Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.084
Cevap
76
Favori
317.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldığıma pişman değilim şu ana kadar ancak birkaç problemin düzeltilmesi lazım. Sensör arızasından kastınız ne bilmiyorum ama wifi kopması var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi ben de sipariş verdim de NFC ile farkı ne sizce ? Bir de uzun kullanım sonrası pili su gibi tüketiyor mu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 1 Temmuz 2021; 17:43:35 >
  • az önce gittim capacity mi storedan 256gb olanını aldım.şu an kurulum yapıyorum.yeni güncellemeyi yüklemeyeceğim.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    NFC ile arasındaki farkını bilmiyorum. Ama kullandığım kadarıyla proda pil tüketimi fazla değil. Gayet iyi.

• byilmaz58 kullanıcısına yanıt

Kaç aydır kullanıyorsunuz, uzun kullanımda ne gibi eksiklerini gördünüz ? Bir de mavi aldım, nasıl sizce griye göre ?

Bayağı bir bilgi vermişsiniz, teşekkür ederim diğer hocalarım adına. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 1 Temmuz 2021; 18:45:50 >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Bir ay gibi bir süre oldu daha. Açıkçası ısınma ve bazen wifi kopması dışında gayet memnunum. Ben gri rengini aldım. Sade renkler daha hoşuma gidiyor. Günümü dışarıda geçirdiğim sürede oyun falan oynamadığım için gayet memnun ediyor. Kamerası da amiral gemisi telefonlarla tabiki kıyaslanamaz ancak gayet iyi, kamerayı çok kullanan biri olmadığım için beni tatmin ediyor.

• arkadaşlar bu miui 12 de puretuber uygulamasını arka planda nasıl çalıştırabilirim? ne denediysem olmadı, ekranı kapatınca uygulama duruyor.

• byilmaz58 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, kolay gelsin hayırlı akşamlar :)

• Arkadaşlar telefonun günlük kullanımı nasıldır?Oyun ile işim yok,muadilleri arasından en uzun ömre sahip olabilecek telefonun bu olduğunu düşündüğüm için bu telefonu almayı düşünüyorum.Aklımda çeşitli sorular var.GPS tutarlılığı nasıldır?Videoda focus hunt yaşanıyor mu?El gimballım var video çekmeyi seviyorum tatillerde.Bunun dışında drone çekimleri yapıyorum ekran güneş altında ne kadar iyi?Şu an redmi note 7 kullanıyorum eskise de elde cam kapak falan derken premium ve sağlam bir his veriyor.Verdiği is nasıldır son olarak?Muadillerinden kastım bu arada Samsung a52,mi 11 lite,bütçe olarak aşsa da iphone se 2020.Hangisini tavsiye edersiniz?

• oynadığım bazı oyunlardan mesela kelime savaşı oyununa basınca anında kapanıyor bunun bir ayarı var mıdır başka telefonlarda sorunsuz oynanıyo. gameturbo yu kapayıp uygulamaya tam izin verdim hala aynı tuhaf geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 2 Temmuz 2021; 0:10:47 >
  • Poco x3 pro ve A52 arasinda kaldim. Poco x3 kullananlar memnun musunuz, yazilimsal veya donanimsal problemler var mi. Pil suresi normal kullanimda nasil. Not: asla oyun oynamiyorum, sadece 5-6 yil sorunsuz kullanabilecegim bir telefon bakiyorum. 128 / 6 gb olanini dusunuyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graig74 -- 2 Temmuz 2021; 0:52:24 >
  • Graig74 G kullanıcısına yanıt
    Ben gayet memnunum saece insta da sorun yaratıyor oda alt yapısından dolayı pil desen gayet iyi günlük 700 ila 1000 arası bildirim geliyor telefonuma o derece iyi hadi bitti diyelim çok hızlı şarj var

• mahmut sami gözcü M kullanıcısına yanıt

Haritalarda kullandiniz mi hic, GPS dogrulugu nasil, konumu sasirdigi oluyor mu? Yada benim icin deneyebilirmisiniz, bulundugunuz konumu tam dogru gosteriyor mu ?

Ufak tefek çok az oluyor nadir sağ sol gibi ben kombi bakım servisinde çalışıyorum konum her zaman kullanıyoruz yani

• mahmut sami gözcü M kullanıcısına yanıt

Anladim, cok sorun degil anladigim kadariyla. Tesekkurler bilgi icin.

Değil tabi 3 bin cihaz .d bizde DH'ciyiz yani .d

• arkadaşlar telefonu dün aldım.12.0.1.0 da
    12.5.1 güncellemeyeyimmi ne diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    12.0 da kalın derim, 12.5 yükleyince hem batarya kötüleşiyor, hem de daha çok ısınma oluyor.

• Lexco kullanıcısına yanıt

az önce yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Keşke yorumları okumadan yapmasaydınız.

Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.