Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JSBach , JSBach Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.083
Cevap
80
Favori
316.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.

Hayırlı akşamlar. MIUI 12.0.1 şu an güncel durumda. Guncelleyince sıkıntı cikiyormus sanırsam. Güncelemeli miyim ?

Güncelledikten sonra telefonu şarja takıp en bi 4 saat hiç ellemeden beklenirse android uygulamalara optimizasyon yapıyor.

Şarjdan çıkmayacak ama telefon o prosedürün gerçekleşmesi için. Bunu yaparsan güncelledikten sonra pil performansı eskisi gibi devam eder.

Güncellemeye gelecek olursak ben bir sıkıntısını görmedim.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Bence güncelleme tavsiye edilmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Video kaydında kaydedenin sesi iyi geliyor ama karşı tarafın sesi çok az geliyor. Varmı bu sorunu yaşayan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende güncelleme yaptım şarj çok fark etmedim ama ısınma var gibi ayarlar pil e geldiğinizde sağa doğru kaydırın sıcaklık gözüküyor 4 saat şarj olayını anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: createman

Bende güncelleme yaptım şarj çok fark etmedim ama ısınma var gibi ayarlar pil e geldiğinizde sağa doğru kaydırın sıcaklık gözüküyor 4 saat şarj olayını anlamadım

Uygulama optimizasyonu o şekilde tetikleniyormuş. Anlaşılmayacak bir şey yok, şarja takıp 4 saat boyunca saate bile bakmayacaksın telefonu eline alıp.

• Keşke önceden bilseydim de uygulardım güncellemeden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: byilmaz58

Keşke önceden bilseydim de uygulardım güncellemeden sonra.

Hızlı şarj olunca 40 50 dakika şarja takıp çekiyoruz, eskisi gibi şarja takıp uyumuyozPoco X3 Pro [ANA KONU] 

• Doğru söylüyorsun valla😂

• Şimdi gece taksak olur mu yoksa geçtimi artık

• createman kullanıcısına yanıt

Zararı yok tak. Her güncelleme sonrası yapılması tavsiye ediliyor.

• Tamam bilgi için teşekkür ederim

• createman kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• etkinus kullanıcısına yanıt

Yok mu bu durumu yaşayan bir Müslüman kişi kimse, hayrına bi cevap verse, ölmüşlerin ruhuna... 😁

• Poco X3 Pro [ANA KONU]

Test ekranında normal konuşma sesi ile bu ekran testi geçemiyor. Main mic geçiyor.

• Arkadaşlar sizce mi tarayıcı mı önerirsiniz? Yoksa opera mı?

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Edge kullanıyordum ancak optimize değil. Aşırı ısınıyor telefon o yüzden mi tarayıcı kullanmaya başladım. Şu an memnunum.

Ben Chrome kullanıyorum

Mi tarayici bloatware sayilir, cok kotu bir tarayıcı bence, opera kullaniyorum ben en iyisi bu benim görüşüm, kendinen vpn ve reklam engelleme seçeneği var.

• Tarayıcı olarak Samsung'un internet tarayıcısını öneririm. Samsung Google Play'de herkese açık olarak sunuyor artık. Eski telefonum samsungdu. 10t pro ya geçtim ama hala Samsung tarayıcı kullaniyorum. Sadece ekran alintisini aşağı doğru uzatma olayı mi tarayıcıda oluyor. Onun haricinde stabil güzel bir tarayıcı.

• Bloatware deyince aklıma geldi. Bu telefonlarda hala daha bazı uygulamaları silemiyor olmak çok mantıksız geliyor. Tamam anladık telefonu alırken yüklü geliyorlar ancak devre dışı bırak yerine siliniyor olması daha doğru. Sonuçta bu telefon benim şahsi telefonum ve insanlar telefonlarına kuracakları uygulamalarda kendi karar veriyor. Aslında bu özgürlüğü kısıtlamak oluyor. Az önce Chrome'u kaldırayım dedim bir de ne göreyim kalkmıyor. Özetle işin saçmalığı kolay yoldan bunları kaldırma ihtimalimiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.