Şimdi Ara

Pc İçin Hangi Win 7 Sürümü Uygun !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcnin ozelligine gore hangi win 7 surumu iyi olur. Hangisi kasmaz onu sormak istiyorum.
    Pc ozellikleri;
    1gb ram
    256mb ekran karti
    80gb hdd
    İntel pentium 4 islemci

Bu pcnin ozelligi bunlar. hangi win7 surum ideal. Hangi surum yuklenince Kasmaz. Surumu soylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokan -- 6 Ocak 2018; 11:33:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

Windowsun içinde gelen hiç bir özelliği kullanmayacaksanız en düşük versiyonu en uygun olanıdır. Ne kadar az özellik o kadar kaynak tüketimi Home sürümlerine bakabilirsiniz.

Kolay Gelsin..
  • Ozellik kullanacagim ona gore surum hangisi olr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prokan P kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bitlocker kullanacaksanız pro ve üstünü kullanmanız gerek. Gelişmiş kurtarma sistemleride aynı şekilde pro ve üstü içindir. Sadece oyun için sistemi yormayan bir gereksiz kullanmayacağınız programların olmadığı en mantıklı çözüm Home sürümüdür. Diğer windows sürümlerinde kimsenin haberdar bile olmadığı kullanmadığı bir sürü özelik var fakat sistem kaynaklarını kullanmaktan başka bir işe yaramıyor. Zaten fazla seçeceğiniz yok.

W7 home
    w7 Pro
    w7 ent

Bu 3 ünden en verimlisi bir ev kullanıcısı için w10 Home dur.

Kolay Gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XemreG -- 6 Ocak 2018; 17:16:40 >
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    3 seçenek sunmuşsunuz:

W7 home
    w7 Pro
    w7 ent

fakat öneriniz:

Bu 3 ünden en verimlisi bir ev kullanıcısı için w10 Home dur.

bu ne yaman çelişki
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Ben çelişki göremedim ama siz gördüyseniz doğrudur. 3 Seçenek sunmadım tüm seçenekleri sundum. Seçebileceğiniz bunlar dedim verimli olan en az özelliği barındıran ve sistem kaynaklarını en az kullanan windows 7 Home dur dedim. Bir bildiğiniz varsa yazın herkes öğrensin. Çelişkili cevaplarımla mesajında 1 adet bilgi kırıntısı olmayan siz çok daha iyi bildiğiniz kesin. Lütfen açıklayın önerin bu bilgiden bizi mahrum etmeyin.

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    bu üçünden diyip o üç seçenek arasında olmayan bir seçeneği önermek sizin için çelişki değil demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.