Şimdi Ara

Pokémon Anime Tartışma Bölümü (Tüm Sezonlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m3chladon

quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

benim 1.sezondan itibaren izleyebilceğim veya indirebileceğğim 1 site varmı var pm atın lütfen

Pm Atıldı.

Bana da atsana

Bana da lütfen.

Bana da Atarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

garlic-h

o bölümü izlememissin :). togepinin evrim sürecini gösteren 2 bölüm içerisinde gyrados Flame Thrower kulllanıyor ash , brock, may ve maxde şaşıroyr bu duruma :) Ayrıca dragon rage yeşil sarı renkli saldırıdır . Animede bariz bir şekilde flame atak kullanıyor dikkatli izle.

CrasHh

assist atak olarak geçiyor adı sağ eliyle kullanıyor skitty ve hiç bir zaman hangi atağı kullanıcağı belli değil. solarbeam , fire spin , sarmaşık kırbacı vsvs. hepsini rastgele kullanabiliyor :)

aklıma gelen diğeri ise shiny swellowun hyperbeam kullanması ...:)

Onları da inceledim.Assist saldırısnı daha önce hiç görmedim ama takımdaki diğer pokemonun rastgele bi saldırısını kullanıyor yanılmıyorsam.Mesela takımda Blastoise var skitty Skull Bash kullanıyo.
    Swellow'a baktım o da TM ile öğrenebiliyormuş Hyper Beamı.

• Evet takımdakilerin saldırılarını kullanıyor. Ashin swellowa aireles atağını öğretme biçimi çok güzeldi . Bir parkur kurmuştu ve sürekli deniyordu swellow. Ama hyperbeam thunderbolt gibi bu tür atakları nasıl öğretiyorlar daha animede rastlamadım . :)

Böyle değişik şeyler aklıma geldikçe yazarım iyi geceler :)
  • Bu Misty ne oluyorda animeden ayrılıyor ve yerine geçen kız ne oluyorda geçiyor bilgilendirebilir misiniz? Ondan sonra oda animeden ayrılıp yerina Dawn geçiyor sanırım.
  • Misty nin gym si olduğu bölgeye dönmesi gerekiyor. Hatırladığım kadarıyla ablaları geri çağırıyor onu . May ise 10 yaşına yeni basmıştır. pokemonunu almaya giderken Yolda ash ile karşılaşır. rocket takımıyla pikachunun savaşında pikachu may in bisikletini elektrik saldırılarıyla istemeden parçalar ^^ . Ve aynen misty de olduğu gibi may ashe katılır vsvs . kısaca böyle anlatabiliriz.
  • quote:

8. sezon advanced battledayım şuan bölüm olarak 379 u izliyorum . Size önerim aradaki sezonları izlemeden direk 11. sezon türkçe bölümlerden izlemeye başlamayın . Hem bir anlamı kalmaz hemde çok şey kaçırmış olursunuz. İngilizce olduğu için izlemeyenlerede şöyle bir tavsiye veriyorum 3-4 bölüm ingilizce olarak izleyin (5. sezondan itibaren ingilizcedir ) inanın türkçe dublajlısından nefret edersiniz. Bağlıyor gerçekten ve bir bölüm bittiğinde sanki türkçe izlemiş havasına kapılıyorsun o kadar sade bir animeki anlamak çok kolay.

Kardeş Ben 4. Sezona kadar bütün bölümleri izledim 5. sezondan sonrasini hangi siteden izliyon Pm Atarsan sevinirim.
  • rmvb olarak indirip izliyorum bölümler 35 40 mb aralığında . hüseyin pm attım

netden izleyip 25 30 mb gidiceğine indiirp arşive koyuyorum :)
  • online izleme linki buldum 1,2,3,4,11,12 . sezon -buradan- izlenebilir
  • 12.Sezon ingilizceydi (altyazısız) sanırım.
  • Battle frontierde bu gün seviperında Flame Thrower kullandığını gördüm . Gittikçe şaşırtıyor anime ...:)

Arkadaşlar bu bölümde anime izleyen yokmu hiç ya. Çok sessiz konu.
  • Serebii'den ingilizce okuyarak takip ediyorum birde tv den.Şuan Ash'in Grotle'si Torterra oldu.Ayrıca bir Giblesi var tam fırlama.İngilizce indirme linklerini atar mısınız?İngilizce online izliyordum bundan önce.
    edit:Ayrıca efsaneler artık sadece filmlerde değil normal çizgi filmdede çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 6 Ağustos 2010; 10:33:47 >
  • event 3. sezondan itibaren entei sucune ( nasıl yazılıyordu ^^) celebi bunları görmek mümkün
  • quote:

event 3. sezondan itibaren entei sucune ( nasıl yazılıyordu ^^) celebi bunları görmek mümkün

suicinehatta 11. sezonda bi bölümde James ve Jessie balonla uçarken zaptosa çarpmışlardı ve demişlerdi ki bu ender pokemonlardan zaptos sonra ahh sonra yine fırlatıldık.
  • roket takımı kacıncı sezonda gıdıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

roket takımı kacıncı sezonda gıdıyor

Onlar her sezonda var
  • Pokemonun Türkçe bölümlerini izlerken çok aklıma takılan birşey var.
    Saldır Bulbasaur
    Saldır Charizard
    Saldır Rattata.
    Eh Tamam da saldırıyı söylesene be kardeşim.
    İngilizce bölümlde böyle birşey yok!
    Rattata now use Tackle!
    Charizard Flame Thrower
    Tabi ki her zaman değil arada bir:
    Pikachu şimşek çarpması
    Bulbasaur Sarmaşık kırbacı diyor.

Not.Bölümü yine izledim öyle birşey yokmuş.Çok özür dilerim
  • pokeball u fırlatırken onu söylüyor Ash
  • ben bi bölüm izledim
    Charizart ateş fırlatıyor. Pidgettoda kaçıyor.
    Adam çevirmiş

Pidgetto ateş fıralttı , ve charizart kaçtı . Dİye ters çevirmişler.
    Bi bölümde bunu sıklıkla gördüm. Hangi bölüm emin değilim.
  • quote:

quote:

benim 1.sezondan itibaren izleyebilceğim veya indirebileceğğim 1 site varmı var pm atın lütfen

Pm Atıldı.

Hocam banada atabilirmisin acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

quote:

Pm Atıldı.

Hocam banada atabilirmisin acaba?

bir de bana pm lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.