Çok seri bir oyun.Ölünce direk çatışmaya giriyorsun ve gayet eğlenceli.
Günzmede çoğu cocugun oynadığı zevk aldığı internetkafelerin dolup taşmasını sağlayan bi oyun.oyun cs gibi ama bunda lvl atlamak die bişey var . silaharın isabet oranları hasar oranları faln var oyun güzel aslında :D arkadaşın dediği gibide A.V.A daha güzeldir başka grafik olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Kingdom Rush
Günzmede çoğu cocugun oynadığı zevk aldığı internetkafelerin dolup taşmasını sağlayan bi oyun.oyun cs gibi ama bunda lvl atlamak die bişey var . silaharın isabet oranları hasar oranları faln var oyun güzel aslında :D arkadaşın dediği gibide A.V.A daha güzeldir başka grafik olarak.
çoğu çocuğun demişsin arkdaşım güldrüme beni :) oynamadan etmeden bilgi verme kimseye oyunu bir senedir oynuorm. oyunun %90 ı 25 yaş ve üstü ... istersen bu oyunun turnvaları oluyo.. beşktaş adeks te oraya bi gel de bak bakalım çoluk çocuk mu oynuo :)
Sen sayımmı yaptın ya:D nerden biiyosun ben bildiğimi söğledim ne bu sinir afferim oradakilere.bizim buradada cocuk cocugun oynadıüı bi oyun .
quote:
Orijinalden alıntı: melih1084
quote:
çoğu çocuğun demişsin arkdaşım güldrüme beni :) oynamadan etmeden bilgi verme kimseye oyunu bir senedir oynuorm. oyunun %90 ı 25 yaş ve üstü ... istersen bu oyunun turnvaları oluyo.. beşktaş adeks te oraya bi gel de bak bakalım çoluk çocuk mu oynuo :)
6-7-8 ler oynuyo genellikle bizzat şahit oldum
Bu tür oyunları bırakın bence grafik ve vuruş hissi namına bişey yok ... biraz para verin battlefield3 çıkınca onu alın codmw3 alın fps neymiş görün derim
hala çoluk çocuk dio ya :D bence siz oynayamadığınız için oyunu kötülüosunuz... ki bu da normal bişi :)
Ben oyuna baktım fakat hiçbir zevk alamadım. Sonra A.V.A. yı denedim ve 3 kat iyi diyebilirim Point Blank'ten her açıdan.
Point Blank online oyuna alıştıktan sonra gayet zevkli bir oyun bence herkese tavsiye ederim.Ancak oyuna yeni başlayanlar mutlaka ng yüklemeli yoksa diğer ng li oyunculara karşı fazla şansınız yok.Çünkü ng li silahlar puanlı silahlardan daha iyi ancak oyunu iyice öğrendikten sonra puanlı silahlarla da oynanabilir.Ayrıca bu oyunda kendi klanınızı kurabilirsiniz ya da başka klanlara katılıp klan maçları atabilirsiniz en zevkli en heyecan verici yanı da bu zaten oyunun
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel™
quote:
Orijinalden alıntı: melih1084
quote:
6-7-8 ler oynuyo genellikle bizzat şahit oldum
Sana katılıyorum ama arkadaş oynayanları biraz büyük görmüş galiba bi yanlışlık var
Rickie nickim ile karakter acacağım, oyun içinde konuşuruz umarım.
oyunu dün indirdim oynadım baya da millet pat pat sıkıyor valla önerdiğiniz bi silah markası var mı ya da kullandığınız
harıka oyun rutbe sistemi ile dahada harıka görevler yapıyorsunuz .. tavsiye ederim..
A.v.a yı bilmiyorum hiç oynamadım ama Point Blankı zevkle oynuyorum. Özellikle klan maçları harika. Takım ruhunu farkediyorsunuz. Herkese tavsiye ederim. Bu arada yaşım 26
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
Oynuyorum güzel oyun. Grafikler fena değil bana göre.
+1
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie Vedder
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie Vedder
quote:
+1
+2
Kardes PoinBlankı bende oynuyodum super bbır oyun amerika endoznezya rusya gıbı bır cok ulkede oynan bır oyun en guzel serveride Rusya serveri daha cok silah daha cok map var ama bu aralar turktekıde hızlandırdı rusya serverı yenı bır sılah veya bır map cıkarınca 3 4 haftaya turkıye serverınede ulasıyo Animasyon Efekt leri Tek kelimeyle MUHTESEM oyunun en guzel yanıda Cok Gercekcı olması duvara bır mermı atıyosun delıyo ve orda kırmızılık oluyo sonra turunculuk fln ıste Pointblankı her pc kaldırmıyo mesala EKRAN KARTININ illakı İNTEL , NVİDİA , ATİ olması gerek Asusla oyunu acmıyo :) Buda ek bilgi Gorusmek uzere ...
Bısey solemeyı unuttm Oyunun OZEL parası Bıraz pahalı ama gunune boldugun zaman cok cok ucuz oluyo tavsıyem NG lı bısı alıyosan kesınlıkle 90 gunluk al yoksa cok kotu kazık olmus oluyo
Oyuna başlayalı 5 6 ay oldu bi ara da kaptırmıştım baya kendimi :) eğer cs den deneyiminiz varsa internetiniz ve bilgisayarınız da sağlamsa para verip ng yüklemenize de gerek yok gayet zevkle oynanacak bir oyun ..
yalnız eksi tarafı yeni bir hile çıktığı zaman cs deki gibi hemen çözüm bulmuyorlar...