< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (30. sayfa)

-
-
Çağrıları görmeme/alamama sorunu:
Kullandığımız hattı değiştirerek sorunu çözdük. Turkcell hat 20 yıllıktı, yenisiyle değiştirdiğimizden beri çağrılar sorunsuz ulaşıyor. Belki bazılarında bu sorunun olup diğerlerinde olmamasının sebebi hattın yaşıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodVader -- 5 Nisan 2025; 15:9:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba
Bugün bende aranıza katıldım.
Tam X6 pro 12/512 alacakken son anda;
mi.com dan X7 pro 8/256 yı aynı fiyata 17.999 TL ye aldım.
Hayırlı olur inşallah.
Kutudan çıkan kılıf korunaklı birşeye benziyor ama ekran için cam koruyucu almak istiyorum.
Kenarlarında siyah çerçeve olmayan ve tam kapatan bir ürün önerebilirseniz çok sevinirim.
-
mi.com dan X7 pro 8/256 yı 17.999 TL ye nasıl aldınız? Şu anda 1000 tl kuponla 18.999 TL ye geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gobektas
X7 de yok dimi ?Onu bende merak etmeye başladım..
-
Pardon hocam, haklısın.
Ben bin lira kuponu 2 kere uygulayıp yazmışım :)
Şimdi kontrol ettim 18.999 a gelmiş 👍
Çekmeme sorunu ne durumda ???. tam telefona yükseldim alacam şu çekmeme muhabbeti canımı sıktı. malum iş güç çocuk vs. derken ulaşılamamak büyük sorun ?
Ne yapsak ne etsek bilemedim fena kararsız kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonguldaksporlu -- 5 Nisan 2025; 23:57:50 > -
pek rastlamadım genelde garantili cihazlar bu dertten muzdarip muhtemelen belirli bir parti cihazı kapsıyor hiç sorun yaşamayanda var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende senin gibiyim o yüzden x7 pro dan x7 ye döndüm mecbur x7 bakıyorum
Merhaba hocam kutudan kaç w şarj aleti çıkıyor? 67w mi 90w mi
90w çıkıyor kutudan
Ai sanat uygulaması gelecek mi x7 proya?
Uygulamanın ikonun üstündeki bildirim sayısı(mesela whatsappta olan 1 sayısı) diğer tüm uygulamalarda da oluyor değil mi?
Yani bazı uygulamalarda sayı bazılarında nokta tarzında bişi var mı?
-
2023'un şubatından bu yana Poco X5 Pro 5G kullanıyorum ve şunu söyleyeceğim, ilk zamanlar gelen güncellemeler ile ekran süresi düşen arkadaşlar bunu kafaya fazla takmasın, bir sonraki güncellemede mutlaka çözülüyor. Bu X5 Pro'da da oldu X6 Pro'da da oldu X7 Pro'da da oluyor. Fiyatına göre Şahane bir telefon aldınız merak etmeyin sonraki güncellemelerde düzeliyor..
Benim herkese şahsi tavsiyem, telefonu güncelledikten sonra format atın ve varsa bilginiz kablo ile telefonu PC'e bağlayıp ADB Komutuyla telefondaki gereksiz çerçöp ne varsa silin, uzun süreler başka telefona ihtiyaç duymayacaksınız.. Adb komutu ile nasıl gereksiz uygulamalar silinir Google'da araştırın çok kolay..
Vodafone kullanıyorum ben hiç yaşamadım, diğer arkadaşın dediği de önemli simkart kaç yıllık benim geçen sene alındı, bilemedim.
Wifi aramaları işe yarıyor evde wifiden görüşme yapabiliyorsun uçak modunda bile. Bence güzel özellik boşa radyasyon yemiyorsun mesaj da geliyor arama da.
quote:
Orijinalden alıntı: memnunovUygulamanın ikonun üstündeki bildirim sayısı(mesela whatsappta olan 1 sayısı) diğer tüm uygulamalarda da oluyor değil mi?
Yani bazı uygulamalarda sayı bazılarında nokta tarzında bişi var mı?
Ayarlarda rozet diye aratırsanız orda hangi uygulamalarda görünmesi istiyorsanız seçebilirsiniz.
-
Wifi aramaları ne işe yaradığını biliyor musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X