Şimdi Ara

POCO F6 ***(ANA KONU)*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
454
Cevap
23
Favori
23.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon yorumlarında ve bir youtube videosunda pilinin hızlı bittiğine dair yorum gördüm. Yaklasık ekran süresi verebilecek var mı? Cihazı sipariş etmiştim içime kurt düştü pile önem veriyorum çünkü

• Narcissu555s N kullanıcısına yanıt
    İşine yararmı bilmem ama benim kullanımım şu şekilde oldu. 12 saat boyunca, 1 saat navigasyon 2 saat web'de gezinti 12 saat boyunca Twitter ve haber bildirimleri %100'den %40'a düştü. Hiç oyun oynamadım video izlemedim müzik dinlemedim. Ekran parlaklığı otomatik ve always on display açık. Ama oyun oynayan biri olsam muhtemelen şarj etmem gerekecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birinsan -- 20 Haziran 2024; 21:38:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birinsan B kullanıcısına yanıt

Bu senaryoya göre fena durmuyor aslında. Yorumu yapanlar bir tık korkutmuştu. Ne kadar ekran açık süresi veriyor Peki ortalama bir şey söyleyebilir misiniz? Ekran açık süresi daha iyi bir fikir verebilir çünkü.

Valla hocam 2 ekran resmi aldım umarım bunlar bir fikir verir. POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)***

• Cihaz bugün elime geçti, açıkçası beni bazı durumlar da biraz hayal kırıklığına uğrattı desem yalan söylemiş olmam. Yeni gelen güncelleme ile birlikte Android 13 ile beraber gelen bazı uygulama ve sistem ayarlarına 14 güncellemesinde yer vermemişler. Örnek verecek olursam; her uygulamayı gizleyemiyorum, wi-fi güçlendirmesi yapamıyorum, her zaman açık ekranı sürekli aktif hâle getiremiyorum, Dolby atmos da ses seviyesini kademeli olarak değiştiremiyorum, daha detaylı kurcalamadım ayarlarını ama ufak tefek pürüzler ile karşılaşacağıma eminim. Poco F5 ve F5 pro kullanıcısı olarak söylüyorum bunları. Bu güncelleme beni hayal kırıklığına uğrattı maalesef..😏

• ya bizim ulkeye gonderilenurunlerde problem var yada abartiliyor. Xda ve reddit de herkes memnun telefonun daha dogru duzgun upgradeleri bile cikmamisken olumsuz bakmak anlamsiz bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • creA` kullanıcısına yanıt

hocam bence f5 ten f6 ya gecilmez,f5 ten f7 yada x8 pro ya gecilir en erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Her iki cihazı da kullandım Android 13 versiyonu ile gayet tatminkar seviyede idi. Android 14 ile birlikte gelen çoğu özellik görsel açıdan tatmin edebilir ama optimizasyon açısından bataryaya etkisi çok fazla gibi geldi. Biraz daha kullanıp kullanıcı deneyimlerini paylaşacağım, sonrasına sonra bakacağım.

• Telefona herhangi bir güncelleme geldi mi?

• Proximity kullanıcısına yanıt
    Bana gelen yeni birşey yok POCO F6 ***(ANA KONU)***

• Cihazı şüphelerime rağmen aldım. ilk izlenimim sıcak çalışıyor oysa lansmanda serin çalıştığını özellikle belirtmişlerdi. Oyun falan da oynamıyorum nette Instagram'da falan dolaşıyorum sadece buna rağmen eski Huawei telegonuma göre bariz daha sıcak... Muhtemelen donanım çok güçlü olduğu için bir miktar sıcaklık oluyor Arayüz görsel açıdan pek göze hitap etmiyor bazı noktalarda kullanması da pek kolay depil. Kamera olarak da beyaz dengesi pek iyi değil kapalı ortamda. İyi yanı hızlı şarj,iyi oyun performansı, hafif ve ince olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissu555s -- 25 Haziran 2024; 1:44:5 >

Isınma konusunda Normal olduğunu düşünüyorum .İlk kurulum yapılan cihazda ısınmaların olması doğal bi kaç gün sonra normale dönüyor .

Aşırı bi ısınma söz konusu değil .Elimde Iphone se var normal kullanımda instagram d ısındığını çok rahat hissediyorum .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam ısınması belki benim cihaz özelinde bir sorundur. Birkaç gün daha test edip son duruma bakacağım.

İlk aldığımda bende de ısınma oldu .

3 hafta olacak Şuan için sıkıntı yok POCO F6 ***(ANA KONU)*** 

• Amazon taksitii kaldırmış kaçırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 25 Haziran 2024; 18:13:34 >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt

Belirli aralıklarla deneyin belki yine çıkabilir

• Yurtdışı fiyatlarda gerileme devam ediyor ;

Xiaomi POCO F5 12+256GB 5G Siyah (Global) - 345 Dolar

Xiaomi Poco F6 8+256GB Siyah (Global) - 346 Dolar

Xiaomi Poco F6 12+512GB Siyah (Global) - 370 Dolar

Xiaomi Poco F6 12+512GB Taitanium (Küresel) - 370 Dolar

Xiaomi Poco F6 Pro 12+256GB Siyah (Global) - 448 Dolar

Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB Siyah (Global) - 474 Dolar

Xiaomi Poco F6 Pro 12+512GB Beyaz (Global) - 474 Dolar

• Arkadaşlar f6 yı lansmandan aldım.x3 NFC kullaniyordum o bile daha hızlı şarj oluyor.90 watt 1 saati geçiyor.33 wat takiyorum o 1 buçuk saati de geçiyor.x3 NFC 50dkda 33 wattla fulleniyor.benim telde mi bı sorun var lansmandan aldım ama inanilmaz yavaş şarj oluyor bu nasıl 90 watt özelliği anlamadım.sizin durumlar nasıl f6 kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

• Vitazz V kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/pil/ek özellikler'e girin "Şarj işlemini hızlandır" kutucuğunu açık yapın "Şarj hızını arttır" yazan yere tıklayın ordakilerde kapalıysa açın işlem tamamdır. POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)***

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.