Şimdi Ara

Arma 3 ' Breaking Point' Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese İyi Geceler ! Başlıktanda anlıyacağınız gibi arma 3 ün modu olan breaking pointte sorun yaşıyorum. breaking point serverlarına girmek için öncelikle (bundan sonra bp diyeceğim çok uzun geliyor öbür türlü ) bp nin sitesine girip indirmeniz ve üye olmanız gerekiyor. indirmede sıkıntı yok fakat, oyunun olduğu dizine kurmaya çalıştığımda 'Invalid directory path. Please select where arma 3 Install is located.' hatasını alıyorum halbuki oyunum oraya kurulu, oyunum oraya kurulu ama exe dosyasını göremiyorum belkide program exe yi arıyordur ne yapmam gerek yardım ederseniz çok mutlu olurum bu arada forumda ilk konum daha yeniyim ) iyi forumlar
     Arma 3 ' Breaking Point' Modu

• Steam klasörlerinde exesi olması lazım.

Steam/Steamapps/Common buraya girersen orda exesi olması lazım.

Benime arma 3'üm var yeni bilgisayar almadan önce indirimlerde almıştım şimdi pc yi aldım sırasıyla indiriyorum :)
  • macsoap kullanıcısına yanıt
    Oyunun Exesi Orada var. Fakat Programla açtığımda bulamıyor. ve galiba oda exeyi istediğinden sence başka çözüm yolu varmı ?
  • Bilmiyorum hiç ya bende indiricem umarım bendede böyle bir sıkıntı çıkmaz.

Araştır biraz nette kısayol felan oluşturup dene görmesi lazım aslında dosya türü seçme varsa dosya türünü tüm dosyalar yapmayı dene.
  • Hoacam slm siz oyunu Bayadır oynuyorsunuz ben kaç gündür uyraşıyorum breaking point sağlık yenileyemiyorum yere oturup sağlık yenilenmesi yapmam lazım olmuyor neden acaba yabancı forumlar araştırdım h tuşunu atamam lazım yapamadım yardım edersenzi sevinirim lütfen saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.