Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karaniler , ueal Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
563
Cevap
50
Favori
34.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba şebeke sorunu hala devam ediyor mu ? Bu telefonu öneriyor musunuz ? Şu an General Mobile gm20 pro kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba iyi forumlar,x7 pro cihazımdan memnunum gerek pil performansı gerek hız ,kamera olarak merak ettiğim 0-100 şarj kaç dakika zaman alıyor bende 55-60 dakikada doluyor normal mi? Max şarj hız açık haldeyken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molla şamil -- 28 Mart 2025; 15:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt

3-4 gün önce aldım, özellikle en korktuğum ulaşılamama sorunu idi, neyse ki öyle bir problem yaşamadım. 2.0.5 ile devam ediyorum ancak şarjı beklediğim kadar iyi gitmiyor. 5-10 şarjdan sonra da oturmazsa yapacak bir şey yok. Biraz aktif ve çift hat ile kullanıyorum, onun da etkisi olabilir ama önceki telefonum note 8 pro ilk aldığım zaman daha uzun dayanıyordu.

• outofnick O kullanıcısına yanıt

pil korumaya girince 3-5 kere 0-100 şarj edin diyordu kalibre için, bunu deneyebilirsiniz.

• powerring kullanıcısına yanıt

Kesin olmamakla birlikte bu sorunu yaşayanlar Turkcell hattını kullandığını belirtti. Kendim redditten araştırma yaptığımda sorun yaşadığını belirtenler yine Türk kullanıcılardı.

• Türk Telekom hat kullanıyorum ve ilk zamanlardan beri ulaşılamama sorununu yaşıyorum.
    Ön siparişle aldım, 18 Ocak tan beri kullanıyorum.
    Servise verdim ancak sorunsuz denildi.

Kendimce şöyle bir formül buldum, benzer şekilde sürekli kablosuza bağlı olanlar deneyebilir.

Masa başı çalışıyorum, dolayısıyla sürekli kablosuza bağlıyım tabi evde de aynı şekilde. Yolda geçen 2 saat dışında hep kablosuza bağlıyım.

Kablosuza bağlıyken telefonu uçak moduna alıyorum. Bu şekilde vowifi aktif oluyor ve sorunsuz şekilde ulaşılamama sorunu olmaksızın kullanıyorum. Ayrıca SMS lerde aynı hizmet üzerinden çalışıyor. Aynı zamanda ses kalitesi volte ye göre bile daha iyi ve mobil ağa baglanmadığı için şarj konusunda da avantaj sağlıyor.

Eksilerine geçecek olursak her konum değişikliğinde uçak modunu açıp kapatmak gerekiyor. Mesela iş yerinden ayrılınca uçak modunu kapatmam, geri geldiğimde tekrar açmam gerekiyor. Bazen bi yere giderken unutup komple ulaşılamaz oluyorum.

Ana görevi alo demek olan cihazı bu şekilde kullanmak garip ama en azından bu şekilde biri aradı mı, ulaşamadı mı acaba diye paranoyak olmaktan kurtuldum.

Bu sorun dışında telefondan %100 memnun olduğumu da söylemem gerekir.

• arkii A kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde kullanmak yerine bütçeyi büyütüp başka markalara bakacağım sanırım

• Arkadaşlar ekran korumasından anladığım kırılmaz cam idi bu zamana kadar. Yok Nano, yok hayalet falan bilmem. Bu üstünde gelen koruma eskiyene kadar yeterli midir yoksa başka bir tane almak gerekir mi? Gerçi bugün 40cm kadar yükseklikten ekranin yüzü üstü düştü, bir şey olmadı ama dediğim gibi çok anlamam.

• ben ulaşamama sorunu yaşamadım, görüşmelerde ahizeden gelen sesin çatlaması cızırtı yapması vardı.

onu da youtube da 165hz sound kaydınız son ses açın bir yarım saat, düzeliyor.

• Yeni güncelleme geldi.
    2.0.101.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 29 Mart 2025; 17:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    Yaptın mı reis

• rdlsln kullanıcısına yanıt

Az evvel güncelledim game turbo da güncelleme ile ana ekran düzeninde 4x6,4x7,4x9 şekilde güncellenmis 500 mb boyutunda başka değişiklik var mı göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon sorunları hakkında bir şey yok mu? :(

• Güncellemeyi yaptım bir bug daha oluştu

• Hiçbir şey yapmadım sadece güncelleme yaptım ve 2 kez kapatıp açtım 35dk da 9 sarj eksildi hiç 6000mAh gibi hidsettirmiyor...★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

Reis güncellemeyi yaptıktan sonra bildirim gelince bildirim sesi yarıda kalıyor ve el feneri açıldı yazıyor arayüzde güncelleme öncesi böyle bir şey yoktu

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şekilde bir durumla karşılaşmadım şimdilik, şarjda da bariz bir değişiklik görmedim

Benim cihaz çok sorunlu

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yüzde 10 şarj gitmesi yaklaşık 50-60 dk sizinki sıkıntılı görünüyor bahsettiğiniz sorunlar da normal değil millet bu son sürüm hakkında bilgi verir ona göre hareket edersiniz cihazı sıfırlarsınız olmadı düzelir muhakkak

En kötü sıfırlayacağım evet başka çare kalmadı

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.