< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (23. sayfa)
-
-
2.0 büyük güncelleme geldi hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazi kulanan mi yok yoksa kimsede sorun mu yok anlamadim, herkes diğer cihazlarla kiyaslama yapiyor ama onemli olan şuki, 4 ve 5 g baglanti frekanslarina kimse bakmiyor ayrica wifi 7 olmasida iyi. 4 ve 5 g frekanslarini yagdirmislar yelpaze baya geniş
4ve 5g bağlantı frekanslarını yağdırmaları Türkiye kullanımı için Bi ifade etmiyor
Sen bu konuda ciddi misin ?
Sen yazdıklarında ciddimisin?
Sağlıkla kal umarım bir daha görüşmeyiz
Hiç belli olmaz kim bilir hayat bu
batarya çok çabuk bitmeye başladı. sizde durum nedir?
-
Bende de aynı durum vardı harf reset yaptım, birkaç ayar yaptım biraz düzeldi ama ısınma olayı tamamen kalktı bende
hangi ayarlar? ben de yapayım dediklerinizi. hard reset dediğiniz fabrika ayarlarına sıfırlama mı
-
Telefon ayaklarındaki sifirlamadan bahsetmiyorum, tel kapalıyken power tuşu ve ses açma tuşuna basın poco yazısı kaybolana kadar basılı kalsın. Çıkan menüden wipe data ya ses açma kısma tuşlarıyla ilerleyin ve sıfırlayın. Lakin telefondaki kilit açma şifrelerini bi kenara yazın ki isteyecek sizden yoksa yeniden tel açılmaz. Sifirlandiktanbsonra reboot yaparak tek yeniden başlatın. Ne var ne yok gider o yüzden yedeklerini almayı unutma ben bulutda saklıyorum genelde
Güncellemeden beri batarya resmen su gibi gidiyor. Hiç dokunmasalardı daha iyiydi. Sözde batarya iyileştirmesi yazıyordu. Şu anki batarya performansından hiç ama hiç memnun değilim. Telefonun ilk haftasındaki gibi berbat bir pil performansı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende de öyleydi. ancak format attıktan sonra resmen çağ atladı batarya. akşama kadar biterdi normalde. şimdi gün sonunda %40 kalıyor. kesinlikle format atıp tekrar kurun telefonu.
-
Valla yedeklemeyle uğraşamayacağım kadar çok ve önemli dosyalarım var. Bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlardan yazdırma var o aciktir devamli etrafta printer ariyor onu kapatin mutlaka, ara bağlantı açıktır onuda kapatin, nfc aciktir onuda kapatin konum olayi da cok sarj yer aslinda ayarlardan uygulama ayarlari oradan da istediginiz uygulamadaki konumlari kapatin
Resim video lar varsa onlar zaten google fotolara yedekler ayarlardan orjinal yaparsan kaliteli yedekler. Rehberin ise sekronize edersin o sekilde yedeklemir daha sonrasi icin baya ise yariyor tel değişti rehber gitti derdi kalmiyor, belgelerin varsa drive a atarsan tekrar geri alabilirsin, whatsapp yedegide alirsin
Beyler e sim varmı f6 pro'da
-
sanıyorum yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X