Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
574
Cevap
50
Favori
35.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Simgeleri nasıl kare yapıyoruz böyle bende yuvarlak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetolmez M kullanıcısına yanıt

kaçak aldınız yani, güncelleme alıyor mu?

nasıl güvenle kripto, borsa, banka uygulamalarına gireceksiniz? hergün yap kapanırsa korkusuyla yaşamaya değecek mi 6-7bin tl için?

• mehmetolmez M kullanıcısına yanıt

Hocam mesaj atmak yerine buradan sorayım herkes faydalansın istedim. Düz POCO x7'de NFC özelliği ve klon uygulamalar (ayarlarda "çift" yazınca çıkıyor) bankacılık uygulamaları dahil sorunsuz çalışıyor mu?

Siz anladığım kadarıyla YD ürün almışsınız, ben yerli almayı düşünüyorum ama yine de sorayım dedim.

• RedManetics kullanıcısına yanıt

Tema ile yapabilirsiniz ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ 

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt

Fark var ama buda zehir gibi hızlı

• dOmi D kullanıcısına yanıt

8 ay hat açık sonra yazkimla kayıt yapılıyor

Bunun banka vs ile alakası yok rot yapmayın yeterli

• outofnick O kullanıcısına yanıt

Nfc var cift klonda var

Hiç bir sorun yok kaçak aldım sorun yok

• Eğer server kaydı ile kayıt yapılmışsa YD telefonun yurtiçi ile hiçbir farkı yoktur.

• furkanxtr kullanıcısına yanıt
    Benim için bir çok sıkıntı mevcut maalesef umarım güncellemeler ile düzeltilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hat sorunu yaşayanlar telefonun yurtdışı mı yoksa Türkiye garantili mi belirtebilir mi?

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt

Ne gibi sorunlar hocam? Bir de Yd mi yoksa Tr garantili mi?

• karaniler kullanıcısına yanıt

xiaomi tr den aldım yurtiçi garantili.bugün garantiye gönderdim önceki mesajlarımda var çok sıkıntılı bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irf1603 -- 17 Mart 2025; 11:48:3 >
  • Merhaba. Yurtiçi garantili.Bende arayanların ulaşamama sorunu nedeniyle 13.03.2025 garantiye gönderdim.İlk kontrol sonrası "Aktif olarak test edildi. Genel temizlik ve kalibrasyon yapıldı. Arıza görülmedi. Cihaz model standartlarında çalışmakta. Yazılım güncellendi. Kullanılan hat ve oparatör kontrol edilmelidir. WİFİ aramalarda internet bağlantı hızına bağlı olarak şebekede kesilmeler yaşanılmaktadır. WİFİ araması kapatılması önerilmektedir. WİFİ arama kapatma - Ayarlar - Mobil Ağlar - Takılı olan SİM Kartı - WİFİ arama kapatma " yazıldı. Şu an hala "Son kontrol aşamasında" yazıyor.

Güncelleme : 19.03.2025 de "Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır." diye mesaj geldi. Mesajda gelen destek hattını aradım telesekreterden başka kimseye ulaşamadım ★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ . İnşAllah sorun düzelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatekin01 -- 19 Mart 2025; 11:31:24 >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Benim hattım Turkcell, bende bu sorun var

Bugün, Wifi kullanarak arama özeliğini kapatıp test edeceğim eğer çözüm olmazsa volte yi kapatıp test edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 17 Mart 2025; 15:4:18 >

Türkiye garantili

• hiç farketmiyor her türlü denedim

Tr garantili yukarıya yazdım yaşadığım sorunları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hiç birşey yapmadan geri gönderecekler.bu süre zarfında eski note 10 pro5g cihazımı kullandım yd.bir kere bile ulaşamama sorunu olmadı.turkcell kimextra ulaşamama mesajı hiç gelmedi.tamamen cihazla ilgili bir sorun.boşuna uğraşmayın vodafonmuş turkcelmiş sim1 miş 2ymiş vs..

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★
  • poco x7 pro'yu son anda almaktan vazgeçmekle doğru yaptığımı görüyorum.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

bencede doğru yapmışsınız s24 fe gibi bir cihaz dururken bu alınmaz hatta xiaomi genel anlamda alınmaz bakınız geçen hafta redmi watch 5 saat aldım lite yada active modeli değil düz watch 5 4300tl ye satın aldım ürün geldi uzun kordonun yuvasından kordonu aşşağı yukarı haraket ettirince çıt çıt çat çut ses geliyor kordonun demiriyle kordon yuvası oturmamış da kordonun demiri o yuvanın içinde bir şeylere çarpıyor gibi neyse olur elektronik ürün denk gelmiştir dedim iade ettim başka bir satıcıdan gene aynı saati aldım saat geldi kordona baktım sağlam sıkıntı yok 3 gün geçmedi bundada başladı aynı ses aynı sorun ne bir kasıntı oldu ne bir zorlama oldu montun kolunu bile yukarı çekiyordum ki aman kordona zarar gelmesin gene o ses olmaya başladı şimdi buda iadeye gidiyor yani bir markanın her ürününde nasıl bu kadar problemler çıkabilir aklım almıyor birileride gleir xiaomi güzellemesi yapar şimdi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.