Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.083
Cevap
80
Favori
316.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu pil tüketimleri normal mi? Poco X3 Pro [ANA KONU] Poco X3 Pro [ANA KONU]

Hücre bekleme %17.50 yemiş, hattım da türk telekom, vodafone olsa belki normal karşılarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Arkadaşlar sizce bu pil tüketimleri normal mi?

Hücre bekleme %17.50 yemiş, hattım da türk telekom, vodafone olsa belki normal karşılarım.

Günde kaç kere şarj ediyorsun?

Benim oğlan 2 saat civarı brawl stars oynuyor günlük, gerisi normal bekleme chrome falan 2 gün rahat götürüyor. Günde 1 kere şarj ediyorsan sorun yok. 5 6 saat ekran süresi almadan aynı gün içinde tekrar şarja takıyorsan sorun var demektir.

Bu arada global 12.5.1 rom kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Haziran 2021; 21:25:17 >

• Kullanıma bağlı 1-1.5-2 günde bir şarj ediyorum.

Global 12.5.1 yüklü bende de.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Dert etme o zaman, 5 6 saat ekran süresi alamadan şarj biterse 2 gün içinde sorun var demektir. Hücreseli internet kullanırken mobil veri için modemin harcadığı enerjiyi de hesaba katıyordur. Kriterin böyle olsun yani, 2 gün içinde 5 6 saat ekran süresini aşıyorsa telefon sorun yok demektir. Xiaomilerde böyle yani. Yazılım ve optimizasyon konusunda aşmış huaweiler ile bir tutamayız xiaomi modellerini.

• Şaka gibi ya, 165 euroya satılıyor aliexpreste Poco X3 Pro [ANA KONU]  nfc si de 138 euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Haziran 2021; 22:27:17 >
  • Arkadaşlar kayıt olayın da gelişme oldu mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu almayı düşünüyorum ama ekrandan emin olamıyorum. alan kullanan arkadaşlardan bununla alakalı bi yorum alabilir miyim? özellikle güneş altında üzer mi?

• b4ki kullanıcısına yanıt

güneş altınd harikalar yaratmıyor, ama üzmez.

ben de amoled ile ips arasında kalmıştım, amoled evet yüksek ışıkseviyeleri sunuyor, fakat ekranı yakmamak için onu da kısık kullanmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

güneş altınd harikalar yaratmıyor, ama üzmez.

ben de amoled ile ips arasında kalmıştım, amoled evet yüksek ışıkseviyeleri sunuyor, fakat ekranı yakmamak için onu da kısık kullanmak gerekiyor.

Amoled dark mode ile, ips normal mod ile güneş altında iyi oluyor. İps dark mode ile güneş altında üzüyor. Siyahları tam siyah olmadığı için güneş ışığıda vurunca yansıyor görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Arkadaşlar malum yollardan İmei kaydı yapılıyor mu? 128 modeli 2500 TL ye gelecek

Hocam bana da öğretir misin yaptığınızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: b4ki

bu telefonu almayı düşünüyorum ama ekrandan emin olamıyorum. alan kullanan arkadaşlardan bununla alakalı bi yorum alabilir miyim? özellikle güneş altında üzer mi?

Eşimde Mi10T var, IPS Bende Mi9T var Amoled.

İkisinde Normal Mod, İkisi de Full ( Işık Otomatik değil) Mi10T güneş altında daha belirgin Poco X3 Pro [ANA KONU] 

• Ekran koruyucu önerecek var mi? Ozellikle çizilmeye karsi koruyucu olan.

• Arkadaşlar 12.5.2.0 miui güncelleme nasıl memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut sami gözcü -- 24 Haziran 2021; 23:14:18 >
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Spigen tavsiye ederdim

• mahmut sami gözcü M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• teşekkür ederim cevaplar için, 120hz ve fiyat uygun olduğu için ips'e göz yumacağım ki zaten ekran deneyimi çok kötü değilmiş sanırım.

• Merhaba, geçen hepsiburadadan aldım bugün geldi. Her yere sorgulama yaptım imei numarası ama cihaz kayıtlı gözükmüyor. Başka nereye sorabilirim?

• Bugün geçtim cihaza. dotOS rom kullanıyorum. Gayet iyi cihaz.

• snurb11 S kullanıcısına yanıt

Ben de HB'den aldım. https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresinden sorguladığımda her iki IMEI de "İthalat yoluyla kaydedilen IMEI" şeklinde çıkıyor. Satıcı HB miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: b4ki

teşekkür ederim cevaplar için, 120hz ve fiyat uygun olduğu için ips'e göz yumacağım ki zaten ekran deneyimi çok kötü değilmiş sanırım.

Ips bana göre daha iyi bir ekran türüdür.

Renkleri doğru vermesi benim için çok önemlidir. Özellikle Fotoğraf ve Videoda.

Güneş altında daha belirgindir. Maliyeti ucuzudur ( Kırılırsa) , Hayırlı olsunPoco X3 Pro [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.