< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (5. sayfa)
-
-
Ben de büyük ihtimalle internet ile alakalıdır diye düşünüyorum. Yazdığım günden bu yana düzelmeler olduğunu farkettim. Bazen altyapı çalışması felan oluyor. O gün onun da etkisi olabilir diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün eski telefonumu elime alıp biraz kurcaladım. Acaba gereksiz masraf mı yaptım diye aklıma düşmüştü. F6'nın hızına alışınca eski telefon 3310 gibi geldi. 10 dk dayanamadım eski cihaza.
-
arkadaşlar bende bu cihazı aldım şimdilik hızına hayran kaldım.
buna birde global rom yükleyebilirsem tadından yenmez.
bu konuda bir bilgisi olan varsa yesillendirsin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam rica etsem telefonu uçak moduna alıp wifiyi açıp "wifi arama" çalışıyormu deneyebilirmisiniz. Bende çalışmadıda sorun bendemi acaba?
Millet global rom'dan kaçıyor ama siz global rom yüklemek istiyorsunuz. Neden ?
Türkçe dil için mi ?
Eğer Türkçe dil içinse, başka çözümler var.
Global olmayan rom'larda, arama, rehber ve sms uygulamaları xiaomi'ye ait olup, kullanımı ; global romlardaki google'un arama, rehber ve sms uygulamasına göre daha kullanışlıdır.
Yani cihazın kilidini açıp global rom yükleyince, bu değindiklerimden mahrum olursunuz.
-
Uçak moduna almanıza gerek yok ayarları açın
Operatörünüzden de Servisi açın çalışıyor
-
sim kartı desteklediği telefona takıp servisi aktif etmelisinn
ağ tercihleri çıkması içinde
arama ekranına yazıp arama tuşuna basmalısın
bu kodları yazman yeterli
*#*#869434#*#* Wi-Fi arama
*#*#86583#*#* VoLTE
Wi-Fi aramayı açınca VoLTE de açılır
YD fiyatlar hızla gerilemeye devam ediyor ;
Xiaomi Poco F6 8+256GB Black (Global) - 342 $
Xiaomi Poco F6 8+256GB Taitanium (Global) - 342 $
Xiaomi Poco F6 8+256GB Green (Global) - 342 $
Xiaomi Poco F6 12+512GB Black (Global) - 372 $
Xiaomi Poco F6 12+512GB Taitanium (Global) - 365 $
-
hocam galiba hatalı soyledim benim istediğim çin rom a geçmek Xiaomi bin telefon uygulamasin ikullanip aramalari kaydetmek ve root olup adaway ile de reklamları engellemek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 8 Temmuz 2024; 10:19:37 >
Hocam, global yazılımlı rom'dan uzakdoğu rom'larına geçtiğinde, durum şudur ;
Arama, sms ve rehber dışında, önemli bir avantajı yok, xioami'ye ait diğer( Endonezya ve Tayvan ) rom'ların...
Cihaza başka rom yüklemek için, kilit açılıyor. Cihazda kilit açılır açılmaz, cihazın google sertifika düzeyi L1'den L3'e düşmektedir. Bu durum da, netflix, disney+, amazon prime gibi paralı platformlardan film izlerken, orijinal çözünürlük seviyesinde izleyememek demektir.
Ha ! Cihazı Endonezya'dan ya da Tayvan'dan satın alırsın. Imei işini de yurtiçinde hallettirirsin. Bu şekilde, xiaomi'nin arama, rehber ve sms uygulamalarını kullanırsın. Kilit açılmadığı için, google sertifika düzeyi L1 olarak kalır.
Fakat Çin, Endonezya ve Tayvan orijinli cihazlarda, 4g band 20 yok, diye biliyorum. 4g band 20 olmayınca, kırsalda internete hızlı bağlanılamıyor.
Yurtiçinden global cihaz satın alıp, kilidi açıp, diğer rom'lara geçiş yapıldığında, cihaz ota'dan güncelleme almıyor. Güncellemeler manuel yapılmak durumunda...
Yani özetle; xiaomi cihazı Türkiye'den satın alanlar, aldığı gibi kullanacaksa, satın alsın. Değilse, xiaomi cihazlar kullanıcıları uğraştırmaktadır.
-
hocam bilgilendirme için çok teşekkürler. paralı servislerin hiç birini kullanmıyorum :) root olamak benim için daha faydalı şimdilik.
demeki ondan artık bu işler pek revaçta değil eskiden cihazı alır almak root olup kilit açıp istediğimiz romu yüklerdik. pixel RR lineageos bir dunya rom olurdu
-
Hocam şimdilerde özel romlar gözden düştü. Sebebi, hatasız rom yok gibi.
-
Çok teşekkür ederim hocam destekleyen bir telefon buldum dediklerini yaptım ve oldu. Hayat kurtardın 😀
Güzel özelliklerinden birine daha denk geldinizmi bilmiyorum da bu android sürümüylemi alakalı telefonlamı alakalı bilemedim. Üzerinde yazı olan ekran görüntüsü, resim vs yi alıp yazıya parmağınızı basılı tuttuğunuzds yazıyı metin gibi kopyalıyor benim fena işime yarıyor bu özellik
12GB RAM olanı mı almalıyım? 8GB RAM'li alan var mı? Arada 3.000TL fark oluyor.
-
Normali 1500 TL fark olması gerekirdi. Çünkü orijindeki fark 30 dolar.
-
Telefonu ne amaçla kullandığınıza bağlı.
Oyun oynayıp, arada başka programlar çalıştırıp işleri hallettikten sonra oyun kaldığı yerden devam etsin istiyorsanız büyük ram lazım.
Çok ağır programlar kullanmıyorum ve arka plandaki programları sürekli kapatma gibi bir hobim var diyorsanız büyük ram gereksiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X