|
POE Exalted Divine ORB Alımlar Devam Ediyor (4. sayfa)
-
-
yav ben biraz oynadım oyunu da 100 chaos birikince zenginim diyodum bu 800 900 exleri nasıl kasıyorsunuz var birkaç yöntem ama herkes gizliyor mu ne -
Merhabalar,
Kendisine 250 ex verdim. Oldukça ilgili ve çözümcül bir arkadaş.
Sıkıntısız bir şekilde alışverişimizi tamamladık.
Mesajlara hızlı cevap vermesi ve düzgün üslubuyla herkese tavsiye ederim..
teşekkürler... -
Çok hızlı ve ilgili bir arkadaş . Teşekkürler -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barangokba -- 14 Ağustos 2021; 20:9:35 > -
270 exalted orb sattım kendisine, herzamanki gibi kalitenin tek adresi 5 dakika içerisinde halloldu hesabıma geçti para , Hem oyun için hemde kişi olarak güvenli alışveriş.
-
1200 exalt standard, 500 exalt ritual sattım. Çok hızlı , güvenilir ve sorunsuz. Teşekkürler.
-
400 exalted orb sattım, anında parayı gönderdi hızlı ve güvenilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barangokba -- 14 Ağustos 2021; 20:9:52 > -
1100 exalted orb sattım sorunsuz işlem gerçekleşti
-
1300 adet exalted orb sattım, fiyatta anlaştık ben güzellik yaptım kendisi güzellik yaptı ortayı bulduk. Bayağı anlayışlı adam, çabuk ve güvenilirdi.
-
Standartta 200 Exalted satışı gerçekleştirdik, çok hızlıydı tekrardan teşekkürler :)
-
Yine çok hızlı ve güvenilir bi alış, teşekkürler
-
27 04 2021 tarihinde kendisine ultimatum liginde 1 adet mirror of kalandra ve standart lig de 77 adet exalted orb sattım.
güvenebilirsiniz.
çok ilgiliydi. ve 3 dk içerisinde havele gerçekleşti.
teşekkürler..
-
Hızlı alışveriş yaptık az önce. İlgili ve güvenilir bir arkadaş. Güvenebilirsiniz.
Teşekkürlerimi iletirim kendisine.
Saygılar.
-
350 Ex satışı gerçekleştirdik ilgili hızlı yardımsever teşekkür ediyorum kendisine
-
300 ex satışı gerçekleştirdik. Hızlı, ilgili ve güvenilir alıcı.
-
@Dev@dam özel mesajlarınız kapalı
-
24 exalted satışı yaptım. Güvenilir satış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendisine 325 exalted sattım, sorunsuz, hızlı ve güvenilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X