Reddit gibi yabancı form sitelerinde de karşılaştım benzer şikayetle bizde de online satış sitelerinde alttaki yorumlara bakarsanız baya şikayet eden var şebeke konusunda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (34. sayfa)

-
-
Reis iade edebildinmi aynı sorunu bende yaşıyorum sosyal medyada aşırı derecede kötü ekran kalitesi ve dokunmatik sorunu var alalı 2 gün oldu kullandım güzel ama dediğim gibi hat filan taktım iade etsem kabul ederlerdi hepsiburadadan aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de genel de 1M600 çıkıyor test yapıldığı ortam şartlarına da bağlı değişiklik gösterebiliyor. Batarya konusuna gelirsek evet hızlı bitiyor 2.kez servise verdim para iadesi ya da cihaz değişimi bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşırı derecede kötüden kastın ne 4k video izletiyor sosyal medya da kötü olması imkansıza yakın bir de dokunmatik nasıl bozuk anlamadım video çekip atarsan olaya açıklık getirmiş olursun
arkadaşlar eskiden poco x3 nfc kullanıyordum, sonradan galaxy s23 fe'ye geçip pişman oldum. şimdi tekrar poco istiyorum ancak önceliğim e-sim olması, e-sim özelliği bu cihazda var mıdır?
-
Ne yazık ki e-sim yok.
İade edebildinmi kral aynı sorun bendede var kabul ettilerminiadeyi
Sa. Bende cihazi 2 gün önce siparis ettim. Şuan kargoda
X7 pro 12/512. Siyah renk. Hepsi buradadan. 22.299 aldım. Aldıktan sonra foruma bi goz attım. Sebeke sorunu cogu kullanici yazmis resmen cihazdan soğudum.
Şuan kargoda iptal seçeneği basmamak için kendimi zor tutuyorum. Yol yakınken donmelimiyim yoksa girdik yola şansımıza mi diyelim 😇
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyannii -- 16 Nisan 2025; 19:29:33 >
Hocam sizin kararınız tabi ama bir kaç gün kullanın cihazı bence, sim'i yenileyince sorun çözüldü denilmişti forumda.
-
2 tane aldım gayet güzel çalışıyor cihazlar 5 sene önce redmi 9 pro almıştım 5 sene hayalet ekranlı olarak kullandım şans işi biraz
Benimde çok mantığıma yatmıyor sebeke sorunu olacağı ama grupta çoğu kişi yazınca insan etkileniyor. Şimdiye kadar belki 40 a yakin cihaz kullandım hiç birinde şebekeyle ilgili sorun olmadı. Ama fabrikasyon hatali olabilir mi diye de aklima geliyor. Şuan s23 ultra kullanıyorum. Yeri geliyor bundada sinyal gittiği oluyor mesela
Hayırlı olsun. Hangi hatlar takili cihazda. Sanki Turkcellde şikayet var gibi. Vodafone ve telekomda yok gibi
Hayalet ekran benimde başıma gelmişti. Samsung A71 de servise verdim ekran değişti. Değişen ekranda 6 ay sonra yine olmuştu. Hala o sekilde babam kullanıyor. Şans dan ziyade sanki düşük kaliteli panel bilerek üretim yapıyorlar.
Bana mı yazdın?
Teşekkürler hocam bütün hatlar kullanıldı hiçbirinde sorun olmadı 1 kere ulaşılamama oldu o an belkide hat çekmedi İst ant iki yerdede denendi ant da biraz yüksek yerdeyim ondan çekmemiş olabilir hayalet ekran sorunu bitti herhalde yedekte duruyo micro sim kart veri girişi olarak kullanıyorum garip işler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webster21 -- 16 Nisan 2025; 20:38:26 >
Ben Amazondan almıştım görüştüm iade edebilirsiniz dediler iade işlemleri başlattım gönderdim. Bakalım sonuca göre bilgi veririm
Türk Telekom da da sorun var ben her türlü yolu denedim düzelmedi
Cihaz elime ulaştı. Öğlenden beri hat takılı cihazda. Şimdilik sorun yok gibi varsada anlamadim. Mobil veridede sorun olmadı kesilme tarzi. bakalim bi kac günden belli olur ne olacak. Hattım turk telekom bu arada
Ben de yazayım. Yaklaşık 1 ay önce Amazon.dan aldım, ulasilamama problemi benim de almadan önce en çok kafamı kurcalayan konu idi. Hiç öyle bir şikayet duymadım. 3-4 gün kadar önce özellikle arayanı bil servisini açtım, gelen bir bildirim de yok. Hatta benim telefonda SADECE EVİN BELLİ BİR KİSMİNDA konuşurken sesimin karşıya gitmemesi problemi var, ona rağmen ulasilamama durumu yaşamadım. Bu durum zaten eski telefonum Note 8 pro.da da vardı. 2 adet hat takılı, pttcell ve bimcell. Asil kullandığım pttcell.
1 kere youtubeda yukarı kaydırma islemi takıldı, bir de infra kumandayı yukarıdan açılır menüye kısayol atasak bile o kısayol çalışmıyor ancak özellikle bunun yazılım problemi olduğu kesin, mi 14proda da aynısının yaşandığını biliyorum.
Genel olarak memnunum.
İlk başlarda bende de olmadı ama zaten sürekli olmuyor bazı günlerde hiç olmuyor ama bazen 3 -4 arama bildirimi geliyor. Bu arada şehir merkezindeyim ve daha önceki telefonumda hiç bu şekilde problem yaşamadım
Sanırım bütün seride yok hiç şikayet olmayanlarda var Hepsiburada yorumlarda, şikayetvar da da belli bir kesimde şebeke probleminden şikayetçi redditte de benzer şikayetler okudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X