Şimdi Ara

Point Blank (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun aşırı bağımlılık yapıyor.Benim oturmaktan belim ve boynum ağrımıştı.Ayrıca bomba atarken epey geriliyorum.
  • Wall hacker, aim botlarla dolu bir oyun. Binbaşı rütbesine kadar yükseldim ama bırakmayı düşünüyorum. Çünkü yönetim hile hakkında hiç bir önlem almıyor. Ve silahlar, karakterler v.s çok pahalı 3 aylık paketler biraz daha makul 3 aylık full set ortalama 300 tl. yani aylık 100 lira yatırmadığınız sürece diğer oyuncular sizden çok üstün oluyor ve bişey yapamıyorsunuz.
  • Bir türlü ısınamadım bu oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: revengers

Wall hacker, aim botlarla dolu bir oyun. Binbaşı rütbesine kadar yükseldim ama bırakmayı düşünüyorum. Çünkü yönetim hile hakkında hiç bir önlem almıyor. Ve silahlar, karakterler v.s çok pahalı 3 aylık paketler biraz daha makul 3 aylık full set ortalama 300 tl. yani aylık 100 lira yatırmadığınız sürece diğer oyuncular sizden çok üstün oluyor ve bişey yapamıyorsunuz.

ben 1 aydır oynuyorum, hile bi bugün gördüm. elemanın tekini iki kere vurdum,öldü ancak point gelmedi. tek sorun bu benim simdilik gordugum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel turnuvaların ve etkinliklerin bol olduğu,yöneticilerinin gayet ilgili ve iyi niyetli olduğu bence oynanabilirliği de eğlenceli sürekli oynadığım bir oyun.Özellikle CS tecrübeniz varsa ve iyi silah kullandığınızı düşünüyosanız profesyonel clanlarla önemli yerlere gelme ihtimaliniz de yüksek
  • yaklasık 1-5 hafta oldu oynayalı, kesinliklikle ve kesinlikle bağımlılık yapan oyun.bir cs sever olarak oyuna ısınmam cok hızlı oldu rutbe ve silah çokluğu gayet güzel.
    hele bi tanker patlatma görevi tadından yenmez, az kişi tadı çıkmıyor fakar 8-8 oynadığınız zaman bu bölümü gayet keyif verir oluyor.
  • Türkiyedeki sacma oyunlardan biri counter strike varken neden tercıh edılır bılınmez ınternet cafelerın ve ortaokul cocuklarının vazgecılmesı alternatıf olarak cok daha ıyılerı var
  • 2300 kusur mac yaptım astegmen 1. kademeyım suan genelkurmay baskanına kadar yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Güzel oyun beyler gelin DH odası kuralım ..

Nick : ThunderGamer

işte bu :)) çok güzel teklif beyler DH'den oynayan arkadaşlar yada bu yazıyı gören, oynayan arkadaşlar DonanımHaber klanı kurabiliriz isteyen çok olursa

oyun içi Gece$iddeti mesaj atabilirsiniz. saygılar iyi forumlar...
  • Benim Pc kaldırsa oynayacağımda ama malesef kasıyor.Rütbe:Asteğmen 1. Kademe
    Güzel oyundur.Bağımlılık yapar.Tavsiye ederim :
  • quote:

Orijinalden alıntı: discofonmo

Benim Pc kaldırsa oynayacağımda ama malesef kasıyor.Rütbe:Asteğmen 1. Kademe
    Güzel oyundur.Bağımlılık yapar.Tavsiye ederim :

Hehe .d bilgisayarinin ozellikleri neler kardesim ? + benim rutbemdesin ama ben 2. Kademe olmak uzereyim ,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

Wall hacker, aim botlarla dolu bir oyun. Binbaşı rütbesine kadar yükseldim ama bırakmayı düşünüyorum. Çünkü yönetim hile hakkında hiç bir önlem almıyor. Ve silahlar, karakterler v.s çok pahalı 3 aylık paketler biraz daha makul 3 aylık full set ortalama 300 tl. yani aylık 100 lira yatırmadığınız sürece diğer oyuncular sizden çok üstün oluyor ve bişey yapamıyorsunuz.

ben 1 aydır oynuyorum, hile bi bugün gördüm. elemanın tekini iki kere vurdum,öldü ancak point gelmedi. tek sorun bu benim simdilik gordugum

Senin bahsettigin hile degil kardesim o bug oyun hatasi yani .. o cok nadir olan birsey . Ve ayrica oyunu 1 aydir oynuyorsan hic hile gormemenin imkani yok sen hile olup olmadigini ayirt edemiyorsundur. Ama merak etme cok yakinda anlarsin kim hile kim degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrchn

quote:

quote:

Senin bahsettigin hile degil kardesim o bug oyun hatasi yani .. o cok nadir olan birsey . Ve ayrica oyunu 1 aydir oynuyorsan hic hile gormemenin imkani yok sen hile olup olmadigini ayirt edemiyorsundur. Ama merak etme cok yakinda anlarsin kim hile kim degil.

Valla bugün bi barzonun tekine denk geldim, 49 kill 11 death le oynadı, o hile olabilir ya da oyuna yeni başlayan bi profesyonel...

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

Türkiyedeki sacma oyunlardan biri counter strike varken neden tercıh edılır bılınmez ınternet cafelerın ve ortaokul cocuklarının vazgecılmesı alternatıf olarak cok daha ıyılerı var

Şimdi saçma olan cs mi pb mi?

• quote:

quote:

Türkiyedeki sacma oyunlardan biri counter strike varken neden tercıh edılır bılınmez ınternet cafelerın ve ortaokul cocuklarının vazgecılmesı alternatıf olarak cok daha ıyılerı var

Counter strike kült bi oyundur point blackle eşlesmez
  • quote:

quote:

quote:

Counter strike kült bi oyundur point blackle eşlesmez

işte bu cs de grafik te yok silah gerçekçiliğide yok (ateş ederken) ama pb de öyle değil oynamadan anlayamassın silahların hepsi gerçekteki ateş stilleriyle aynı video izleyip görebilirsin ..

ve kült nedir bilmem ama cs gerçekten iğrenç bir oyunmuş pb oynadıktan sonra bunu daha iyi anladım hee ama herkez benim gibi düşünmeyebilir saygım sonsuz.

• cs ye sacma diyenler eminim oynayamadıkları ıcın dıyiyorlar gıdıp pb ye para yatırıp sılah alıyorlar adam vuruyorlar cs de herkez esıt pb dekı gıbı para yatırıp adam olunmuyor bu sadece pb ıcın gecerlı degıl wolfteam ponitblank ava combat arms vb ve cs nın clan ortamı pb dan cok cok önde
  • pb nick name serkanertekin astegmen 2.kademe cyprus klanında yöneticiyim beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Bu tür oyunları bırakın bence grafik ve vuruş hissi namına bişey yok ... biraz para verin battlefield3 çıkınca onu alın codmw3 alın fps neymiş görün derim

o değilde 2011de bunu demişim ama şimdi point blankı indiriyorum kader kısmet işte
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.