Şimdi Ara

Android Studio için sistem gereksinimleri nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ddr3 ram (3 gb)
    intel hd graphics 0*1025 (1gb)
    hdd (340gb)

Bu özellikler android ve web uygulamaları geliştirmek için yeterli mi ?

programlar:Android studio,Eclipse,Dreamweaver CC wb.

• Ram yetersiz gelebilir uygulama geliştirirken sanal makine kullanmak gerekiyor test için ve RAM kullanımını epey arttırıyor.İmkanın varsa RAM miktarını yükselt başka sıkıntı yaşamazsın.
  • ihsan355 İ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim net söyliyim android studio çalışır ama calışmasa daha iyi dersin sadece ram değil android studio daha doğrusu java her kodu sanki iki defa compile edermiş gibi hareket ediyor önce java byte kod daha sonra asıl makinenin anlayıcağı kod haline geliyor çok ayrıntı vermek istemiyorum yeni başlıyorsun belliki şimdiden zor gibi görünmesin anlatığım olay arla planda gerlçekleşiyor senin yapman gereken birşey yok Ama bu ağır derleme(compile) zamanı yükü yüzünden işlem gücü biraz daha iyi bir makine kullanırdın rahat edersin sonu u değil m yada hq mq olan mobil i5 i7 işlemciler işini görür 3000-4000 Tl değil 2000-2500 Tl civarı bir laptop alsan yeter ha pc alacaksan daha ucuza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3000TL lik oyun bilgisayarı var. Onda bile kasıyor. Menülere oraya buraya tıkladığımda çok geç cevap veriyor.
    Her türlü optimizasyonu denememe rağmen verim alamadım.
  • Simülator yerine bluestacks kullanabilirsin çok daha seri çalışır .Android Studio kullanıyorum hiçde öyle yavaş çalışmıyor.Ram konusunda; 4 gb lık kullanıyorum işletim sistemimde 32bit yani 3 küsürünü kullanıyor yine bir sıkıntı yaşamadım .Bilgisayarımın geri kalan donanım özelliklerinin tamamı seninkinden düşük hiç sıkıntı olmadı.
    Bu söylediklerim Android Studio da uygulama geliştirmeye çalışırkenki deneyimlerim web tasarım konusunu bilemem.
    Daha önceleri 3 boyutlu bir çizim programı öğrenirken (autodesk inventor) hem bilgisayarım zorlanırdı hem internette araştırma yaptığımda donanım yetersizliği konusu sık sık karşıma çıkardı.Ne java yla nede uygulama geliştirmeyle ilgili böyle birşey karşıma çıkmadı (simülatör hariç).
    Özetle sen başla bence bilgisayarın gayet iyi.
  • ich51 İ kullanıcısına yanıt
    cevabın için sağol bluestacks ı instagram bozulana kadar kullanmıştım :) Android programlamaya nerden başlamalıyım kaynaklarını izlediğin yolu şuan neler yapabildiğini paylaşırmısın.
  • Android studio + genymotion a 6gb ram, i5 islemci yetersiz kaliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.T.O.M.

Android studio haricinde Metarial Design tasarımını nerede yapabiliriz? Aman aman bir uygulama geliştirmiyorum fakat Google'ın tasarımını kullanmak istiyorum.

Edit: imla

getmdl.io
    Material Design Lite
    https://getmdl.io

Bu site direkt meterial dizaynın kendisine ait burdan hem bilgi alabilir hemde kaynak kodlarına erişebilirsiniz web için hazırlamış ama google da burdan alıyor kodları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

quote:

Android studio haricinde Metarial Design tasarımını nerede yapabiliriz? Aman aman bir uygulama geliştirmiyorum fakat Google'ın tasarımını kullanmak istiyorum.

Edit: imla

getmdl.io
    Material Design Lite
    https://getmdl.io

Bu site direkt meterial dizaynın kendisine ait burdan hem bilgi alabilir hemde kaynak kodlarına erişebilirsiniz web için hazırlamış ama google da burdan alıyor kodları.

Hocam bi ara bu siteye denk geldiğimi hatırlıyorum. Fakat JavaScript, CSS fln yazıyordu, web içindir diye bakmadım ben de.

Nasıl kullanıldığını daha rahat anlamak için google dışında meterial design android için bulmak zor.

• Yazılım ve tasarım için her zaman mac kullanın. Mac mini ile bile bi oyun bilgisayarından iyi performans alırsınız.

• toshiba c855 aldım henüz android studio gibi programları kurmadım. ileride görüşlerimi yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.