Bildirim
Point blank sistem gereksinimleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: forumcugmb
s.a gençler pointblank indirdin sistem gereksinimlerini bilmiyorum benimki bu sizce yeterlimi
işletim sistemi:windows xp
cpu:pentium[R] 4 CPU 2.8 Ghz
Ram:512 Mb
Ekran kartı:128 Mb
yanıtlayın ulennn
''yanıtlayın ulenn'' Bak kardeşim burası senin bildiğin metin2 forumları değil.Biraz edepli ol ve sorunu sor
Sistemin Yeter fakat,minumun ayarlarda oynayabilirsin.Ekran kartının markasını bilmiyorum daha fazla ayrıntı söyleyemiyeceğim.
-
ekran kartı yetmiyor en az 512 lik bişey lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Arda ML
ekran kartı yetmiyor en az 512 lik bişey lazım
katılıyorum -
"yanıtlayın ulennn" burada senden yaşca büyük insanlar var lütfen sözlerine dikkat et
128 mb ekran kartı çok düşük -
öncelikle yanıtlayın uleni şaka anlamında söylemiştim yinede öd kurdum fakat nvidia hatası aldım güncellemek için siteye girdim fakat benim pc hakkında bişey bulunamadığı için güncelleştiremedm napcam? -
Yeni bilgisayar alman daha mantıklı bir çözüm. -
BEYLER BENDE point blank indirdim ve point blankim girdi hatta çarımada girdim ama oyun çok dondu girişte aşırı dondu 512mb ekran akrtım var ama çok kasıyo pc -
beyler öncelikle s.a. benim pc nin özellikleri
3 ram
512 ekran kartı
intel pentiun dual core
bu halde pb yi kasmadan oynayabilirmiyim ?? -
-
benim pc windows 8 point blank açar mı hızlı bir şekilde cevaplarsanız memnun olurum öbür özelliklerimin hepsi uygun hatta fazla bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkykygsz36 -- 4 Kasım 2014; 18:48:50 > -
Windows xp de çalışmaz tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuscleTower
Windows xp de çalışmaz tabi
benim ki windows 8 pro -
Ekran kartını tam yazsaydın keske çalışır bence en azından low ayarlarsa
3 GB ekran kartı 8GB ram intel core i7 nasıl ? -
Systemrequimentslabs tan bak
4 GB RAM AMD İŞLEMCİ WİN 8.1
1.50 GHZ 64 BİT İŞLETİMCİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM -
Merhaba yakın zamanda bir pc alıcam 2.00 ghz 2gb ram 1 gb geforce 210 ekrankartı 160 gb hd tek çekirdekli sizce yüksek ayarlarda veya ortada açarmı
-
Beyler bndede 2gb amd radeon r5 ve amd hd8570m ekran karti ve 4gb ram vr ilk gunlerde oyun en ufak birsey yoktu sonra oyun hata verdi duzelmeynce silip tekrar kurdm oyunu ozmndan beri oyun surekli takilior yardmci olrsnz sevnrm simdiden tesekkurler isletim sistemi win10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus3 -- 6 Kasım 2015; 17:39:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- freedos laptop alınır mı
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- epson atık mürekkep pedi resetleme key anahtarı
- iki modemi birbirine bağlamak
- instagram linkleri açılmıyor
- suya düşen telefon
- telefon neden ısınır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- 0xc00007b hatası
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X