Şimdi Ara

point of interest nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gta 5 haritada bir kaç tane "point of interest " noktası var. gidiyorum birşey olmuyor. nedir bu?
    daha önce hiç gitmediğim bir yer göstiriyor mesela. ve şu an 4 farklı yerde var haritada

• Yapay Zekanın Yanıtı

Point of Interest (POI) Nedir?

Point of interest (POI), bir haritada veya yönlendirme sisteminde işaretlenmiş, özel bir öneme sahip bir yerdir. POI'ler genellikle turistik yerleri, işletmeleri, tarihi yerleri veya diğer önemli noktaları ifade eder.

GTA 5'te Point of Interest

Grand Theft Auto V (GTA 5) oyununda, Los Santos ve Blaine County haritalarında çok sayıda POI bulunur. Bu POI'ler, oyunun açık dünya deneyimini zenginleştiren ve oyunculara çeşitli aktiviteler sunan yerlerdir.

GTA 5'teki POI'ler arasında şunlar yer alır:

• Turistik yerler: Hollywood Bulvarı, Vinewood İşaretleri ve Griffith Gözlemevi gibi gerçek hayattaki ünlü yerlerin kurgusal versiyonları.
    • İşletmeler: Mağazalar, restoranlar, benzin istasyonları ve diğer işletmeler.
    • Tarihi yerler: Eski kiliseler, madenler ve diğer tarihi öneme sahip alanlar.
    • Diğer önemli noktalar: Polis karakolları, hastaneler ve otobüs durakları gibi oyun mekaniği için önemli olan yerler.

"GTA 5 İlgi Noktası Nedir?" aramasında POI'ler hakkında bilgi arayan oyunculara, yukarıdaki bilgiler yardımcı olabilir. POI'leri oyunda bulmak için haritayı kullanabilir veya "point of interest gta 5" gibi anahtar kelimelerle çevrimiçi arama yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Keşfettiğiniz gizli ve ilginç yerleri unutmamanız için kendiniz ekleyebiliyorsunuz.
  • cevap için teşekkürler ama hiç böyle bir ekleme yapmadım. nasıl ekleyebiliyorum peki?
    haritada gezerken yanlışlıkla eklemişim demekki. hangi tuş ekliyor dikkat edeyim.
  • mausenin sol tuşuyla basılı tutup kaydırabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.