< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (32. sayfa)

-
-
Az önce bataryayı test ettim. YouTube'da 10 dakikalık 4K ve Full parlaklıkla izlediğim video ortalama %1-1,5 arası şarj bitirdi.
-
Yarın yeni fotoğrafları paylaşırım.
-
İyi mi kötü mü yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müthiş bi rakam hem full parlaklık hem video açık 11 saat yapar
Hocam 100den 98e düşüşü değil de genel performansa bakın. Kaç saat götürüyor o önemli. Yoksa yanlış sonuça varırsınız.
Onlara da bakacağım ama batarya koruması aktif. Tam doldurmuyorum. Oyun hariç, günlük kullanım değerlerini paylaşırım.
-
8 saat ekran süresi veriyor hocam
Performansından memnun değilim oyunlar arka planda çalışmıyor wifi sorunu yaşıyorum abimde Samsung a35 var aynı modem bağlı bir skntsı yok takılma yaşamıyorum
Arka planda çalışmama olayı sizin telefona özgü değil, tüm yeni pocolar böyle, internette araştırın belki pil tasarrufunu oyuna özgü kapatmak çözüm olabilir. Wifi konusunu bilmiyorum.
Pil tasarrufunu açmadım hiçbir zaman
Hayır genel pil tasarrufundan bahsetmiyorum. Arka plan için uygulamalarını otomatik tasarruf moduna alıyor telefon pil optimizesi için. Bu arada 8 saat normal kullanımda normal gibi geldi. Testlerde genel kullanımda 7:30 saat civarı, sadece video izleyerek de 9:30-10 saat arası sonuçlar veriyor.
Hocam servis de kayıt oluşturulur oluşturulmaz rapora; batarya yüzdesi dengesiz yazmışlar anlamıslar bişeyler ters ama çözmeden geri koymuşlar kutuya bide pil testlerinden başarıyla geçmiştir yazmışlar
2.0.1 güncellemesinde batarya 100den 98e düşüyordu hızlıca.
Cihaz değişimi yapmazlar mı yani? Şayet yaparlarsa güncelleme yapmadan kullanacağım
Son güncelleme bataryayı sömürüyor zaten. Bir sonrakinde daha iyi olur.
-
3 haftalık deneyim sonrası yazıyorum garantili ürün aldım bütün güncellemeleri yaptım ama şebeke sorunu bir türlü çözemedim, 5g,LTE,3g hepsinde test ettim sim1 sim2 değiştirdim ama hepsine aynı sorun var çekim full gözüküyor ama arama düşmüyor arayanı bil paketim var günde en az 1-2 defa ulaşılamama bildirimi alıyorum bütün forumlarda yurtdışı forumları dahil araştırdım sanırım belli bir seride şebeke problemi var oda bana denk geldi onun dışında memnundum ama maalesef iade edicem şebeke problemi çözülemedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden aldınız?
Son güncelleme buglarla doluydu bende bildirim gelince el feneri yandıktan sonra bildirim sesi çıkıyordu ve el feneri açıldı yazıyordu arayüzde güncelleme öncesi yoktu sizde öyle bir durum var mı kontrol etmek için ayarlarda arama kısmına "Bildirimler için ışık yak" seçeneğini bulun ve aktif edin merak ettim.
2.0.101 güncellemesini yaptınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X