Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.083
Cevap
79
Favori
317.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tema farklı olduğu için sanırım olmadı orjinal temaya döndüm bakalım bu sefer ışık yanacakmı temadan kaynaklı olabilir olmaz ise yazarım tekrar

• Çok ufak bir ışık var 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonun konuşma sırasında ahizeden ses çıkışı çok yüksek değil mi? Sesi en kısığa aldım ama sanki handsfree açık gibi ses çıkıyor dışarıya. Kasanın titremesini telefonu kulağımda tutarken hissediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ses çok geliyor ben kıstım hatta bazen ahizeyi kulağımdan uzaklaştırıyorum telefon görüşmesi için ve eve gidip gelirken müzik dinlemek için xiami tws kulaklık almayı düşünüyorum kullanan tecrübe eden varsa yada farklı marka model de olabilir 100 150₺ civarında ile 2 adet alacağım

• createman kullanıcısına yanıt
    Üstteki ahize hoparlörünün olduğu yerde LED ışığı yanıyor hocam.

• Poco X3 Pro [ANA KONU]

Bu logd denen şey nedir arkadaşlar? Bataryayı sanki biraz fazla sömürüyor gibi.

• Cidden rezillik. İmkanınız varsa 12.0 a geri dönün derim, 12.5 yaramadı bu telefonlara.

• Fabrika ayarlarına geri dönerek 12 ye dönülür değilmi

• Lexco kullanıcısına yanıt

hocam gördüm ufak bir ışık var orda ama çok belirgin ve net değil bir önceki telefonumda bildiğiniz ufak bir led vardı rengi ayarlanabilir yine de var diyebiliyoruz

• createman kullanıcısına yanıt

O şekilde dönülmez. Fabrika ayarları 12.5 için format atar. 12 için yazılım atmak lazım tekrar.

• Bu telefon kırılamadı değil mi arkadaşlar ufak kardeşimin doğum günü yaklaşıyor şu mobil pubg cod falan oynuyor onun için telefonu önerdiler bana ama imei atılmıyor falan dediler doğru mu acaba bir çözüm yok mu ?

• Hocam fb da bir sayfa var atılmıyor diyorlar

• Revrains R kullanıcısına yanıt
    Maalesef xiaomi bu telefonlara sim koruması koymuş, isteseniz de attıramazsınız. Ya bu telefonun tr garantilisini alacaksınız ya da başka telefonlara bakacaksınız.

Edit: Xiaomi alacaksanız illa, 2020 model telefonlara bakın onlara IMEI atılıyor tek sim yuvası bile olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 12 Temmuz 2021; 10:10:24 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Bu cevap beni yıktı. Ukrayna'dan almıştım ucuza. 1/3 fiyatına.

Örnek veriyorum 2.400 burada ise 1.300 almıştım.

Şimdi pasaport kaydı mı yaptırmam gerekiyor?

IMEI atma şansım yokmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Bu cevap beni yıktı. Ukrayna'dan almıştım ucuza. 1/3 fiyatına.

Örnek veriyorum 2.400 burada ise 1.300 almıştım.

Şimdi pasaport kaydı mı yaptırmam gerekiyor?

IMEI atma şansım yokmu.

Koruma sistemi önceki cihazlarda sadece tek sim kartta oluyordu diğerini değiştirip hallediyorlardı şimdi daha gelişmişi ikisi içinde geldi ve kurcalamaya başlayınca telefon birick oluyor yani kapsamlı bir güvenlik sistemi kırılacağını düşünmüyorum.

• Acilen güncelleme gelmesi gerekiyor telefona. Pil namına bir şey yok 12.5 ile. Hızlı şarj olmasa yandık yani. İyi ki 1 saatte doluyor da pil oradan kurtarıyor şu an. Bir de telefonun tek yetersiz bulduğun yanı ekran parlaklığı. Güneş altında sona getirmek gerekiyor parlaklığı. Eski telefonum redmi note 7 bile daha iyiydi bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Koruma sistemi önceki cihazlarda sadece tek sim kartta oluyordu diğerini değiştirip hallediyorlardı şimdi daha gelişmişi ikisi içinde geldi ve kurcalamaya başlayınca telefon birick oluyor yani kapsamlı bir güvenlik sistemi kırılacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster

Piyasada satılan İmei kayıtlı dedikleri balon o zaman çoğu. şayet öyleyse yazık alanlara valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Maalesef xiaomi bu telefonlara sim koruması koymuş, isteseniz de attıramazsınız. Ya bu telefonun tr garantilisini alacaksınız ya da başka telefonlara bakacaksınız.

Edit: Xiaomi alacaksanız illa, 2020 model telefonlara bakın onlara IMEI atılıyor tek sim yuvası bile olsa

Sizin özel olarak önereceğiniz var mı bu telefonun pro olmayan düz x3 modeli fena değil gibi duruyor ama başka öneriniz varsa onlarıda değerlendirebilirim

• Revrains R kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz Max. Ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Piyasada satılan İmei kayıtlı dedikleri balon o zaman çoğu. şayet öyleyse yazık alanlara valla..

Alıntıları Göster

Aynen öyle bekleyin kırılacak diyorlar ama yalan işi bilen kırılamaz diyor.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.