Poco X3 Pro [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
-
Kullanıma bağlı 1-1.5-2 günde bir şarj ediyorum.
Global 12.5.1 yüklü bende de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dert etme o zaman, 5 6 saat ekran süresi alamadan şarj biterse 2 gün içinde sorun var demektir. Hücreseli internet kullanırken mobil veri için modemin harcadığı enerjiyi de hesaba katıyordur. Kriterin böyle olsun yani, 2 gün içinde 5 6 saat ekran süresini aşıyorsa telefon sorun yok demektir. Xiaomilerde böyle yani. Yazılım ve optimizasyon konusunda aşmış huaweiler ile bir tutamayız xiaomi modellerini.
-
Şaka gibi ya, 165 euroya satılıyor aliexpreste nfc si de 138 euro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Haziran 2021; 22:27:17 > -
Arkadaşlar kayıt olayın da gelişme oldu mu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu telefonu almayı düşünüyorum ama ekrandan emin olamıyorum. alan kullanan arkadaşlardan bununla alakalı bi yorum alabilir miyim? özellikle güneş altında üzer mi?
güneş altınd harikalar yaratmıyor, ama üzmez.
ben de amoled ile ips arasında kalmıştım, amoled evet yüksek ışıkseviyeleri sunuyor, fakat ekranı yakmamak için onu da kısık kullanmak gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: etkinusgüneş altınd harikalar yaratmıyor, ama üzmez.
ben de amoled ile ips arasında kalmıştım, amoled evet yüksek ışıkseviyeleri sunuyor, fakat ekranı yakmamak için onu da kısık kullanmak gerekiyor.
Amoled dark mode ile, ips normal mod ile güneş altında iyi oluyor. İps dark mode ile güneş altında üzüyor. Siyahları tam siyah olmadığı için güneş ışığıda vurunca yansıyor görünmüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wolf silver
Arkadaşlar malum yollardan İmei kaydı yapılıyor mu? 128 modeli 2500 TL ye gelecekHocam bana da öğretir misin yaptığınızda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: b4ki
bu telefonu almayı düşünüyorum ama ekrandan emin olamıyorum. alan kullanan arkadaşlardan bununla alakalı bi yorum alabilir miyim? özellikle güneş altında üzer mi?Eşimde Mi10T var, IPS Bende Mi9T var Amoled.
İkisinde Normal Mod, İkisi de Full ( Işık Otomatik değil) Mi10T güneş altında daha belirgin
Ekran koruyucu önerecek var mi? Ozellikle çizilmeye karsi koruyucu olan.
Arkadaşlar 12.5.2.0 miui güncelleme nasıl memnun musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut sami gözcü -- 24 Haziran 2021; 23:14:18 >
Spigen tavsiye ederdim
Teşekkür ederim.
teşekkür ederim cevaplar için, 120hz ve fiyat uygun olduğu için ips'e göz yumacağım ki zaten ekran deneyimi çok kötü değilmiş sanırım.
-
Merhaba, geçen hepsiburadadan aldım bugün geldi. Her yere sorgulama yaptım imei numarası ama cihaz kayıtlı gözükmüyor. Başka nereye sorabilirim?
Bugün geçtim cihaza. dotOS rom kullanıyorum. Gayet iyi cihaz.
Ben de HB'den aldım. https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresinden sorguladığımda her iki IMEI de "İthalat yoluyla kaydedilen IMEI" şeklinde çıkıyor. Satıcı HB miydi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: b4kiteşekkür ederim cevaplar için, 120hz ve fiyat uygun olduğu için ips'e göz yumacağım ki zaten ekran deneyimi çok kötü değilmiş sanırım.
Ips bana göre daha iyi bir ekran türüdür.
Renkleri doğru vermesi benim için çok önemlidir. Özellikle Fotoğraf ve Videoda.
Güneş altında daha belirgindir. Maliyeti ucuzudur ( Kırılırsa) , Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X