Şimdi Ara

Pocophone F1 elimizde: Fiyat/performans şampiyonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatin baska neler var?ekran,hoparlor,ses çipi,3.5mm soket,kamera,kablosuz sarj,gömülü parmakizi okuyucu,sd kart destegi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 15 Eylül 2018; 18:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 dolara daha iyi kameraya sahip, aynı bunun gibi stereo hoparlöre sahip, Östenitik 316L Cerrahi Sınıf Paslanmaz çelik ve 7000 sınıfı Alimünyum karışımı kasaya sahip olan, 2 adet özel ses çipine sahip Super amoled ekranlı, Usb 3.1 data çıkışı olan Meizu 15 Plus var. İşlemcisi de Note 8 in 8895 işlemcisi. 1898 CNY Çin mağaza satış fiyatı, 6 adet led flaş (ring flaş), Laser Otofokus var. Şimdi baktım tekrar 2400cny olmuş. İşlemci yi çıkarınca herşeyiyle Meizu 15 de bu cihazdan üstün dediğim gibi sizin için tek faktör işlemci Xiaomi de işlemciden başka birşey yok sende zaten bunu yazarken 300 dolara daha iyisimi var diyorsun kıyasladığın şey işlemci, daha iyi kamera daha iyi ekran daha kaliteli ses isteyen ve bunları işlemciden önde tutan için daha iyi cihazlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.
    Lafin gelimi yazdim.cipsetse nolmus? saydiklarimdan hiçbiri degil.845'i en ucuz satan telefon fp telefonu olmaz tezim gecerli

• Hocam hala işlemci diyorsunuz. İşlemci hariç neyi eksik diyordunuz SoC harici bomboş bir cihaz sizin yazdıklarınız boş oluyor ben zaten SoC tarafını hariç tutarak konuştum ve sizse SoC hariç neyi eksik dediniz herşeyi eksik sizin yazdığınız boş oluyor. elinizde motoru 3bin beygir özellikleri fiat bis cihaz istiyorsanız plastik kasasıyla, dandik kamerasıyla, dandik ekranıyla sizi götürür. Ben işlemciye bir şey demezken siz hala işlemciyle savunmaya çalışıyorsunuz. SD845 le yapıp Exynos 8895le yapamayacağınız birşey yok. Aynı oyunu açacaklar ikiside kasmadan rahatçs oynatacak Ancak Kamera vasat ekran vasat kasa vasat bir cihazla oynayacaksınız. Sizin için sorun olmayabilir birçok kişi için önemli şeyleri yazdım. Mclaren motor, fiat bis kasası paneli aksesuarları ve ses sistemli araç mı iyidir. yoksa full artı full ferrari mi? bu cihazın durumu motoru iyi her tarafı dökülen cihaza benziyor sizin mantık çerçevesinde yazacağınızı düşünmüyorum yine SoC üzerinden konuşursunuz bundan sonra istediğinizi yazın.

• F1 , JerryRigEverything in zorlu sağlımlık testinden geçti . Gorilla Glass camı rakipleri gibi kolay kolay para, anahtar ile çizilmiyor. Ön ve arka kameraları çizilmeye dayanıklı camlarla korunuyor.

Metal görünümlü, plastik kapağı olmasına karşın birçok aliminyum malzeme kullanılan telefonların aksine bükülme testinde de başarılı bir şekilde geçiyor.

Cam ya da metal kapak kullanılan telefonları kılıfsız kullanabilmek çok zor. Bu nedenle plastik kapak bana daha kullanışlı geldi.

Ayrıca F1 de, çoğu telefonda olumsuz bir özellik olan ısınma sorununa karşı su ile soğutma var.
  • Bu üye ağır Meizu fanı ve Xiaomi düşmanıdır. Laf anlatamazsınız.

