Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.083
Cevap
80
Favori
316.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon çok ısrar etti burdanda bir cevap gelmeyince yapmış bulundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar soru sormadan önceden yazılmış mesajlara bir göz atarsanız emin olun soracağınız soruların çoğunun cevabını bulacaksınız. Naçizane tavsiyem😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu telefonu şu an aktif olarak kullanan ve bilgi paylasimi yapacak birine devretmek istiyorum, var mı gönüllü? Pm atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Temmuz 2021; 16:6:36 >
  • Poco X3 Pro [ANA KONU]
    Arkadaşlar poco X3 pro kullanıyorum galerimdeki bazı fotoğraflar böyle gözüküyor neden sizde oldu mu hiç?

• mahmut sami gözcü M kullanıcısına yanıt
    Baska bir galeri uygulamasi ile denermisin görüntülemeyi resimleri, eger sikintisiz görüntulersen uygulamada sikinti var demektir, eğer yine sikintili goruntulersen bu seferde farkli kamera uygulamasi ile deneyin misal gcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Temmuz 2021; 19:23:43 >
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Eski sürüme o surumu telefona flashlayarak dönebilirsiniz.Sorumluluk islemi uygulayana aittir.

Recovery Rom indirme bağlantısıhttps://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.RJUTRXM/miui_VAYUTRGlobal_V12.0.2.0.RJUTRXM_9a06cb8258_11.0.zip

Fastboot Rom indirme bağlantısıhttps://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.RJUTRXM/vayu_tr_global_images_V12.0.2.0.RJUTRXM_20210417.0000.00_11.0_global_9ad96b1b4b.tgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Temmuz 2021; 19:30:49 >

• axel1459 A kullanıcısına yanıt
    Bunun yerine vanced oneririm, arka planda calisabiliyor.
    https://vancedapp.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Temmuz 2021; 19:31:23 >
  • Tm deneyince geri dönüş yapcam size az önce de diğerleri fotoğraflarda oldu

• Peki hangisini yapmak daha kolay? Ona göre telefona eski sürüme düşüreyim.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de kolay, tr anlatim icin su konuya bakabilirsiniz adim adim anlatilmis.Gozunuz bu islemi yapmaya kesmiyorsa, garanti saglayiciniza basvurabilirsiniz surum dusurme icin.
    Yapacaginiz islemler telefonunuzu garanti disi birakabilr.https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-turkce-ve-fastboot-rom-kurulumu.81881/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Temmuz 2021; 20:5:26 >
  • bende bugün 128 gb olanını amazondan sipariş geçtim.

iphone 7 den geçicem.

• @byilmaz58, @Lexco bayağı bilgiye sahip ve yardımcı oluyorlar. İkisinden birine verin eğer isterlerse birine, oylama yapalım :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 2 Temmuz 2021; 21:32:24 >
  • arama ses kaydı kaldırılmış sanırım miui den.

• 256/8 satın almak için şuan en uygun kampanya/mağaza neresi var? N11 çek ile şuan en uygun 3700 civarı alinabiliyor daha düşük bulabilen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.C. -- 3 Temmuz 2021; 0:31:25 >
  • Selamun aleykum telefonu su an aldım. Şu iPhone'daki gibi ana ekrana geçişlerde en altta olan o çizgiye( anlatamadım,umarım anlarsınız.) nasıl geçiş yapacağız bir bilgisi olan var mı ? Sanırsam vardı alttaki ekrana dönüşü değiştirme özelliği.

• A.C. kullanıcısına yanıt

Ben n11'den aldım 2 günde geldi

• 1 ay önce bazı arkadaşlar indirim çeki ve kampanyalarla 256/8 versiyon için 3400tl civarında aldığından bahsetmiş gerçi 1 ay önce kurlar şimdikine göre 40 kuruş daha düşüktü ama şuan sanırım en düşük 3700 ben daha ucuzuna rastlamadım hepsiburada 2500tl ye 250 tl indirim demiş onlarda bindirimden indirim yapmış yine telefon 3700 oluyor. daha düşük yok.

• beyler x3 proya imei atılıyor mu? bazı yerler imei atılıyor denmiş bazıları yok atılmıyor diyor

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, sağ olun benim çok bilgim yok. Diğer arkadaşa devredebilirsiniz.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    A.s. attigim videoda 1:40 tan sonra nasil yapilacagi gösteriliyor

Ayarlar-Ekran ayarlarina girince en altta Tam Ekran Hareketleri kismindan yapiliyor.

Tech Streameryoutube
    MIUI 12 Enable Navigation Bar Gestures and New Animation | How to Enable Navigation Bar in MIUI 12
    https://www.youtube.com/watch?v=XcuW550KsYU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 4 Temmuz 2021; 9:8:56 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.