Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.079
Cevap
80
Favori
316.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tr romda 12.5.1 son güncelleme Poco X3 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 12.0.6. yurtdışı ama global rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün bi sorun oldu xiaomi telefonlarda çok saçma bı şekilde ısınma ve bı Google gizlilik politikası sunuyor bazen ekrana gidip geliyorum bazen geliyor gitmiyor sizde de böyle bir sorun var mı

• Telefonu almayı düşünüyordum incelemeler ile uzun süreli kullanıcı tecrübesi birnirini tutmuyor galiba. Alınır mı tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

• Az önce minion Rush oynadım 3-4 dakikada bir pil düşüm yapmıştı.

3.5 dakikada bir düşüm yapıyor desek ortalama 6 saat ekran süresi alabilirim.

• Spotify, Youtube vb uygulamalarda dinlenen ve izlenen şeyler uygulamayı kapatsak bile bildirim panelinde widget kalmaya devam ediyordu. 12.5.2 sürümünde bu sorunu çözmüşler. Hala ufak tefek sorunlar olsa da son güncellemeyi tavsiye ederim.

Ekleme: Pil ile ilgili yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Güncelleme ile pil çok daha hızlı bitmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerhac -- 22 Haziran 2021; 13:31:43 >
  • dogcan kullanıcısına yanıt
    Bende var kullanıyorum memnunum yardımcı olabilirim

• mahmut sami gözcü M kullanıcısına yanıt
    İyi midir hocam alinir mi yani oyun vs ile çok ar yok iş için kullanıyorum cogunlukla. Sadece kasmadan rahat bir sekilde beni 3-4 sene götürmesi pil omru vs bir tik da kamerasi önemli. Bu şartlar altında tavsiye eder misiniz?

Tavsiye ederim benimde pek aram yok evde PC vqr benim ama sırf merak edip yükledim 1 gram kasma yok
    Ben j7 prime geçtim oha dedim kamerasına o kadar yani bataryası yaptın ise göre değişir ama ben kombi bakım servisinde çalışıyorum yetiyor bana hadi bitti diyelim çok hızlı şarj oluyor yani 10 dk şarj et 25 30 dk gider belki 😁

• Bende 10 gündür kullanıyorum memnunum şuan

Huawei mate 9 kullanıyorum suanda gayet memnunum mesela ama 4 senelik telefon teklemeye başladı benim isimde ihracat satış. İsimin %90 i telefonda whatsapp vs üzerinde.

Bu şekilde düşününce rahatlikla idare eder anladığım kadarıyla.

Tabiki eder yarı yolda bırakmaz asla canavar gibi .:) Turbo takılmış mübarek

• Ben de yükledim 12.5.2 global. şarj konusunda pek fark göremedim. tek sorunum var. 33 watt xiaomi adaptör ve kırmızı kablo kullandığım halde, turbo charge olsa da ondalıklı olarak göstermiyor şarj sırasında

• Güncelleme sonrası ondalık gitti bende de

• hocam bende öncesinde de yoktu sonrasında da yok oldu. sizde önceden var ve sonradan gitti ise demek ki benim şarj adaptöründe sorun yok. MDY-11 EZ kullanıyorum çünkü

Google uygulamasıyla ilgili bir sorun, Google uygulamasının güncellemesini kaldırmayı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, telefon;

12.0.2.0 ile geldi.

Şu an;

12.5.1.0 güncelleme var görünüyor. Bunu yapmadan yeni

12.5.2.0 güncellemesini yükleyebilir miyim? Yoksa bunu yapmazsam 12.5.2.0 gelmez mi?

• bana direk 12.5.2 geldi. Bu cihazın en büyük sorunu, belirli süre sonr 120hz yerine 60hz gibi davranarak takılmalar olması. 12.5.2 ile de çözülmüş görünmüyor. Batarya verilerini temizleyerek halloluyor ama sonradan yine aynı duruma geliyor.

• Arkadaşlar drm info ile bakınca cihazın HDR10+ desteklediği ve widevine L1 sertifikası olduğu görünüyor. Netflixi hd izleyebilirsiniz yani.

• Arkadaşlar malum yollardan İmei kaydı yapılıyor mu? 128 modeli 2500 TL ye gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.