Merhaba, ekran koruyucu tavsiyesi var mı, gor un varsa iyi olabilir |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Ben kılıf ve ekran koruyucu alıcam şeffaf birde ekran koruyucu bakıyorum leke ve toz kalıyor bunun üzerinde tavsiye eden olursa bakarım bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonun üstündeki ekran koruyucusu hoşunuza gitmiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: createman
Ben kılıf ve ekran koruyucu alıcam şeffaf birde ekran koruyucu bakıyorum leke ve toz kalıyor bunun üzerinde tavsiye eden olursa bakarım bendeMerhaba, kılıflar şuan takılı olanlarla aynı henüz farklı bir kılıf göremedim, ekran koruyucu tespitiniz doğru. amoled ve parlaklık olmadığından da biraz görüntü kaynaklı sanırım, çok çabuk tozlu ve lekeli olarak gözüküyor, farklı bir cam koruyucu da aynı şekilde olursa o zaman değişikliklerin bir anlamı olmaz, bu da ekran koruyucu ve kılıfı internet ortamından değil de yüzyüze görüp inceleyip almayı gerektirir gibi, ya da daha önce almış, deneyimli olan arkadaşların önerisi ile yol alınabilir.
-
Kılıf güzel ama kamera açıkta kalıyor masaya koyduğumuzda etrafında toz birikiyor bu kılıfı buldum
https://www.hepsiburada.com/mycase-poco-x3-nfc-kamera-korumali-seffaf-kilif-p-HBCV000001WI1C?magaza=case
telefon geldi 12 ye güncelleme yaptım şarj su gibi %47 den 15 e düştü. reddit de okuduğuma göre güncellemeyi yaptıktan sonra birkaç kişiye daha olmuş bu
-
Bende şuan 12.02 var güncelleme gelmedi
Bir süre onu kullanırız ama yedekte bulundurmanın faydası var, biraz baktım temperli hem piyasada pek yok hem de kötü puanlanmış
-
Çok çeşit ekran koruyucu var nano damperli hangisini alsam bilemedim üzerindeki ile idare ederim bir süre ama kılıf alıcam kamera direk masaya temas ediyor
Bu cihazda da yakinlik sensör problemi varmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şuana kadar yaşamadım
3 parmakla ss almak için en yukarıdan değil de biraz aşağıdan kaydırmanız gerekiyor. Bende bu şekilde sorunsuz çalışıyor.
-
Herkese selamlar, ben de yaklaşık 3 yıldır kullandığım mi8 cihazımın ekranının kırılması soruncu acil telefon ihtiyacımı x3 pro 8/256 ile Migrostan alarak giderdim. İlk izlenimlerim ciddi olumlu olsa da, 120Hz yenileme hızını browser(opera) kullanırken yaşayamıyorum. Telefon sanki takılıyor gibi geliyor. Sizlerde de durum böyle mi?
Birde miui 12.0.6.0 sürümüne güncellendi telefonu açtığımda, bundan kaynaklı olabilir mi?
Teşekkür ederim.
Mi9T hafıza yetmediği için düşünüyorum. Gerçi çok memnunum cihazdan , Eşime 10T aldım, onda sensör veya adı herneyse devamlı problem.
Bakalım bende önümüzdeki günlerde alırım 1 tane sanırım. Keşke 5G desteği olsaymış, 1 sene sonra değiştirmek zorunda kalmazdık.
Rica ederim hocam sensör olayı çözülmemiş o cihazda da tuş kilidini açıp o şekilde görüşme yapıyorlar mış
Titreşim sorunu yaşayan var mı?İçinden çıkan kılıfla kullanıyorum ve titreşimi hiç hissetmiyorum bile,normal kullanımda da hiç titremiyor gibi,ayarlarda titreşim açık.
-
https://forum.xda-developers.com/t/miui-updates-tracker-poco-x3-pro-vayu.4263139/page-2#post-85186087
Türkiye romu için Miui 12.5.1 Stabil beta olarak yayınlanmış. Telefonlara gelmesi uzun sürmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece itibariyle 12.5.1.0.RJUTRXM Stable güncelleme gelmiş. Şu an 12.0.2'deyim. Güncellemeyi hemen yapsam mı beklesem mi?
-
Xiaomi telefonların çoğunda yaşanan kronik wifi kopması ve vowifi aktifleştirme yapılamaması sorunu bu telefonda var mı? Ayrıca konuşma esnasında ahize sesi yeterli mi karşı tarafın sesi rahat anlaşılıyor mu? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanmaya başlayalı daha 2 hafta oldu ama bugüne kadar Wifi kopması yaşamadım. VoWifi , VoLTE ile uğraşmadım. Bunların aktifleştirilememesi telefon değil operatör ile ilgili bildiğim kadarıyla. Aktifleştirme için forumda bir takım yollar vardı diye hatırlıyorum.
Ahize sesi kapalı ortamda en kısıkta bile fazlasıyla yüksek, dış ortamda 1-2 kademe yükseltip rahatlıkla karşı tarafı anlayabilirsiniz.
Son seste çevrenizdeki herkes rahatlıkla anlayabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X