Şimdi Ara

Point Blank (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eger bileginize guveniyorsaniz benim aimimin iyi diyorsaniz bu oyunda bir sansinizi deneyin.Cs le pointin tek ortak noktasi ikisininde fps olmasi diger yandan 2 ayri dunya.nen esku bir cs oyuncusuydum profosyonel degildim ama simdi cs nin basina oturunca olmuyor.oynanabilirlikleri cok farkli silahlarin kullamimi karakterlerin hareketleri unvanlar hersey farkli.bence oyun siniflarindan baska bir benzerlikleri yok.

Hile konusuna gelince her online oyun hile kayniyor cs sxe serverlari yapti yakinda pointin arayuzu degisiyor cok degisik bir arayuz ve hile kullananlar icin kabus olacak.oyuna online muhafiz birligi gibi bir kavram gelicek online olarak gizli bir sekilde hile ve diger oyun kurallarina aykiri durumlara aninda mudahele edebilen bir kisi toplulugu olucak.oyun daha yeni bir oyun gelisicektir elbet ama oyunda belirli bir sure gecirmeden yorum yapmamak gerek...!

Benim oyundaki ismim [JÖH]MaKTeL* binbasi 5.kademe oyunu 1bucuk seneye yakin zamandir oynuyorum her turlu sorununuzda elimden geldigince yardimci olabilirim...

Iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bu oyunu oynuyorum.

bir türlü silahları geliştiremiyorum.

neredeyse aldığım gibi silahlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

bende bu oyunu oynuyorum.

unvanlarini actin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maktel

quote:

unvanlarini actin mi ?

aybaşı görüşelim.

bilgisayarda problem var 512 mb ramle bilgisayar çalışmakta.
  • quote:

quote:

quote:

unvanlarini actin mi ?

aybaşı görüşelim.

bilgisayarda problem var 512 mb ramle bilgisayar çalışmakta.

peki bakalim.her turlu yardimci olurum problem degil

• bende dün başladım bu oyuna söylendiği gibi Dh odası var mı bu arada nickim; Ahli
  • Ben bu oyunu oynadım ve açıkcası Savaş oyunu siahlar alıyorsun filan :)
  • quote:

Eger bileginize guveniyorsaniz benim aimimin iyi diyorsaniz bu oyunda bir sansinizi deneyin.Cs le pointin tek ortak noktasi ikisininde fps olmasi diger yandan 2 ayri dunya.nen esku bir cs oyuncusuydum profosyonel degildim ama simdi cs nin basina oturunca olmuyor.oynanabilirlikleri cok farkli silahlarin kullamimi karakterlerin hareketleri unvanlar hersey farkli.bence oyun siniflarindan baska bir benzerlikleri yok.

Hile konusuna gelince her online oyun hile kayniyor cs sxe serverlari yapti yakinda pointin arayuzu degisiyor cok degisik bir arayuz ve hile kullananlar icin kabus olacak.oyuna online muhafiz birligi gibi bir kavram gelicek online olarak gizli bir sekilde hile ve diger oyun kurallarina aykiri durumlara aninda mudahele edebilen bir kisi toplulugu olucak.oyun daha yeni bir oyun gelisicektir elbet ama oyunda belirli bir sure gecirmeden yorum yapmamak gerek...!

Benim oyundaki ismim [JÖH]MaKTeL* binbasi 5.kademe oyunu 1bucuk seneye yakin zamandir oynuyorum her turlu sorununuzda elimden geldigince yardimci olabilirim...

Iyi forumlar...

Katılıyoruz. Yaptığımız satışlar ve müşterilerimizden gelen yorumlar Point Blank in şu an FPS de zirvede olduğu kanısını yarattı bizde de. Ayrıca hile konusunu en az duyduğumuz Oyunda Point Blank.

• bende başlıyorum o zaman
  • heyecanlı bir oyun ama küfürün önü alınmıyor,üstüste 3 kere vurunca başlıyorlar küfre, en gıcık nokta ise oyun ortasında pcnizde hack program tespit edildi diyerek oyundan atılmanız,pc de hile tarzı bir program olmadığı halde,her atıldığınızda ise çatışmadan kaçtı olarak kaydediliyor.
  • yarbay 2. kademeyim. eski adim CeLLaT1903 su siralarda S'etylMarijuana taniyanlar vardir belki okul medeniyle giremiyorum artik

• Tanımam mı ? Soykan ben . Secret Society'de birlikteydik . O zamanlar [KNG]*Alexis* 'di benim nickim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.