< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (6. sayfa)
-
-
Mi sotoreden iptal ettim n11den 21500 e sarı rengi aldım
Teslimat tarihi 4 şubat diyor? Bu ne ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gsmarena'da X7 Pro'nun pil testi pek iyi çıkmamış. n11'deki siparişimi iptal ettim. teste göre benim 4300 mAh bataryalı 12 Lite'dan bile daha kötü süreler vermiş.
gsmarena.comOur Poco X7 Pro battery life test is now readyhttps://www.gsmarena.com/poco_x7_pro_battery_life_test_is_now_ready-news-66078.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 14 Ocak 2025; 22:27:53 > -
x6 pro yu kia ceed de sürekli android auto ile kullanıyorum gayet memnunum. şimdi iron man e geçmeyi düşünüyorum çünkü ultra hızlı şarj mutluluktur
-
Artık Mayıs ayında çıkacak Poco F7 serisini bekleyeceğim.
Aynen pil uzun sure gitmeli yada ekrani 60 hz almak gerek.
mi store'dan almış olduğum ürün kargoya verilmiş görünüyor. herhalde ayın 20'sinde ulaşacak şekilde ayarladılar. henüz kargo numarası görünmüyor ama akşama belli olur durum. eğer kargo tarihi beklemezse en kötü cuma günü elimde olur telefon.
edit: mail adresime de kargoya teslim edildiğine dair mail atmışlar.
edit 2: kargodan da mesaj geldi. ürün en geç cuma günü elimde olacak gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 15 Ocak 2025; 16:27:45 > -
22500 TL mi verdin? Mi sotere 500 tl kupon veriyordu 22 ye geliyordu
22'ye aldım. oradaki rakam şu anki normal satış fiyatı şeklinde gösterdiği fiyat.
-
Ben 21.500 e almıştım ama o batarya süresiyle kullanırsam kesin telefona uyuz olurdum. o yüzden iptal ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 15 Ocak 2025; 16:57:5 >
Ulan bir işlemci hikayesine nasıl atlıyorsunuz bu telefona. Geçmişte X3 Pro kullanmış biri olarak diyorum en büyük tuzak bu işlemci tuzağı. Arabanın motoru 5000 cc ama gitmiyor. Yazılım berbat ve firma ilgilenmiyor. güncelleme sözü var ama güncelleme yok.
Nothing Phone a geçtim 1.5 sene önce . hepsini kullandım ve şu anda NP1 kullanıyorum. fiyatına göre mükemmel telefon ve bugün itibari ile bütün Nothing telefonlar güncelleme aldı. Adamlar 4 ay önce cıkarttıkları CMF Phone 1 e bile Android 15 verdiler.
Yazılım zaten akıyor gidiyor. İŞlemci öven adamları dinlediniz ama performansı düşük yazılım ile işlemci yatıyor.
Bence bakış açınızı değiştirin. Hatalı sorduğunuz sorular var ürün alırken.
Sormanız gereken şu: Dimensity 8400 Ultra ile neden bu kadar az güç alıyorum? Bunu sormanız lazım.
-
+1
Poco x6 pro var 1 yıldır.. 3 telefonumdan biri.. öncesinde de her türlü xiaomi üst seviye cihaz kullandım..
şu net: xioami yazılım konusunda android'in en dip seviyesi ve bu durum adamların umrunda bile değil.. yazılım da geliştirme yapmak yerine yırtık dondan fırlar gibi yeni ürün çıkarıyorlar.. yazılımda arpa boyu gelişme ya var ya yok.
Honor'un bile yazılımı, menüler arası geçişleri, dynamic island kullanımı vs.. xioami ve poco'dan kat kat daha iyi.. daha kötü chipsetli cihazları bile xiaomi ve poco'dan çok daha akıcı ve premium deneyim sunuyor.
-
iddia ediyorum Xiaomi yakın gelecekte Poco serisini iptal edecek. Bu cihaz yüzünden Redmi Note serisi de anlamsız oluyor. kendi kendine rakip oluyorsun. Zaten bu Poco hindistan ekibinden çıkmıştı. ilk Poco anlamlıydı. işlemci ve ram güçlü kamera malzeme ekran patatesti. şimdi hepsi standart oldu. Poconun olayı nedir? güçlü işlemci ama verimsiz yazılım.
Nothingin güzelliği cihaz az güncellemeye zaman var.
-
akılları sıra poco'ya güçlü chipset; zayıf kameralar koyuyorlar. redmi'de tam tersi zayıf chipset; iyi kameralar koyuyorlar.. böylelikle birbirine tam rakip olmalarını engelliyorlar akılları sıra.
hindistan'da poco tutunca, gelir seviyesi düşük ülkelere de bu cihazı pompalayıp akılları sıra yeni bir marka algısı oluşturmaya çalışıyor.. oysaki o boktan menüler ve simgeler; aynı reklamlı marketleri var tüm ekosistemlerinde.
bir de amiral gemileri xiaomi 14 vs. serilerde de fiyatlar iphone seviyesinde; yine aynı çöp yazılım.. imei atmayı da engellediler.. içinde çöp bir yazılım olan cihaza neredeyse iphone seviyesinde para istiyorlar.
-
-
güle güle kullan. senden özellikle batarya hakkındaki yorumunu belirtmeni rica ediyorum.
-
kaç gunde eline ulaştı
-
Selam,
Ben de POCOcuyum 2 nesil POCO kullandım x5 Pro var şu anda ama çok farklı android ürünler kullandım diyemem
mesela bir sene samsung J2 Prime kullanmıştım. POCOlarım hep PRO versiyondu
herneyse umarım fırsat buldukça kullanıp tecrübelerinizi paylaşırsınız
benim şu an için telefon güncellemek gibi bir planım yok ama işte güncellemeleri takip etmek açısından bakayım dedim
güle güle kullanın, umarım memnun eder sizi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X