En Stabil Windows 10 sürümü hangisi ?
-
-
Windows 10 professional kurabilirsin.. Ben Windows 10 professional kullanıyorum, eğer hic reboot etmezsem, hic tökezlemeden aylarca calısıyor.. Sunucu kadar sağlam bilgisayar.. Fakat bu kararlılık konusunda, senin sisteminin de kaliteli olması gerekir.. Özellikle anakart ve psu hatta ramlerin markası bile bu kararlılık olayını etkiler.. Gigabyte anakartlar bence en kararlı anakartlardan ve kaliteli bir PSU markası, oyun oynamasan bile kararlılıgı etkiliyor.. Ram markası da önemli tabii ki.. Bu masaüstü bilgisayarı toplarken, sadece kararlılık üzerine odaklanmıstım parcaları buna göre secmistim.. Bilgisayarın kaliteli bilesenlerden olusuyorsa Windows 10 professional'ı cöpware bilesenlerden arındırıp kur beklentini karsılar.. Fakat bilgisayar o kadar önemli ki, dandik bir anakart ve dandik bir PSU'dan olusan sistemde evet ramler de dandikti, Debian Stable bile sapıtıyordu.. Bence kararlı Windows değil kararlı bilgisayar vardır diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2024; 22:30:2 >
-
uup dumpSummary for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.4355) amd64, Turkish, Windows Prohttps://uupdump.net/download.php?id=446f2934-e38b-4801-a529-fcf40231a02a&pack=tr-tr&edition=professional
Buradan son güncelli iso hatta edge fln indirmek istemiyorsan gereksiz uygulamaları yuklemeden indirebilirsin,
Nsl ozellestirme yaparak indirilecegini forumda paylasmıstım..
https://forum.donanimhaber.com/uup-dump-gereksiz-uygulamalari-cikartarak-iso-indirme--158407640#158407640
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 14 Mayıs 2024; 9:49:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- antimalware service executable kapatma
- winload.efi hatası
- z kitap to pdf
- scanning and repairing drive ne demek
- windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var
- pc otomatik kapatma
- pc şifre değiştirme
- gigabyte bios tuşu
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X