Hafif ısınma mevcut, sebebi içerisindeki grafik birimi. En dandik oyunuda oynasan, en zorlayan oyunuda oynasan çekirdek çok enerji çekiyor. Buda amiral işlemcinin dezavantajı işte. sd 678 deki grafik birimi yüke bindiğinde 2w çekiyor, bundakinde yüke binmesede 2w çekiyor. Tam yüke bindirirsen allah muhafaza zaten. Enerjinin korunumu yasası böyle emrediyor maalesef, ne kadar ekmek o kadar köfte yani olayın özü, sen 60 fps istiyorsan doğru orantılı olarak grafik birimide çektiği enerji miktarını yükseltiyor. Yoktan var edilemez, vardan yok edilemez yani. Ortada iş varsa harcanan enerjide var demektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 10 Haziran 2021; 20:55:6 > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Miui 12.5.1 güncellemesini 2 gündür kullanıyorum. Telefon inanılmaz takılmaya başladı. Bu sürümde takılma sorunu yaşayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2 saattir güncelleme yapıyorum 12.5 güncellemesi çıkmadı
Güncelleme ayarlarında "Güncellemeleri önceden al" diye bir seçenek var. Ben onu seçtikten 1 gün sonra güncelleme gelmişti.
Teşekkürler ama bulamadım 😁 birde bu alttaki düğmeleri kaldırmak istiyorum eski telefonda yoktu sağa sola aşağı yukarı hareket ile kullaniyordum
Ayarlar > Telefon Hakkında > MIUI Sürümü > Sağ üst köşede üç noktaya tıkladıktan sonra Güncelleme ayarlarına tıklayın "Güncellemeyi önceden al" seçeneğini görürsünüz.
Düğmeleri kaldırmak için Ayarlar > Ek ayarlar > Tam ekran görünüm > Tam ekran hareketleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerhac -- 11 Haziran 2021; 0:13:10 >
Çok teşekkürler kardeşim klavyede eskiye alıştım yükledim onu ama bunda kullanmadım bu iyi alışırım inşallah
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün içinde bende bu cihazı almak istiyorum telefonda oyun oynayan biriside değilim Redmi note 10 pro arasında kararsız kaldım yazılım yönünden note 10 pro telefonunda şikayet sayısı biraz fazla gibi geldi sensör sorunu cok yaşanmış 1. sorum
Bu telefonu kullanan arkadaşlar yazılımsal açıdan yaşadığı büyük bir problem var mı ? diğer sorum ise
Ekran parlaklığını bazı arkadaşlar eleştirmişler ekran parlaklığı yetersiz diye yeterli düzeyin altında mı sizce ?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
-
12.5 yükleyenler, güncellemeden memnun musunuz? Batarya performansında bı değişiklik var mı?
x3 pro bugun elime ulaştı. gayet akıcı bir telefon. fakat 3 parmakla ekran görüntüsü seçili oolmasına rağmen SS alamadım. diğer fonkları denedım çalısıyor ama 3 parmak olayı çalısmıyor yada ben yapamadım.
-
Benimde dün aksam elime geçti gece %8 iken şarj taktım sabah 7 de şarjdan aldın günlük kullanım oyun yok şuan e-posta sosyal medya bir kaç arama uzun değil şuan%76 3 parmak ben ekran görüntüsü aldım bazen almıyor
Huawei band 4 saat var bağlantı kopuyor nasıl çözülür
Miui Band uygulamasını uyutuyor olabilir. Ayarlardan uygulamayı bulup otomatik başlatmaya izin ver ve pil optimizasonunu kapat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler ederim yaptım dediğini bakayım kopacak mı
Üstteki soruma cevap verecek olan yok mu arkadaşlar?
Benim güncelleme gelmedi daha
Bende az önce 8/256 olanından sipariş verdim sanırım bu fiyatlarda en mantıklı telefon bu.Pişman olmayız umarım :D
-
Benimde dün geldi hayırlı uğurlu olsun hocam
-
Hocam bu fotoları çekerken güneş altında ekranı görmekte zorlandınız mı, güneşte ekranın görünürlüğü nasıl?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X