Şimdi Ara

En Stabil Windows 10 sürümü hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ssd aldım. sıfırdan editleyerek Windows kurmak istiyorum .hangi sürüm daha stabil editlemek için.

ayrıca ssd kurulum yaparken bios sürümüne her hangi bir işlem yapmam gerekir mi ?

bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim

• Windows 10 professional kurabilirsin.. Ben Windows 10 professional kullanıyorum, eğer hic reboot etmezsem, hic tökezlemeden aylarca calısıyor.. Sunucu kadar sağlam bilgisayar.. Fakat bu kararlılık konusunda, senin sisteminin de kaliteli olması gerekir.. Özellikle anakart ve psu hatta ramlerin markası bile bu kararlılık olayını etkiler.. Gigabyte anakartlar bence en kararlı anakartlardan ve kaliteli bir PSU markası, oyun oynamasan bile kararlılıgı etkiliyor.. Ram markası da önemli tabii ki.. Bu masaüstü bilgisayarı toplarken, sadece kararlılık üzerine odaklanmıstım parcaları buna göre secmistim.. Bilgisayarın kaliteli bilesenlerden olusuyorsa Windows 10 professional'ı cöpware bilesenlerden arındırıp kur beklentini karsılar.. Fakat bilgisayar o kadar önemli ki, dandik bir anakart ve dandik bir PSU'dan olusan sistemde evet ramler de dandikti, Debian Stable bile sapıtıyordu.. Bence kararlı Windows değil kararlı bilgisayar vardır diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2024; 22:30:2 >

• Cenko17 kullanıcısına yanıt
    uup dump
    Summary for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.4355) amd64, Turkish, Windows Pro
    https://uupdump.net/download.php?id=446f2934-e38b-4801-a529-fcf40231a02a&pack=tr-tr&edition=professional

Buradan son güncelli iso hatta edge fln indirmek istemiyorsan gereksiz uygulamaları yuklemeden indirebilirsin,
    Nsl ozellestirme yaparak indirilecegini forumda paylasmıstım..
    https://forum.donanimhaber.com/uup-dump-gereksiz-uygulamalari-cikartarak-iso-indirme--158407640#158407640

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 14 Mayıs 2024; 9:49:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.