Kasa küçülüyor ekran değil. Dikkat edin çerçeve kalınlıkları çok azaldı sıfır çerçeve gibi oldular. |
Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (5. sayfa)
-
-
Pro modelde üstte hoparlör ızgarası yok ahize kullanılıyor 2nci çıkış için. Ayrıca batarya süresi X6 prodan da kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 24 Mayıs 2024; 15:23:30 > -
değerlere nereden ulaştınız?
Ekran çözünürlüğünden ötürü mü?
-
Dimensity 8300ün gen2 den daha verilimli olduğunu mu söylüyorsun:D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam doğru ama telefonlar aşırı küçülüyor kasayı aynı bırakıp ekran kasa oranını büyütseler bir sıkıntı olmayacak.Örneğin samsung note 20 ultra gibi.
Çok atmasyon olmuş hocam şarj yorumunuz. Bu işlemci s23 ün 3900 lük bataryasını tüm gün ayakta tutmuş bir işlemci. 5000 lik poco bataryayı ertesi güne bile ulaştıracak bir işlemci.
-
GsmArena inceleme yapmış.
-
Şaka yapıyor kanımca :)
-
Hayır. GsmArena F6 pro incelemesini yayınlamış. X6 prodan daha az süre almışlar. Ekran 2k olduğu için olabilir belki.
-
GsmArene incelemesine bakarak söyledim.
-
Cihaz daha dün çıktı düzgün bir sonuç elde edemezler ki biz bile telefon alınca ilk hafta görmezden geliyoruz ekran süresini batarya optimize oluyor diye.
Bizler anca alıyoruz ama bu adamlara çok evvelden veriliyor telefonlar. Batarya kullanıcıya göre değişir gerçi. Ama X6 pro konusunda bataryadan şikayet çok. F serisi Sd olacağı için batarya üzmez diyordum ama ilk inceleme ilginçtir ki daha kötü çıktı. Zamanla güncelleme ile değişebilir tabi.
-
Evet bende çok gördüm şikayetçi olanları ama işlemci mediatek olunca normal derdim de bu gen2 kendini kanıtlamış bir işlemci bana çok mantıklı gelmedi bu sonuç
Benim aklımda ki soru yazılım videolarda güzel gözüküyor da Samsung dan geçince sırıtmaz umarım hiç kullanmadım Xiaomi yazılımı. Lg g2 ye portlamışladı mi ui7 yi sadece öyle kullanmıştım.
Poco F6 Pro incelemesi: Tasarım, yapı kalitesi, kullanım (gsmarena.com)
f6 proda Gorilla Glass 5 var denmiş
-
HyperOS ile geliyor hocam Miui ile gelmiyor.
-
Düz F6 da Victus varken Pro da 5 olması çok saçma olurdu. Zaten Victus denildi bizzat teyit ettim müşteri hizmetlerinden.
-
X serisinde böyle yapmışlardı şaşırttı cidden. X6'da Victus varken X6 Pro'da 5 vardı. Yotuberlar bile bu işte terslik var diyordu :)
-
X serisi çok boş bir seri malesef. 1.5 sene kadar X3 pro kullanma gafletinde bulundum bizzat. 1 yılın ardından telefonu günde 3 kez şarja takmak zorunda kalıyordum. Kamerasını söylemiyorum bile çöp ötesiydi.
Yine aynı şey olursa şaşırmam baktım çok şaşırıyorum basarım iadeyi teslim süresinden sonra 15 güne kadar sürem var sıkıntı yok ama ben fiyatı 1k daha düşük olması gerektiğini düşünüyorum onun dışında beğendim cihazı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X