• Ayva kullanıcısına yanıt
    Hocam senden çok Xiaomi kullanıyorum bunuda Xiaomi laptoptan yazıyorum. Hatta Türkiye de ki editörlerden daha fazla kullanıyorum ve kullanmışlığım vardır. Türk editörler birçok ürüne yabancılar, yazımın altında attığım Xiaomi ürünlerin 2 katını fotoğraflayayım isterseniz.
    Siz FAN ı olduğunuz Fanatiği olduğunuz markayı övmekten başka bir şey bilmiyorsunuz. Ben kullanıp deneyimlerimi söylüyorum. Ayrıca Yakın çevremde Sony oppoe oneplus huawei xiaomi gibi markalara olan görüşüm biliniyor ve zamanında çok redminote5 mi6x önermişliğim vardır. Sizin gibiler Yüzünde Mi Shopta bugün Mi8 4999TL den satılıyor. Bu firmalara yüz veren eleştiri kabul edemeyen sizlersiniz. Benim yarım kadar Xiaomi kullandıysan ondan sonra konuş gel. Size sizi kazıklayacak kusurlarını söylemeyecek cihazı elinizde patlatacak adam lazım. Yalnızca övüp pohpohlayacak. Mi Pad 2 Ekranı güzel olan rezil bir tabletti, Mi Pad 3 de aynısıydı. Amazfit rezalet bir ekrana sahip olan spor özellikleri güzel bir saat AMA FOTOĞRAFLARI TANITIMLARI TAMAMEN SAHTE Resmen dolandırıcılık. Bunu birçok cihazında da yazpıyor. Mi6 Mi5 Mi4 birçok soruna sahipti. Mi5 mi4 uygun fiyatından dolayı kabul edilebilir ama mi6 öyle değildi. TRAŞ MAKİNESİ LEŞ. TERMOSU İLK kullanımda elimde bozuldu. Tamir etmek zorunda kaldım. Mi pad 2 nin paneli ele geliyordu. dandik pahalı kulaklıkları rezalet. Xiaomi Mi Notebook Pro için inceleme videosu çektim. Aynı sözü Mi Pad 2 için vermiş ama rezalet olduğu için yazının tamamı hakaretle doluydu ve sizin gibilerden tepki alacak diye sildim. Forumumuzda ki Mi Band 1S konusu bana ait gerekli rehberi ve önemli konuları paylatım birçok insana yardımcı oldum. İlgilenen yoktu. Aynısını Mi Pad 2 için yapayım dedim rezalet çıktığı için yapamadım bugün Miuitürkiye ye girerseniz mipad2 konusunda birçok cihazda google play sorunu vardı ve onların anlattığı rehber %30 cihazın çözümü orjinal çözüm o değil Ayrıca Türkiye de o cihazı dual boot kullanmayı başarmış 2. bir kişi varmıdır merak ediyorum. bilen yok. Aynı şekilde Xiaomi Mi Notebook Pro inceleme konusunu açtım defalarca insanlara yardım ettim bu cihaza yönlendirdim. Nitekim birçok arkadaşım kameralarının berbat olduğunu söylediği için onları almaya bile tenezzül etmedim. Birçok insana ultrabook konusunda da xiaomiye yönlendirdim. AMA SİZİN DUYMAK İSTEDKLERİNİZİ SÖYLEMEYİNCE BİZ FAN OLUYORUZ.İNCELEMEYİ YAPTIĞIMDA AMELİYATTAN YENİ ÇIKMIŞTIM VE ZOR NEFES ALIYORDUM.
    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-notebook-pro-inceleme-core-i5-8250u-nvidia-mx150-256gb-ssd-8gb-ram--130013682
    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-band-inceleme-ve-sikca-sorulan-sorular-sss--102114067

AYRICA AMAZFIT PACE in PACEFIED da bulunan Türkçe dil paketi arkadaşıma AİTTİR. O YAPMASA TÜRKÇE DİLİ de ben yapacaktım.

SALLARKEN KİME SALLADIĞINIZA DİKKAT EDİN HOCAM Ben insanlar kaliteyi en uygun fiyata en iyiyi alsın derdindeyim takım tutar gibi bağnazca marka tutulmaz. Xiaomi ye yaptığım yatırımı hiçbir markaya yapmadım. Xiaomiye verdiğim desteği hiçbir markaya vermedim. Bugün Mi Shoptaki laptop bilgileri baştan aşağıya yanlış olduğu için firmaya bilgilendirme geçiyorsam halkımız kazıklanmasın diyedir.

Arkadaşın Attığı fotoğraflarda cihazların iso değerleri bir değil ki doğru düzgün kıyaslama olsun. birininkinde 800 olan diğerinde 1400 küsür. Meizu 15 de Abraham lincolnun solundaki yazıları okurken poco f1 de okunmuyor. Düşük ışıkta hemde daha yüksek isoda olmasına rağmen burada ki emanet fotoğraflar bir anlam ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 16 Eylül 2018; 22:1:38 >

• Arkadaşım kolay gelsin emeğin boşa çıkmasın inşallah. Pocophone f1'i nereden ve kaça bulabilirim ? Yardımcı olabilirsen sevinirim.

• bende diyorum ki dolara gelirmisiniz? Bu fotoğrafların otomatik çekildiğine emin değiliz aynı çekimde sizin sunger bobunuz iyiyken diğerinde dolar yazısı daha okunaklı ayrıca bu fotoğrafların aynı güneş ışığı altında çekildiğine eminmiyiz değiliz çekildiği lan penceresiz mi sadece yapay ışıklarlamı ışıklandırılıyor pencere varsa günün aynı saatinde bulutsuz ortamda mı vb çekildi diye uzar gider hala kamera diyen sizsiniz siz tutturmuşsunuz işlemci ve 300 dolar diye bu cihazda saydığım eksiklikleri toplayınca ne kadar olur siz söyleyin. Hocam ayrıca burda sizlik bir durum yok siz 300 dolar ve işlemci takıntılı bir insansınız bense bunun böyle olmadığından bahsediyorum. tek savunduğunuz 300 dolar ve işlemci hala da öyle

• YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    N11 de ithalatçılar Poco yu 710 $ gibi bir fiyatla satıyorlar.

Hem orijinal garanti yok hem de fiyatı uçurmuşlar.

Bu yamyamlardan telefon alınmaz .

Yurt dışı fiyatı olan 300 $ ı baz alacağız.

Üstelik ara satıcılar bu fiyatın içine kar da koyuyor.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    hocam özelden nerden ulaşabilirim size

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.