Kıstas nedir bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
-
çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 8 Haziran 2021; 18:11:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulama için izinlerde wifi izni kapalı olabilir mi?
-
Hocam ROM işini çok düşündüm fakat garanti kapsamı dışı olacağından o riske girmek istemedim. Önerin için teşekkür ediyorum
-
Buraya çıkart kısmını göremedim hocam, cihazın kendi dosya yöneticisindeyim.
nfc ile pro arasında 400 tl fark var yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
-
Acaba başkası mı cevap yazdı diye bakıyorum. Kimi ne için bilgilendireyim. Kafalar maşallah çok güzel.....
6 aylık POCO x3 NFC'yi satmak istesem, piyasa değeri ortalama kaç olur sizce? (Not: 3590 TL^'ye çok yüksekten almıştım ve araştırmalarımda 2500 TL'ye sıfır satıldığını gördüm. Bu durumda 2000 TL'ye satsam yeridir. Bu da 1590 TL zarar demektir. Ama Pro deneyimini de yaşamak istiyorum.)
-
Telefonunuz global olabilir fakat telefonda TR rom yüklüyse henüz 12.5 güncellemesi tr roma gelmedi. Hangi romda olduğunuzu anlamak için ayarlar-telefon hakkında bölümünde miui sürümine bakın. Mesela benimki RJU(EU)XM, yani benim telefonda Avrupa romu yüklü. Parantez olan kısma bakarak EU avrupa romu, TR ise Türkiye romu, Mİ ise global rom RU ise Rusya vb. Şeklinde anlayabilirsiniz. Türkiye romu için şu an son güncelleme 12.02
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3500 liraya nasıl 860 koymuşlar? 860 mı çok kötü, telefonda neyi kısmışlar? Piyasadan uzak kaldım, bilgilendirirseniz sevinirim. Önceden yazılmışsa ve mesaj kirliliği yapıyorsam kusura bakmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fnldstntn
Telefonunuz global olabilir fakat telefonda TR rom yüklüyse henüz 12.5 güncellemesi tr roma gelmedi. Hangi romda olduğunuzu anlamak için ayarlar-telefon hakkında bölümünde miui sürümine bakın. Mesela benimki RJU(EU)XM, yani benim telefonda Avrupa romu yüklü. Parantez olan kısma bakarak EU avrupa romu, TR ise Türkiye romu, Mİ ise global rom RU ise Rusya vb. Şeklinde anlayabilirsiniz. Türkiye romu için şu an son güncelleme 12.02teşekkürler üstad,
tr rom
beklemedeyiz....
-
Bende bugün aldım incehesaptan
860 855'in overclock edilmiş hali hocam. Valla bene şaştım nu fiyata bu işlemci olmaz diye ama oluyormuş.
-
Şimdiden hayırlı olsun hocam.
-
Teşekkürler hocam 3 sene artık buralardayım
2000 den daha fazlaya satarsınız bence 2000 az gelir.
az önce epeyde pro ve nfcnin 128 gb versiyonlarına baktım fiyat farkı 100 tl var yok.
-
Hocam 256/8 aldım ben 3719 incehesap
Bu telefonda tt hat kullanıp volte vowifi kullanabilen var mı?
Edit: volte çalıştı vowifi henüz çalışmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 10 Haziran 2021; 8:47:11 >
Ben böyle bir telefon ne gördüm, görmedim
Antutu da 500 bin civarı süper bir oyun canavarı
Isınma durumu nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X