Şimdi Ara

Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
14
Favori
28.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçtim sipariş. Hadi hayırlısı.

Poco F6 Pro  ★★★ ANA KONU ★★★

• F6 nın eksileri nelerdir

F6 proya arada ki farkı vermeye değer mi peki ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Poco ne yapmaya çalışmış anlamadım bende, işlemciler çok yakın olmuş pro bit tık güçlü sadece, düz gen3 olmalıydı ki pro ismini haketsin ama ben ekranı, kamerası ve fiyatı kafama yattığı için pro aldım. O fiyata S23+ bulsam onu alırdım ama zamsung saolsun kara borsa yaptı cihazı küçük ekran kullanmak zorundaymışız gibi düz S23 saldı piyasaya küçük bataryasından bahsetmiyorum bile. Küçük ekran sevmeyenler Poco f6 serisini tercih edecekler gibi görünüyor. Aradaki farkları uzun kullanım ve detaylı incelemelerde anlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURLİKAT -- 24 Mayıs 2024; 11:58:42 >
  • Hepsi buradadan siparişi iptal ettim iade hesaba geçince Mistore dan 12/256 pro sipariş geçtim.

1000tl yeni üyelik indirim kuponu ile 29.499tl ödedim toplam. Mi band 8 pro bileklik hediyesi ile.

Bayağı avantajlı oldu bu şekilde.

• Telefonlar çok iyi fakat niye bu kadar küçükler günümüzde bütün markalar dikkat edin telefonları küçülttüler şöyle adam gibi büyük ekranlı telefon neredeyse yok gibi bir de şu telefonları yandan daracık yapmayın ne oyun oynanabiliyor ne bir şey izleyebiliyorum kendim honor 90 kullanıyorum telefon o kadar küçükki elimde kaybolup gidiyor.Umarım ekranları büyütürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1000 TL hala veriyor mu? Alabilirmiyiz

Evet. Daha önce üyeliğiniz varsa farklı bir mail ve telefon numarası ile yeni hesap açın size 50 Mİ puan verecek, Mi puan harca menüsünden 10 puan harcayarak poco f6 serisinde geçerli 1000tl indirimi tanımlayın hesaptan ve kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 24 Mayıs 2024; 14:24:27 >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

İroni yaptığınızı düşünüyorum...

• Her 2 modelde de Gorilla Glass Victus mevcut müşteri hizmetlerinden teyit ettim Pro içinde.

İlk mesaja ekleyebilirsiniz.

• 1000 indirim Geldi :)

Hediyeler bitmeden kullanın kuponu :) sınırlı stok diyor hediyeler için.

• S24 kolay satılmaz ki. Yoksa pro alıp denemek isterdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ciddiyim poco x3 pro uzunluğu 165,3 mmken poco x6pro 160 mm düştü.Redmı note 11 pro 164mmken 13 pro 160 düşmüş aynı yanlardan daha inceler 76mm dan 74 mm le düşmüşler.Piyasadaki bütün telefonlar küçülüyor.Bir iphone 13 pro max bak bir de 15 pro max 15 pro max küçücük kalıyor yanında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Ben 32 den koydum sarı siteye sıfır diye 3 saatte 20 kişi sordu :) 31500 veren oldu bırakmadım poco gelene kadar kullanacağım mebcur.

• Hayret. Öyleyse iyiymiş. Pro sipariş versem mi acaba karar vereyim bakalım.
    En mantıklı şimdi mi.com mu?

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Aynen, hatta benim modeli alırsan cebe para bile kalır s24 den :)

• Bir deneyeyim. Kupon gelirse alayım bakalım

• Şansa kalırsa

Yarını bekliyorum ekstre bugün kesilecek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.