Şimdi Ara

Podolski'nin Küfürlü Paylaşımları Hakkında Ne Dünüyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size şöyle anlatayım o lafı Türk'lükle ve Türk'lerle alakası olmayan bir çok alman bile günlük hayatında kullanıyor. Alman'ların hayatınada yerleşmiş bir kelime.
  • Bu Amerika da İngiltere de f*ck off demek gibi bir şey oldu. Küfür olarak görmüyorlar, hatta yurt dışında ki çoğu maçta görmüşsünüzdür hakeme f*ck off der giderler kart falan görmezler. Ülkede de o kadar meşhur oldu ki bu 2 yada 3 harfli kısaltma küfür etmek için değilde isyan etmek için kullanıyor artık insanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Beşiktaşlı olarak adamı çok sempatik buluyorum.
  • Bunların hepsi gerçek mi . Ben bazılarının sahte oldugunu düşünüyorum . Sosyal medyada sureklı farklı seyler paylasıyolar bunla iligli
  • Çomar çomar paylaşımlar. Allah ın ergeni yaa Yok fak küfür değilmiş, yok a*k artık bağlaç gibi kullanıyormuş bilmem ne. Aile sofrasında babana tuzluğu uzatır mısın yetişemiyorum a*k diyenler için normal tabi.

DEjenere olmuş, yozlaşmış bi toplum olduk demiyonuz da...
  • Bu Podolski futbolcu olmasaydı mahallelerde top oynayan çocukların topunu ellerinden alıp şaka amaçlı uzağa atan/saklayan veya topu alıp dribling yapan, kahvelerde okey oynayıp çay içerek gün geçiren amcalardan birisi olurdu.
  • Oyuna alsana a*k gerçekmi ya onu görünce krize giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya yıldızı olmuş bir adamın ergen ergen paylaşımları hakikaten rahatsız etmiyor mu? Cidden komik mi buluyorsunuz?
  • Video biraz eski ama olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Oyuna alsana a*k gerçekmi ya onu görünce krize giriyorum

Gerçek kardeşim, hakikaten efsane ya. Ben de ne zaman görsem kahkaha atasım geliyor, açık ara en komiği budur
  • En iyisi oyuna alsana olan

• Beyler iyice sapıttı Poldi dakika başı fotoğraf çekiyor. Şuan bakın öyküsüne 100 tane falan abuk subuk, şapka tişört fotoğrafı falan eklemiş Reklam mı alıyor napıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandlee

Beyler iyice sapıttı Poldi dakika başı fotoğraf çekiyor. Şuan bakın öyküsüne 100 tane falan abuk subuk, şapka tişört fotoğrafı falan eklemiş Reklam mı alıyor napıyor

StrassenKicker ya kendi markası ya da sponsoru. Sürekli onun reklamını yapıyor zaten.
  • http://3skor.com/galeri/galatasarayli-lukas-podolskinin-gulduren-snapchat-paylasimlari bu sitede gördüm ilk baya güldüm :D özellikle oyuna alsana amk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Gandlee

Beyler iyice sapıttı Poldi dakika başı fotoğraf çekiyor. Şuan bakın öyküsüne 100 tane falan abuk subuk, şapka tişört fotoğrafı falan eklemiş Reklam mı alıyor napıyor

StrassenKicker ya kendi markası ya da sponsoru. Sürekli onun reklamını yapıyor zaten.

Kendi markası hatta türkiyede atölye açmak için yer bakıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sen küfür edince oluyorda podolski edince olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Sen küfür edince oluyorda podolski edince olmuyor mu?

Ben küfür etmem. Hiç etmedim.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hiç zannetmem hiç etmediğini. Küfür çok doğal bir tepkidir. Reflekstir. Öyle karşındakine ana avrat sövmek değil tabi. Ne biliyim çok şaşırınca hass demek, parmağını bir yere vurunca sövmek... Bilim adamları bile böyle durumlarda bağırarak küfür etmenin acı hissini hafiflettiğini gözlemlemiş. Yani hiç küfür etmem demek bence övünülecek bir şey değil bence insan olmanın zorunluluklarındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Hiç zannetmem hiç etmediğini. Küfür çok doğal bir tepkidir. Reflekstir. Öyle karşındakine ana avrat sövmek değil tabi. Ne biliyim çok şaşırınca hass demek, parmağını bir yere vurunca sövmek... Bilim adamları bile böyle durumlarda bağırarak küfür etmenin acı hissini hafiflettiğini gözlemlemiş. Yani hiç küfür etmem demek bence övünülecek bir şey değil bence insan olmanın zorunluluklarındandır.

Küfür etmek acizliktir. Ana bacı yapan adam zaten adam değildir. Misal oyun oynarken sinirlenir küfür edersin dımı. Ben yine etmiyorum. Küfür bana çok ters. Senin buna inanman çok zor tabii :)

• şahsi hesabıdır
    sana ne
    bana ne
    kime ne..unf edersin rahatsız oluyorsan. mizahi buluyırsan takibe devam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.