Şimdi Ara

Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
12
Favori
29.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2.0 büyük güncelleme geldi hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazi kulanan mi yok yoksa kimsede sorun mu yok anlamadim, herkes diğer cihazlarla kiyaslama yapiyor ama onemli olan şuki, 4 ve 5 g baglanti frekanslarina kimse bakmiyor ayrica wifi 7 olmasida iyi. 4 ve 5 g frekanslarini yagdirmislar yelpaze baya geniş

• tlgsrcm T kullanıcısına yanıt

4ve 5g bağlantı frekanslarını yağdırmaları Türkiye kullanımı için Bi ifade etmiyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Sen bu konuda ciddi misin ?

Sen yazdıklarında ciddimisin?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Sağlıkla kal umarım bir daha görüşmeyiz

Hiç belli olmaz kim bilir hayat bu

batarya çok çabuk bitmeye başladı. sizde durum nedir?

• epivep E kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum vardı harf reset yaptım, birkaç ayar yaptım biraz düzeldi ama ısınma olayı tamamen kalktı bende

hangi ayarlar? ben de yapayım dediklerinizi. hard reset dediğiniz fabrika ayarlarına sıfırlama mı

• Telefon ayaklarındaki sifirlamadan bahsetmiyorum, tel kapalıyken power tuşu ve ses açma tuşuna basın poco yazısı kaybolana kadar basılı kalsın. Çıkan menüden wipe data ya ses açma kısma tuşlarıyla ilerleyin ve sıfırlayın. Lakin telefondaki kilit açma şifrelerini bi kenara yazın ki isteyecek sizden yoksa yeniden tel açılmaz. Sifirlandiktanbsonra reboot yaparak tek yeniden başlatın. Ne var ne yok gider o yüzden yedeklerini almayı unutma ben bulutda saklıyorum genelde

Güncellemeden beri batarya resmen su gibi gidiyor. Hiç dokunmasalardı daha iyiydi. Sözde batarya iyileştirmesi yazıyordu. Şu anki batarya performansından hiç ama hiç memnun değilim. Telefonun ilk haftasındaki gibi berbat bir pil performansı var.

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt

bende de öyleydi. ancak format attıktan sonra resmen çağ atladı batarya. akşama kadar biterdi normalde. şimdi gün sonunda %40 kalıyor. kesinlikle format atıp tekrar kurun telefonu.

Valla yedeklemeyle uğraşamayacağım kadar çok ve önemli dosyalarım var. Bilemedim

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt

Ayarlardan yazdırma var o aciktir devamli etrafta printer ariyor onu kapatin mutlaka, ara bağlantı açıktır onuda kapatin, nfc aciktir onuda kapatin konum olayi da cok sarj yer aslinda ayarlardan uygulama ayarlari oradan da istediginiz uygulamadaki konumlari kapatin

Resim video lar varsa onlar zaten google fotolara yedekler ayarlardan orjinal yaparsan kaliteli yedekler. Rehberin ise sekronize edersin o sekilde yedeklemir daha sonrasi icin baya ise yariyor tel değişti rehber gitti derdi kalmiyor, belgelerin varsa drive a atarsan tekrar geri alabilirsin, whatsapp yedegide alirsin

• Beyler e sim varmı f6 pro'da

• john mclane kullanıcısına yanıt
    sanıyorum yoktu

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.