Şimdi Ara

combat arms mi Point blank mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangisini oynamalıyım sizce hangisii daha güzel modları grafikleri vs..? yardımcı olursanız sevinirim.

• grafik olarak tabiki combat arms ama beni daha çok saran point oldu ama sen bilirsin grafik istiyorsan kesinlikle combat oynamalısın ama oynadın mı baya oynamalısın çünkü premiumlu silahlar DIŞINDA oyun parasıyla alınan bütün silahlar rütbeli silah var binbaşı falan istiyor çok zor kasmakta ama pointte 2-3 silahda rütbe sınırlaması var
  • inan bana 2 side beş para etmez..
  • Kardes 4 senedir combat arms oynuyorum kesinlikle ama kesinlikle combat arms daha güzel ama point blank de bi 3-4 sene sonra ne olur onu bilmem
  • combat arms'ta oyna, bi gün sebepsiz yere banlan, üstüne de benden su iç.
    bi daha yabancı sunucuda oyun mu?

tövbe
  • Bende banlandigimda sebepsiz yere zannediyodum ama oyle degilmis fireteamlarda yada genel elim maclarinda millete gicik gicik davranirsan kyfredersen silah istersen milletin mayinlarini patlatirsan bi sure sonra ban yemen kadar dogal biside olamaz
  • pointblank taibki de.. neden çünkü grafikleri ve sesler oldukça iyi ... ses ler ve tüm yazılar dahil olmak üzaere türkçe... ve gm leri oyunda pek göremesenizde gerçekten ilgili bir gm ekibi ve çok etkinlik ve lan game partileri genellikle beşiktaş adekste olmakta.. Ve yılda bir defa dünya turnuvası.. şubat ayında gerçekleşmekte ve bu yıl ki rusya da :) türkiye şampiyonunu belirleyen ise Aralık ayındaki compex oyun fuarı ndaki turnuva :) oynamak için çok nedeniniz var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game pass mi ea access mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Point Blank oynayan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Arma 3 ' Breaking Point' Modu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battlefield 3
  • PointBlank Combat Arms Hikaye Wolfteam Şahane
  • combat arms
  • Seçenekler arasında AVA yok ama ben sana AVA yı tavsiye ederim. Diğerleri grafik olarak kesinlikle basit kalır

Combat Arms
    PirateSnoopyyoutube
    Combat Arms (Gameplay)
    http://www.youtube.com/watch?v=8uF3lgE-l4s

Point Blank
    sasek555youtube
    point blank gameplay (HD)
    http://www.youtube.com/watch?v=rIWgt6QK1Xs&feature=related

ava
    oOMasterChannelOoyoutube
    A.V.A Gameplay (HD)
    http://www.youtube.com/watch?v=_cE63Py6IPk

• ava da güzel tabii ya
    de ava cok pc özelligi istiyodu yanlis hatirlamiyosam. o yüzden az oyuncu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedakartavuk

Kardes 4 senedir combat arms oynuyorum kesinlikle ama kesinlikle combat arms daha güzel ama point blank de bi 3-4 sene sonra ne olur onu bilmem

4?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih1084

pointblank taibki de.. neden çünkü grafikleri ve sesler oldukça iyi ... ses ler ve tüm yazılar dahil olmak üzaere türkçe... ve gm leri oyunda pek göremesenizde gerçekten ilgili bir gm ekibi ve çok etkinlik ve lan game partileri genellikle beşiktaş adekste olmakta.. Ve yılda bir defa dünya turnuvası.. şubat ayında gerçekleşmekte ve bu yıl ki rusya da :) türkiye şampiyonunu belirleyen ise Aralık ayındaki compex oyun fuarı ndaki turnuva :) oynamak için çok nedeniniz var :)

Ya hikaye onlar ! GM'leri ve teknik ekipi beş para etmez.Oyunda küfür kol geziyor.İnsanları sinir hastası yapıyorlar.Bebelere hele denk gelirseniz oyunu direk silerseniz ;çünkü bir kaç kez öldürünce "hile!" demeye başlarlar ve odadan atma oylaması başlatırlar...

