< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (24. sayfa)

-
-
Çekmeme ulaşılamama yaşamadım ben hiç. Yalnız şu var, karşımdakinde volte yoksa sesi çızırtılı geliyor sizlerde var mı bu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ilk bir hafta yaşadım şuan yaşamıyorum benim de yaşadığım farklı sorunlar var .d
kafayı yiyecem konuşurken kulağımı dayıyorum cızırtılı, hafif kulağımı geri çekiyorum gidiyor, sesi kaydediyorum telefonu kapayınca kayıtlı sesi açıyorum kulağımı dayıyorum cızırtı yok. içinden çıkamadım.
-
Valla şans ya inşAllah çözerler geribildirim göndermeyi ihmal etme
Cihazımı bugün itibariyle kullanmaya başladım şebekeyi test edeceğim ama ekranın yanlarından ışık sızmasıyla ilgili bir bilgi vereyim, öncelikle ekrandan ışık sızmıyor ve hayır sebebi ekran koruyucu da değil. Ekranın kendisi ışığı büküyor kenarlarda olan bu, yani optik illüzyon. Onun haricinde parlaklık ayarı bana garip geldi, ortaya alınca parlaklık düşük geliyor düzgün parlaklık için %75-80 seviyesine getirmek gerekiyor, %100 de çok parlak zaten. Renklerin doygunluğu da çok hoşuma gitmedi doğrusu biraz daha kurcalayacağım.
Biriyle görüşme yapsana, kulağını ahizeye koy son sese al, öatırdama cızıldama var mı bakabilir misin?
Hocam iki poco x7pro arasında denedim duymadım şuanlık, diğer aramalarda dikkat edeceğim.
Volte yi kapatmakta çözüm olmadı
''Wifi kullanarak arama'' özelliğini kapatmakta çözüm olmadı
Şebeke uykuya geçiyor resmen..
Hat: Turkcell
TR Cihazı
Sürüm : 2.0.10.0.VOJMIXM
-
3. Parti telefon Telefon uygulama ile deneme imkanınız varsa bide öyle deneyin deneyin .
Sorun yaşayanların hepsi sizin gibi Global sürümdeler mi acaba ?
-
benimde garantiden yeni geldi deniyorum akşamdan beri şuan sıkıntı yok gibi.ama belli olmuyor işte
Hat: Turkcell
TR Cihazı
Sürüm : 2.0.10.0.VOJMIXM
-
Serviste bir işlem yapmışlar mı ?
-
-
Bunu nasıl farkettin
quote:
Orijinalden alıntı: Bora-_1905
Bunu nasıl farkettinGame Turbo uygulamasındaki ayarlara bakayım demiştim otomatik parlaklık olduğundan karanlıkta parlaklıkta kısılmıştı, GT'nun ayarlarını açtığımda sağ tarafta bu karanlık lekeyi farkettim ilk uygulamanın arka planı diye düşündüm ama sonra telefonun ekranından olduğunu anladım. Grey screen testi yaparak bakabilirsiniz. Aynı telefondan bir tane daha vardı ondan baktığımda o tertemizdi. Telefonu çok sevmiştim şimdi f7 ultra fiyatı uçuk olmazsa onu alacağım yoksa yine 7x pro alacağım. Umarım bu sefer temiz ekranlı sorunsuz telefon gelir.
-
Almış bulunmaktayım an itibariyle kullanıyorum. Cihaz hızlı eyvallah da sanki içime sinmeyen bir şey var. Server olayı olmasa s24u alır geçerdim büyük ihtimalle neyse ki taksitle aldığım için kullanacağım. X3 pro, mi 9t pro gibi cihazlar kullandım Xiaomi bünyesinde. Poco aynı poco yalan yok fp cihazı ama sanırım pocodan sıkıldım. Yine de memnunum ve bir sorunum yok. Kilidi açıp Endonezya romuna geçeceğim ve rootlayacagim.
Endonezya roomu ne oluyor
Hardware Plusyoutube
Ersin'in POCO X7 Pro Deneyimi | 2025'in en f/p telefonu!https://www.youtube.com/watch?si=LxhaCz42WpHSYnUc&v=Pm-oMGxcV4A&feature=youtu.be
Şebeke sorunu dile getirilmiş. 7.dakika civarı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
(dac özellikli) type-c kulaklik kullanıldığında mikrofon ile alakalı sorun yaşıyorum. Herhangi bir ses kaydı attığım uygulamada (örnek:Duolingo) 1. denemede sesim algılanmıyor. uygulama içi tekrar dene yaptığımda sesim algılanıyor. Bunu farkedince telefonun kendi ses kaydedicisi ile deneme yaptım aynı durum burada da oluyor. Kulaklık takılı iken üst üste ses kaydı yaptığımda 1. de sesi alıyorsa 2.de almıyor 3.de alıyor 4.de almıyor gibi bu sırayla devam ediyor defalarca denedim. Kulaklık olmadığında telefon mikrofonu ile böyle bir sorun yok. Ayrıca kullanılan kulaklık başka cihazlarda denendi. Sorunsuz çalışıyor. Type-c kulaklik ile bunu bir arkadaş deneyebilirmi kulaklık ile uyum sorunumu var acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar merhaba poco x7 pro aldim 120hz ayarli falan chrome facebook youtube falan 60hz menulerdede bazen kafasına gore 60 a düşürüyor varmi bi yolu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X