< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: byilmaz58
Siz X3 pro'da aktif olarak vowifi kullanabiliyor musunuz?Evet daha önceden açmıştım başka telefonda
-
Anladım, teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12.5.2 versiyonu ile kamera (fotoğraf) kalitesinde de düşüş gözlemledim ve videoda da odaklama sorunu var gibi görünüyor.
Ayrıca hiç ısınmayan cihaz ısınmaya başladı bu versiyonda. Daha önce 12.0.6 versiyonu vardı ve çok memnundum.
-
Mesajınızı silmişsiniz yine de size cevap vereyim
Evden %95 şarj ile çıkmıştım vaktin çoğunu mobil veriyle geçirdim dün.
Eyw sağolasın gördüm sonradan ondan sildim
-
Ben tt kullanıyorum açamadım volte vofi telefon desteklemiyor hatası veriyor
Arkadaşlar bu cihazı hepsiburada üzerinden, mi store satıcısından aldım ancak faturada evofone yazıyor. ilerde herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım garanti ile ilgili?
-
Ben mistroe den aldım sende de bı sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Bende incehesap dan aldım kutunun üzerindeki jelatimde mi Türkiye garanti yazıyordu garanti belgesinde evefone yazıyor
-
Olmadı bende hiç
Mistore satıcının hepsiburada sistemindeki rumuzu. Firma bilgisine bakarsanız zaten Evofone vs.. şeklinde firma ünvanını görebilirsiniz.
Kendileri Xiaomi markasının ilk dağıtıcısı, garanti içinde yetkili servislerin tümünden hizmet alabilirsiniz.
-
Teşekkürler cevap için :)
-
Bende de olmadı.
Merhaba arkadaşlar, öncesinde lg g2 ve sonrasında günümüze kadar xiaomi mi 6 kullandım.
Asla oyun oynamam, instagram twitter investing tradingview vb uygulamalar ile borsa vs takipi yaparım arka planda bankacılık uygulamarı twitter vs açık kalır hep.
Tarayıcı da 10larca sekme açık işlem yapıyorum.
Mi 6 artık ufaktan miyadını dolduruyor 20 bin TL ye ulaşan telefon fiyatlarından sonra işlemci ve ram açısından poco x3 pro 8 gb ram olan versiyonu düşünüyorum.
Genelde 2 3 dk da bir ekran açıp uygulamaları kontrol ederim. Hızlı olmasını takılmamasını akıcı olmasını isterim, ısınma oluyor sanırım buna pek bişey diyemiyorum.
Çok az telefonda konuşurum, wp kullanıyorum mail vs sık kullanıyorum. 2 hat açık duruyor.
Tavsiyeniz nedir? Oyun telefonu bu biraz sanıyorum ama yaptığım işlemler bazında tavsiyeleriniz nelerdir? Almalı mıyım? Benzer özelliklerde cihazlar 5000 TL civarı, bu 3800 TL falan sanırım, f/p ürününe benziyor ne dersiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cihaz evet oyun uygulaması olarak tanıtılıyor ancak tam ve işlemcisi onu oyun telefonundan daha fazlası yapıyor bana kalırsa. İşlemci performansı, akıcılık ve ekran kalitesi memnun edici. Yani belirttiğiniz işlerin altından ram sayesinde çok rahatlıkla üstesinden gelebilecek bir telefon. Kullanıcıların belirttiği gibi bazı yazılımsal ve ısınma sorunları olabiliyor. Sonuçta teknoloji işi biraz da şans işi. Telefonun sizin işinizi göreceği düşüncesindeyim. Aynı zamanda fiyatının da gayet uygun olması ayrı bir avantajı. Gerisi size kalmış bir durum.
A52 ve Poco X3 Pro arasında kaldım. Öneriniz nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X