Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gobektas Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
50
Favori
34.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef uygulamalar da sabit kılamıyorsun kendisi ayarlıyor otomatik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt

Bende kilit için başvuru yaptım 3 gün sonra açılıyor Endonezya romu indirdim bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bl kilidi açınca garanti bitiyor diye biliyorum

• arkadaşlar ulaşamama sorunu nedeniyle iadesi için garantiye gönderdim hiç birşey yapmadan normal diye geri gönderdiler.eskisi gibi sorun devam ediyor.şimdi nasıl bir yol izlemeliyim sizce.nefret ettim paramızla rezil olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irf1603 -- 24 Mart 2025; 14:28:12 >
  • irf1603 kullanıcısına yanıt

Cihazı nereden almıştınız? Hangi garantiden geri geldi cihaz Mi Türkiye mi?

• evet 3 ay önce mi türkiye

• prokaryot16 P kullanıcısına yanıt
    X6 pro kullanıyorum hocam. Hyperos 2 güncellemesi ile klavye açılırken, Youtube yorumları okurken, twitter telegram gibi uygulamalarda ekran 120 hz olsa da bazen anlık 60 hz gibi çalışıyor. Eski sürümde yoktu. Tam da acaba x7 proda bu durum vardı diye sormaya gelmiştim, bu cihaz direkt hyperos 2 ile çıktı belki daha stabil diye düşündüm. Sonra sizin mesaja denk geldim.

Ayıplı mal nedeniyle tüketici hakem heyetine başvurabilir ve seçimlik haklarınızı kullanabilirsiniz(bedel iadesi, ayıpsız misli ile değişimi, ücretsiz onarım vs). Ancak bilirkişi aramanın ulaşamama konusundaki sıkıntıyı belirleyebilir mi onu bilemiyorum. Biraz masraf yapmanız gerekecek.

İnsanların forumlarda, şikayet sitelerinde ve üstte atılan videonun şikayetten bahsedilen kısımlarını belgeleyip örnek göstererek tüketici hakem heyetine ayıplı mal konusu ile başvuru yapabilirsiniz. Xiaomi nedendir bilinmez son iki dönemde X Pro serisinde cihazı sakat bırakacak sorunlar bırakıyor.

• Anladığım kadarıyla ulaşılamama sorunu yaşayanlar Turkcell kullananlar, görünüşe göre uyumsuzluk yapıyor telefon. Turktelekom hattıyla iki tane x7pro kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Garantiye verirken Turkcell olduğunu özellikle belirtin. Gerçi testi nasıl yapıyorlar bir kere arayıp aha böyle bir sorun yok mu diyorlar kimbilir.

şöyle 2 video buldum sorunu yaşayanlar deneyebilir mi?

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Incoming call not showing problem || How to solve the incoming call problems POCO X7 ProCall not working problem || How to fix the call problems POCO X7 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 25 Mart 2025; 2:26:40 >

• karaniler kullanıcısına yanıt
    3 operatörde denendi aktif olarak Telekom ve Turkcell kullanılıyo çift cihaz var 2 aydır sadece 1 defa Turkcell de bu durumu yaşadım oda o anlık hat çekmeme durumu olabilir sadece batarya güncelleme sorası daha hızlı gidiyo ama aşırı şekilde değil.

• webster21 W kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de benzer durum telefonu aldığım ilk hafta ulaşılmama sorunu yaşadım güncellemeden sonra giderildi sanırım çünkü sonrasında yaşamadım ama dediğin gibi batarya erken tükeniyor ve optimizasyon sorunları var çünkü %100'de 5 dakika dayanabilirken 98'e atlıyor sonrası %90'a kadar çok hızlı şekilde gidiyor

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt

Telefonu aldığımda 2.0.5 versiyonu vardı. Birinde son versiyona gecirdim diğeri aynı kaldı. Yeni güncellemede 100den 98e düşme sorunu oluştu ama 2.0.5te olanda yoktu. Güncellemeyle bozmuşlar. Kısaca mümkün olduğunca güncellemeyin bekleyin başkaları acı çeksin 

Sende de mi? 98 e düşme sorunu olmaya başladı bundan sonra öyle yapacağım zaten bir çok kişiden aynı öneriyi duydum

Az önce aldım sarjdan daha 7 dakika geçti %98 ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt

Evet son güncellemede oldu. Hala 2.0.5te olan telefon var onda sıkıntı yok.

• İlginç kulağıma küpe oldu

• Ben de 1 haftadır aranıza katılmış bulunmaktayım. Xiaomi 11 Lite 5G NE'den geçtim. Genel olarak memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

• Ben x7 düz kullanıyorum ekran kavisli çok güzel şebeke sıkıntısı yok

• Arkadaşım da Poco X7 Pro var ana ekrandayken uygulama çekmecesine gitmeye çalıştığında ekrana beyaz bi arama sayfası geliyor sanırım navigasyon tuşlarının kısayolu bunu bir türlü kapatamadık bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.