Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.079
Cevap
80
Favori
316.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merak ettiğim benzer performansı alabileceğim benzer fiyata ürün var mıdır? Bu cihaz biraz ağır sanırım. Zorlar mı beni gerçi mi6 da hafif cihaz değil :)

Benim kullanma şeklim ile 1800 döngü yapmış pil, sabah 100 de alıyorum öğlen 13 de %20 kalmış oluyor tekrar şarj ediyorum gece yatarken sıfırlanıyor.

Mi6 kullanığ bu cihaza geçen arkadaşlardan da yorum bekliyorum.

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de poco x3 pro, Galaxy A52 ve Note 10 pro arasinda kaldim, aradaki fiyat farklarina deger mi yoksa en uygununu almak daha mi mantikli bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graig74

Ben de poco x3 pro, Galaxy A52 ve Note 10 pro arasinda kaldim, aradaki fiyat farklarina deger mi yoksa en uygununu almak daha mi mantikli bilemedim.

Uzun yıllar kullanmak istiyorsan ve rom atma işlerinden anlıyorsan poco seni uzun yıllar götürür. İşlemci güçlü olduğu için ileride çıkacak romları rahat rahat çalıştırır. Ayrıca yeni çıkacak bol grafikli oyunlarda da üzmez.

• Uzun sure kullanicam, simdiki telefonum samsung ve 5 bucuk yildir kullaniyorum. Iste samsung ve xioami arasinda kaldim.

• Graig74 G kullanıcısına yanıt

Benim önceki telefonum mi 5 ti. Hala güncel oyunları oynatır, kasma donma yapmaz. Arkadaşın birisi kibar telefon diye almakta ısrar edince ona sattım : ) 2016 senesinde almıştım bende onu. Bu telefonunda ondan farkı yok yani işlemci amiral gemisi işlemcisi. Amiral gemi telefonlarında fiyatları göz önüne alınınca bunun alınabilitesi çok yüksek duruyor.

• Peki uzun sureli batarya omru konusunda nasildir poco veya xioami, gunluk kullanim demiyorum. 2 sene icinde batarya cop olsun istemem. Oyun hic oynamam. gunluk kullanimim arkada 5-6 tane program calisir anlik, mail, haber, sosyal medya ve trading takibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graig74

Peki uzun sureli batarya omru konusunda nasildir poco veya xioami, gunluk kullanim demiyorum. 2 sene icinde batarya cop olsun istemem. Oyun hic oynamam. gunluk kullanimim arkada 5-6 tane program calisir anlik, mail, haber, sosyal medya ve trading takibi.

Bu sorduğun ahiret sorusu gibi. 2 sene geçmesi lazım yorum yapabilmek için. : )

• sende haklisin :))) ben eski model 3-4 yillik xioami leri tecrube ettiyseniz onlarin durumuna gore yorum yapilabilir diye dusunmustum.

• Hocam bende yeni aldım 3 hafta kadar oldu 120 hz kullanıyorum oyun oynamadığım ve video izlemez isem bir buçuk gün gidiyor rahat oyun ve video süresine göre 1 gün rahat gidiyor 60 hz de pil daha iyi gidiyor ekran tazeleme hızı büyüklüğü pili etkiliyor bende 3 sene kullanma planıyla aldım umarım üzmez

• Arkadaşlar telefonu kutudan çıktığında güncelleyelim mi yoksa olduğu gibi mi kalsın? Ve batarya uzun süre giden sürüm hangisi ? Şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axel1459 A kullanıcısına yanıt
    Batarya her türlü uzun dayanıyor ancak güncellemede bazı sorunlar ortaya çıkıyor ya da sorunu arttırabiliyor ısınma gibi. Yine de siz güncellemeyin derim.

• Teşekkürler :)

• axel1459 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• arkadaşlar uzun zamandır kullandığım poco f1 cihazım bozuldu sanırım bir yılı aşkın süredir dezenfektanla temizlemekten oldu.bozulmasa değiştirmezdim.sd 845 hala çok iyi iş görüyor.

çok acil yeni bir telefon arayışım var ve en mantıklı poco x3 pro 256gb gibi göründü.3650liraya var şu an.yalnız bu başlıkta okuduklarım biraz korkuttu açıkcası.sensör arızası düzeldimi mesela.aldığına pişman olan varmı,keşke bunun yerine şunu alsaydım diyen varmı.

telefonda pubg günde 1-2 saat oynarım onun dışında whatsup ve başkada birşey yapmam.kamerayla hiç işim olmaz.

• Bu modelde sensör sorunu yok ben yaşamadım en azından şuan benim tek sıkıntım ağırlığı ve kalın olması onun dışında memnunum

• createman kullanıcısına yanıt

wifi kopmaları oluyormu

• Yaklaşık 1 ay olacak WiFi de kopma yaşamadım şuana kadar iş de ve evde WiFi sürekli açık

• Merhaba arkadaşlar, ısındığında oyunlarda FPS düşmesi oluyor mu? Almışken PUBG gibi oyunları full grafikte oynamak isterim, ısınma doğaldır ama performansı etkiliyorsa başka modellere bakacağım.

Ayrıca şarja takılı kullanırken -veya oyun oynarken- herhangi bir performans düşüklüğü var mı? Isınma daha da artacaktır malum.

• The Conqueror kullanıcısına yanıt
    Isınma var evet ancak performansı en ufak bir şekilde etkilemiyor. Şarjda telefonu kullanmıyorum gerek de yok zaten hızlı şarj olduğu için biraz bekleyince çok rahat doluyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.