Şimdi Ara

POCO F6 ***(ANA KONU)*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
21
Favori
21.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şarjın hızlı tükendiğinin (güç tasarruf modunda kullandığım hâlde) kanaatindeyim. Arka planda ki tüm senkronizasyonlar kapalı, her zaman açık ekran kapalı, telefonu zorlayabilecek olan tüm sistem ayarları hemen hemen pasifize edilmiş durumda ama işyerinden eve %60'lar da şarj ile geliyorum, iki video izliyorum sonrasında 20 dakika oyun oynuyorum şarjı bir anda %30'lara düşmeye başlıyor. Aynı sorunları yaşayan başka arkadaşlar var ise bu konuda yardımcı olabilirler mi rica etsem? Telefonun şarjının az gitmesi için başka neler yapılabilir bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Programlardan çıkış yaşamadım ama hava durumu widgeti ekrandan silinmişti tekrar geri koydum.

• creA` kullanıcısına yanıt

Gereksiz uygulamaları silebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda yağ gibi akan 10 numara işlemci var. 20 bin TL altı olsa, bu cihazı çoktan almıştım. Orta - üst segmentte 8s gen 3 işlemcili tek telefon, bu cihaz.

Cihazda kullanmayacağım ne kadar uygulama varsa, tamamını kaldırıp, pil tüketimini her şekilde azaltırdım.

Yani, cihazı alıp da kullananlar, bu fiyata daha hızlısını bulamaz zaten... Bu fiyatlardan alma aşamasında olanlar, beklemesin alsın, bence...

• Narcissu555s N kullanıcısına yanıt

Xiaomi işlemcilerini fazla rahat bırakıyor son 2 senedir. Çok sıcak çalıştırıyor.

14 ultra kullanıyorum suanda 15pm den bile daha sıcak çalışıyor mesela. 15pm cidden sıcak çalışan bir cihaz olmasina rağmen.

• Oyun oynamıyorum, en büyük yaptığım olay video editlemek hiç ısınma yaşamadım. Gayet stabil çalışıyor

• Merhaba,
    F6 için ekran koruma camı bakıyorum ama uyumlu bulamadım. Alıp, denediğiniz cam var ise link atar mısınız?

• Samsung s23 fe 256 gb 20000 e; A55 256gb de 17000 e düşünce peynir ekmek gibi sattılar. Benim çevrem beyaz yaka dolu çocuk çoluk eş vs bu telefonlardan almışlar. Ben de eşime s23 fe; oğluma A55 in 256 gb olanlarından aldım. Sonuç Poco F6 lar satılamadı! 😁 Samsung uyguladığı özel fiyatlandırma ile diğer androidlere nefes aldırmıyor; TR de iPhone satılır birde Samsung diyor. Diğer android markalar fiyatlandırma olarak pahalı kalıyorlar çünkü Samsung un eş değer modelleri Yurtdışında pahalı iken TR de çok daha ucuza satılıyor. Millet de gidip Samsung alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • needacar kullanıcısına yanıt

Haklısınız ben de s23fe almayı düşünüyordum ama hızlı şarja önem verdiğim için vazgeçtim. Bu cihaz yarım saatte neredeyse dolu hale geliyor. Bu olaya alışınca vazgeçmek zor oluyor. Samsung hızlı şarj işini çözse düşünmeden alırdım.

• Yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi, F6 modeli, 20 bin TL ve altı fiyatla piyasaya girseydi, hiç düşünmeden alırdım.

F5 kullanıyorum. 7+ gen 2 işlemci, telefonu yağ gibi akıtıyor. Gpu birimi 1536 çekirdekli( shaders )

F6 ; 8s gen 3 işlemcinin gpu biriminde de, 1536 shaders var.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Ayrıca ne kadar orta üst segment gibi dursana işlemci neredeyse amiral gemisi. 8 Gen 2 ile kafa kaya sayılır. Bu sebeple pil yemesi de biraz doğal.

• needacar kullanıcısına yanıt

Bize özel fiyat politikası var. Oppo mesela çöp telefona 19k istiyor. Honor desen ona keza...

Samsung telefonlarını ilk zamanlar normal fiyatta satmaya çalışsa bile kısa sürede fiyatı makul orana çekip satışlarını artırıyor. Diğerleri burnundan kıl aldırmıyor maşaAllah.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

3 - 4 bin TL daha fazla fiyatla piyasaya girmeselerdi, çoktan almıştım. İşlemci gerçekten güzel.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Bir ara sistemsel atamıydı neydi bilmiyorum ama satın alırken 2 hediye veriyordu. 27" monitör ve akıllı saat. İkisi zaten 13k falandı. Kaçırdım onu ertesi gün gördüm vallahi içim gitti. :imdi hediye falan da yok ve fiyat çok. A55 alsam onu da en az 5 yıl kullanırım sıradan kullanıcıyım çünkü.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Doğru görmüşsünüz. O günlerdeki kampanyalardan benim de haberim vardı. Fakat nakit olarak müsait değildim ve pas geçmek zorunda kaldım.

A55 'te iyi bir seçim olur.

Ancak, benim ön plana çıkarmak istediğim husus, F6'daki işlemci gerçekten çok iyi... Poco F5 kullanıcısı olmasam, bu kadar kesin konuşmazdım.

Yani F6'daki işlemcinin performansı, amiral gemisi gibi.

• Instagram'da video izlerken donma/takılma problemi yaşayan arkadaşlar var mı? Var ise çözümünü paylaşabilirler mi rica etsem 🙏

• creA` kullanıcısına yanıt

operatör veya kablosuz internet kaynaklı olmasın  

• Takvim uygulamasına Google hesabındaki doğum günlerini ekleyemiyorum. Hesap bağlı görünse de Google takvimlerde görünen doğum günleri sistem uygulamasında görünmüyor. Çözümü bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.