Şimdi Ara

Pokémon Anime Tartışma Bölümü (Tüm Sezonlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sen yanlışıkla öle yazmışındır diye düşündüm. Türü sona eren pokemonları kim efsane sanıyor?Arcanine nemi yada ho-oh'a mı dedin türü sona erdi diye? sen öyle niye ve hangi pokemona dedin ? çok soru oldu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

ben sen yanlışıkla öle yazmışındır diye düşündüm. Türü sona eren pokemonları kim efsane sanıyor?Arcanine nemi yada ho-oh'a mı dedin türü sona erdi diye? sen öyle niye ve hangi pokemona dedin ? çok soru oldu galiba.

Konuyu okumanı tavsediyorum .

Arcanine yarı efsane olduğu söylenmiş bende animede sık sık görülüyor yazdım.

Türü sona ermiş demedim hiç bir pokemona hala anlamamassın . Efsane genel olarak yalnış anlaşılıyor demek istedim .

Konu sapmasın . Animeden bir örnek verilmiş bende ona göre cevap yazdım. Konudaki tüm mesajları oku istersen .
  • hepsini okudum da birden bire yanlış anlaşılıyor yazınca acaba arcanine ne mi laf ettin dedim : D neyse ya konu sapmasın
  • Ho-Oh 1.sezon 1.bölümde görülüyor

Ho-Oh

Siteyi aç ctrl + f yap ve EP001 diye ara.Episode 0001 = Bölüm 1'de görülmüş olduğu ve Hakkında veri olmadığı yazıyor.

Arcanine ne efsanevi ne de ender rastlanan pokemon değil.Garlic-h arkadaşımız yanlış hatırlıyor

Crash pm atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 25 Temmuz 2010; 18:11:02 >

• bulamayanlar için ash in ho-oh u ilk gördüğü bölüm :

http://www.youtube.com/watch?v=0q1D_qi9Nwo

5. sezon 274. bölümde tekrar görüyor fakat videosunu bulamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

bulamayanlar için ash in ho-oh u ilk gördüğü bölüm :

http://www.youtube.com/watch?v=0q1D_qi9Nwo

5. sezon 274. bölümde tekrar görüyor fakat videosunu bulamadım .

İşte ilk gördüğü bölüm 1.sezon 1.bölüm.Şuan ondan konuşuyoduk
  • Pokemonun başlangıcı ile devamı çok farklı.Senaristlerin pokemonun bu kadar uzun bir yapım olacağını kestirememesine veriyorum ben bu durumu.Hatırlarsanız Prf. Oak ilk başlarda sadece 151 tür bulunduğunu söylüyordu.Bunu daha sonra bu bölgede olarak değiştirdiler.Yani Ho-oh u bu kadar düşünmeyelim.Sadece daha çok görmeyi hayal edelim.
  • Bu çok normal . Anime direk 4. nesilden başlansaydı ve tutulamasaydı o zaman yeni bölümlerin gösterilmesi saçma olurdu . Arz talep meselesi .
  • O zamanlar demekki o kadar pokemon biliniyormuş
  • izleme linkini alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krosty88

izleme linkini alabilirmiyim

Online yok.İndirmek istersen pm atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: krosty88

izleme linkini alabilirmiyim

Online yok.İndirmek istersen pm atabilirim.

oda olur pm bekliyorum
  • Bizim bu konuda takip ettiğimiz site var pokemonun türkiyedeki tüm bölümleri indirme linkleri oluyor orda.Çoğu arkadaşta biliyor
  • quote:

O zamanlar demekki o kadar pokemon biliniyormuş

Evet.Bencede öyle çünkü bi bölümde yeni pokedexi olan biri vardı.Onda Eevee diğer gelişmişleri vardı.
  • Ben oyunlarla çok haşır neşir değilim pokemonu sadece anime olarak izliyorum .

Bazen şaşırıyorum izlerken . Dün 402. bölümü izlerken miyavın thunder bolt atağı beni çok şaşırtmıştı . Aynı şekilde skitty nin de asisst ( tam yazılışlarını bilmiyorum ama anlıyorsunuz eminim :) .. ) atağıyla neredeyse tüm atakları kullanabilmesi harika bir şey .

Ve birde mistynin gyradosunun flame thrower kulllanmasıda bir değişik örnek ...^^

Bunlar nasıl olabiliyor ? Kendi tipi olmamasına rağmen bu atakları nasıl kullanıyorlar ilginç gerçekten .

aklıma geldikçe yazarım ...:)
  • insnlar azcık şaşırsın , olay olsun diye saçmalıyorlar.Ama senarist içmişte olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Kartmann -- 28 Temmuz 2010; 20:03:00 >
  • quote:

Ben oyunlarla çok haşır neşir değilim pokemonu sadece anime olarak izliyorum .

Bazen şaşırıyorum izlerken . Dün 402. bölümü izlerken miyavın thunder bolt atağı beni çok şaşırtmıştı . Aynı şekilde skitty nin de asisst ( tam yazılışlarını bilmiyorum ama anlıyorsunuz eminim :) .. ) atağıyla neredeyse tüm atakları kullanabilmesi harika bir şey .

Ve birde mistynin gyradosunun flame thrower kulllanmasıda bir değişik örnek ...^^

Bunlar nasıl olabiliyor ? Kendi tipi olmamasına rağmen bu atakları nasıl kullanıyorlar ilginç gerçekten .

Gyarados Flame Thrower'ı kullanamaz.Anca oyunlarda eventte olur o.Gyarados Dragon Rage yapıyor.Flame Thrower değil..
  • quote:

Ben oyunlarla çok haşır neşir değilim pokemonu sadece anime olarak izliyorum .

Ben de şaşırdım ama sonra birazcık serebii ye baktım.
    Bu ataklar Tm olarak öğretilmiş.
    Gyarados-Flame Thrower
    Meowth-ThunderBolt
    öğrenebilir.
    Assist ;attract olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

benim 1.sezondan itibaren izleyebilceğim veya indirebileceğğim 1 site varmı var pm atın lütfen

Pm Atıldı.

Bana da atsana

Bana da lütfen.
  • garlic-h

o bölümü izlememissin :). togepinin evrim sürecini gösteren 2 bölüm içerisinde gyrados Flame Thrower kulllanıyor ash , brock, may ve maxde şaşıroyr bu duruma :) Ayrıca dragon rage yeşil sarı renkli saldırıdır . Animede bariz bir şekilde flame atak kullanıyor dikkatli izle.

CrasHh

assist atak olarak geçiyor adı sağ eliyle kullanıyor skitty ve hiç bir zaman hangi atağı kullanıcağı belli değil. solarbeam , fire spin , sarmaşık kırbacı vsvs. hepsini rastgele kullanabiliyor :)

aklıma gelen diğeri ise shiny swellowun hyperbeam kullanması ...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 28 Temmuz 2010; 23:22:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.