakat snapdragona yönelme algısı oluyordu genelde. x6 pro konusu 200 sayfa olmuş burada 8 sayfa var. Farkın bu kadar açılmasını beklemezdim
-
Genel olarak forumda Xiaomi konusunda muazzam bir düşüş yaşanıyor neredeyse pek çok yeni modelin aylar geçmesine rağmen başlığı yok halihazırda mevcut başlıklarda in cin top oynuyor X6 Pro ve 13T/Pro başlığı haricinde faal bir tane konu yok Redmi modelleri(Redmi Note 13 Pro 4g/5g yok Redmi Note 13 Pro Plus yok, Redmi K70/K70 Pro yok,14 Ultra yok şaşırtıcı gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 5 Ağustos 2024; 0:39:14 > -
-
Hocam ben keşke biraz daha bekleyip f6 alsaydım diyorum. Ancak kendi cihazımdan kamera hariç bayağı memnunum. Çift hat gün içinde sürekli telefon konuşması yapmama rağmen şarj anlamında bir sıkıntı yaşamıyorum. F6'nın x6 prodan farklı davranacağını sanmıyorum, ancak araba modeline göre değişiklik gösteriyor olabilir android auto işi, poco kullanıcısı bir tanıdığınızın telefonunu aracınıza bağlamayı deneyebilirsiniz.
-
Tesekkur ederim geri donusun icin.
Sirf yazilim konusindaki destegi icin Samsung A55 e dogru yoneliyorum malesef. Dediginizide deniyecegim Poco sahibi birini bulmam lazim once :)
Arac 24 model Vag grubu, guncel yani teknolojisi.
-
Merhaba
Kısaca telefon kullanımımdan bahsedeyim. Sosyal medya, YouTube, dizi, web gezinme. Oyun oynamıyorum. Benim için çok önemli iki nokta var bataryası ve ısınma olmaması. 24 saat nöbetlerim olabiliyor o süreçte bataryanın sorun çıkarmasını istemiyorum. Telefon normal kullanımda ısınınca direkt soğuyorum.
Telefon konusuna ilgim var, hemen hemen her telefonu da kullanmışımdır. Telefona çok para vermek istemiyorum F/P odaklı bir şey arıyorum. X6 Pro deneyimim olmuştu cihaz ilginç bir şekilde ısınıyordu, kamerası da pek hoşuma gitmemişti. Note 10 Pro kullanmıştım onun kamerası daha çok hoşuma gitmişti mesela.
S23FE kesinlikle düşünmüyorum bunu öneren arkadaşlar olacaktır. Isınma ve şarj konusunda gerçekten sıkıntılı bir cihaz.
Şu an A34 kullanıyorum, aslında gayet yeterli geliyor sadece kamerası özellikle gece gerçekten kötü bir de ekran kasa oranından dolayı ekran hoşuma gitmiyor.
Samsung düz S23-S24 serilerini de düşünmüyorum. Batarya olarak bana yeter mi emin değilim.
Özet olarak alabileceğim en F/P telefonu alıp hem kamera hem hız yönünden uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum. Elbette kameradan bir amiral gemisi performansı beklemiyorum. Çektiğim fotoğraflar güzel gözüksün, sosyal medyada paylaşılabilecek seviyede olsun yeterli.
Bunlar doğrultusunda f6 almak mantıklı mı? Hem fiyat, hem tasarım, hem hafiflik olarak aklımı çelmek üzere ama kameraya gerçekten güvenemiyorum
İlk tercihim olmasa da yd 13t pro da bakabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 13 Ağustos 2024; 17:13:51 >
-
Bu cihazın bataryası ve işlemcinin ısınması X6 Pro'dan daha kötü. Tüm testlerde sonuçlar aynı. X6 Pro'yu sevmediyseniz bu cihazdan uzak durun kesinlikle.
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Eleye eleye cihaz kalmadı 😅
-
Batarya için 20K civarında en iyi seçenek nothing phone 2a hocam ama donanımdan vazgeçmek gerekiyor. Tam istediğimiz gibi bir cihaz bulmak zor malesef. Birinin işlemcisi kötü, birinin ekranı kavisli, birinin kamerası sorunlu, illaki bir eksik oluyor.
-
Hocam bahsettiğiniz kriterleri okuyunca aklımda direk Nothing 2a canlandı. Hem ciddi ısınması olmaz hem şarjı rakipsiz sayılır. Performansı genel kullanım için oldukça yeterli. Zaten oyun da oynamıyorsunuz. Kamera olarak X6 ve f6 dan daha iyi. Bu arada F6 da Max 7 saat ekran süresi alabildim ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X