• combat arms oyna kesinlikle mukemmel bi oyun
  • Point Blank Kraldırr
  • binlerce oyun içinde combay arms kadar oyuncuyu banlayan adi bi oyun yoktur. Resmen oyunun hatalarını oyuncudan çıkartıyolar. Oyun içindeki bug lu bölgeleri kullanan oyuncular sorgusuz sualsiz direk banlanıyor. Adamlar haritada açık bırakıyolar o açığıda kapatmıyolar orayı kullanan ban yiyor. oyuncu banlamak için elinden geleni yapan bi oyun. 2 yıldır combat arms oynuyordum general charım vardı saçma sapan nedenlerden ban yedim. hack hile vb kullanan binlerce oyuncu varken onları banlamıyolar oyunu düzgün oynayan oyuncuları banlıyolar. Mesela kill creak mapında kayanın yanında sniperla kamp çıkışında bekleyenler sözde glitch olduğu için ban yiyor, ama aslında glitch le alakası yok. glitch bulunduğun yerden sen adamı vurursun adam seni vuramazsa olur. Halbuki adam daha kampından çıkmadan senin olduğun yere bomba atsa sen gene ölürsün, ki istersede silahla tepeden çok kolay avlar, yani demek istediğim oyuncuyu banlamak için adamların bahanesi bu ! ayrıca oyunda türkleri sevmedikleri herkes biliyor, piçin bi tanesi yabancı ülkeden kalkıp turk noob allah noob diyor o adamı rapor ediyorsun banlamıyorlar. sen adama küfürü bırak argo bi cümle yazsan anında chat ban yersin. buna benzer neler neler. oyunun forumunda combat arms türkçe tartışmalar diye bölüm var oraya girip bi göz atanlar zaten oyuna hiç başlamadan bırakıcaktır. benm bildiğim en az 100 farklı sebebpten ban yiyorsun o oyunda. combat arms ı oynayıpta general olanlara ban yemeden o rütbeye geldiği için madalya verilmesi lazım. Ben 4 yıldız da ban yedim. benm gibi binlerce oyuncu isyan ediyor o oyuna. 300 K nx kullanmıştım o oyunda 300 K 300 Euro yapıyor. TL olarak 750 TL civarında perm silah vs almıştım + 2 yıllık emeğim bi çırpıda gitti. Benden uyarması sakın a sakın combat arms a başlamayın. Bu yazıyı okuduktan sonra combat arms a Başlayıpta bi süre sonra ban yiyenler ahhhhh ah derler ama iş işten geçmiş olur.

• mehmetrex bazı haksız yere program banlamalar oldugu dogrudur ama o senin bahsettığin kill creek teki kayanin üstünde camp yapmak ban sebebi degil kesinlikle. Muhtelemen sen powerlevel yüzünden yedin.

benim ilk hesabim 2009da banlanmıştı. O da biri hack yapiyodu opk, ben de karsi takım turret vs kullanıyodu sinirlendim adam atılırken f6 yazdım diye ban yedim.
    point blanki denemistim 1 ay felan orada da gördüğüm kadarıyla para ve gp arasında uçurum var, silahlar vs olsun. gp de kolay kazanılmıyodu yanlis hatirlamiyosam. Ama silah süresinin kullanıma bağlı olarak azalması iyi bisey.

combat arms bırakalı baya oldu, su an eski oyuncuların cogu bırakmış durumda. yani hemen hemen ölmek üzere. Tavsiyem online oyun arayanlara 5-10 lira verip cs-go almaniz. Su ana kadar online fps den almadigim zevki cs den aldım.

edit : buarada az önce artic combat i denedim o da iyi gibi oynanirligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 26 Aralık 2012; 13:50:07 >
  • Artic Combat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğt2245

PointBlank Combat Arms Hikaye Wolfteam Şahane

Yaş 8 Mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.