pokemon 5.bölüm Türkçe Tublajını nereden bulabilirim googlede aradım bulşamadım kafayı yicem:S
5. sezon türkçe dublaj bölümleri var fakat cızırtılı . Orjinal dilinde izleyin daha çok zevk alırsınız .
banada link atarmısınız
Maca_As ben TheHell craft'Tan
:D oyunu bıraktın dimi
13. Sezonu takip ediyorum şuan Ash gibleyi almadan önce Gliscor unu birisine verdi.Rüzgarlı Alanda kendini geliştirmek isteyince gliscor ayrıldılar daha sonra gible yakaladı. 13. sezonda ayrıca monferno su İnferno oluyor.Dawn bir prensesten togekiss alıyor.
Ash paul'a yenildi.Chimchar Monferno oldu ve çok hızlandı ama Bi Electabuzzu yenemedi.Ash sadece Sinnoh'taki pokemonlarını kullandı(Pikachu hariç) Paul ise diğer regionlardanda kullandı.(Maçı izleyen birisi demişti.)
quote:
Orijinalden alıntı: emin_43
13. Sezonu takip ediyorum şuan Ash gibleyi almadan önce Gliscor unu birisine verdi.Rüzgarlı Alanda kendini geliştirmek isteyince gliscor ayrıldılar daha sonra gible yakaladı. 13. sezonda ayrıca monferno su İnferno oluyor.Dawn bir prensesten togekiss alıyor.
Ayrıca spoiler kullanın arkadaşlar.İzlemeyenler için sürprizi kaçmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Lugi@
Ash paul'a yenildi.Chimchar Monferno oldu ve çok hızlandı ama Bi Electabuzzu yenemedi.Ash sadece Sinnoh'taki pokemonlarını kullandı(Pikachu hariç) Paul ise diğer regionlardanda kullandı.(Maçı izleyen birisi demişti.)
En güzeli johtoydu sanırım tüm pokeleri kullanmıştı ash
Henüz shinou turnuvasına gelemedim 10. sezondayım ama houendeki gibi sadece kantodaki pokemonları kullanarak saçma bir seçim yapıyorsa ash lanet olsun o zaman . houeni eski pokelerinide kullanarak rahatça kazanabilirdi ama kullanmadı. Senaristleri anlamıyorum portakal ligi hariç ne zamn bu adama turnuva kazandırcaklar anlamıyorum . Halbuki sezonların en güzel yeri olan turnuva bölümleide çok kısa geçiliyor çok saçma gerçekten .
Bende en son Chimchar'ın Monferno olduğunu gördüm.Ash paul'a yenildi diye ağlayıp durmuştu en son.
Gastly mi Haunter mı daha güçlü anlayamadım?
Bir bölümde Gastly çıkıyor herkesi kontrol ediyor filan.Haunter'sa salak salak geziyor.Hatta Gastly Gengar'dan bile güçlü olabilir diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Lugi@
quote:
Orijinalden alıntı: ewee1212
benim 1.sezondan itibaren izleyebilceğim veya indirebileceğğim 1 site varmı var pm atın lütfen
Pm Atıldı.
Banada PM atarsan sevinirim bu arada konuda güzel ortam oluşmuş
quote:
Orijinalden alıntı: emin_43
Bizim bu konuda takip ettiğimiz site var pokemonun türkiyedeki tüm bölümleri indirme linkleri oluyor orda.Çoğu arkadaşta biliyor
Yazarmısın yada PM atarmısın lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
rmvb olarak indirip izliyorum bölümler 35 40 mb aralığında . hüseyin pm attım