Şimdi Ara

Pokémon Atak Değerlendirme Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz çeşitli oyunlar kapandı ancak çeşitli oyunlar hala piyasada varlığını sürdürüyor.Bu başlık altında istediğimiz Pokémonun düşündüğümüz saldırılarını yazarsak daha sağlıklı yorumlarla uygun MoveSet'i oluşturabileceğimizi düşünüyorum.Ben Gengar ile başlıyorum.

Dream Eater
    Hypnosis
    Psychic
    Shadow Ball
    Dark Pulse
    Energy Ball
    Sludge Bomb
    Thunderbolt

Sizce Gengar için hangi 4 saldırı daha avantajlı olabilir.Hypnosis ve Dream Eater zahmetli gibi görünse de iyi hasar verip HP'yi tazeleyebiliyor.Diğer saldırılardan Dark Pulse Psychic zayıflığını örtebilir.Onun harici Thunderbolt da yüksek vuruş gücü sayesinde ilgimi çekiyor.Ancak Sludge Bomb,Shadow Ball gibi türünden dolayı etkin vurduğu saldırıları da var.Psychic ise Dream Eater ve Hypnosis düşünülmediği zamanlarda alternatif olabilir.Energy Ball ise çeşitlilik yaratabilir.

Not:Saldırılardan da anlamışsınızdır.Sp. ATK.

• Dream Eater
    Hypnosis
    Energy Ball
    Shadow Ball

Dream Eater ile Hypnosis şart zaten. Shadow Ball ise Gengar'ın türü ghost olduğu için var yani 1.5x damage vuracaktır.
    Energy Ball yerine Thunderbolt olabilirdi. Ama Energy Ball ile ground, rock, water türüne 2x vuracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Dream Eater
    Hypnosis
    Energy Ball
    Shadow Ball

Dream Eater ile Hypnosis şart zaten. Shadow Ball ise Gengar'ın türü ghost olduğu için var yani 1.5x damage vuracaktır.
    Energy Ball yerine Thunderbolt olabilirdi. Ama Energy Ball ile ground, rock, water türüne 2x vuracaktır.

Katılıyorum.

Canın azaldığında hypnosis ve dream eater ile canını doldurabilirsin.Shadow Ball ise Gengar'ın Ana saldırısı.
  • Öncelikle moveseti hangi amaçla kullanacağını belirtmelisin.Competitive ( PvP ) mi Ingame ( oyun içi) mi? Eğer competitive ise hangi rol? Ingamede strateji önemli değildir genelde.Direk dalacaksın rakibe

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Dream Eater
    Hypnosis
    Energy Ball
    Shadow Ball

Dream Eater ve Hypnosis'in Gengar gibi bir sweeper için iyi bir kombo olmadığını düşünüyorum.Kulağa hoş gelse de wall ve tanklar için daha uygun.Hypnosisi tutturma şansın çok düşük + tuttursan bile rakibin pokemonunu değiştirerek Dream Eater'ı kullanmanı engelleyebilir kolaylıkla.

Item olarak Focus Sash tavsiye ederim.Gengarın defansları kötü olduğundan bir vuruşta düşebiliyor.Focus Sash mutlaka olmalı.

Shadow Ball STAB ( Same Type Attack Bonus)u ile kesinlikle movesetinde olması gereken bir saldırı.Onun haricinde en kötü düşmanların olan Darklara karşı Focus Blast öneririm.Hem iyi vuruyor.Energy Ball ve Thunderbolt güzel saldırılar.İstediğini seçebilirsin.Dördüncü olarak da kesinlikle Destiny Bond tavsiye ediyorum.Focus Sash ile 1 HP'n kaldığında bir Destiny Bond ile Skarmory gibi,Ferrothorn gibi büyük tank ve walları rahatlıkla devirirsin.

EV olarak 4 HP / 252 Sp.Atk / 252 Speed gideceksin.EVsiz Competitive düşünme.IV Breeding de önemli.Defanslarını maxlamana gerek yok ama speed ve sp atk 25 üstü olmalı.

Oyun içinde ise hiç kasmana gerek yok.Shadow Ball ata ata gidersin.Diğerlerini de zevkine göre ver işte

• Teşekkürler.Yalnız baya detaylı anlatmışsın Genesis.Arkadaşın oynadığı oyun Cyrus olduğundan statları kendimiz veriyoruz.Ancak STAB oyuna eklendi diye biliyorum.Buna göre biraz daha yorum bekliyorum.Hepinize teşekkür ettim yorumlar için.

Edit:Destiny Bond gibi saldırılar oyunda işlemiyor ve Focus Blast TM'si oyunda yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 28 Mart 2011; 22:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Teşekkürler.Yalnız baya detaylı anlatmışsın Genesis.Arkadaşın oynadığı oyun Cyrus olduğundan statları kendimiz veriyoruz.Ancak STAB oyuna eklendi diye biliyorum.Buna göre biraz daha yorum bekliyorum.Hepinize teşekkür ettim yorumlar için.

Edit:Destiny Bond gibi saldırılar oyunda işlemiyor ve Focus Blast TM'si oyunda yokmuş.

Ben normal DS ile oynayacaksın sandım Cyrus ise diğer arkadaşlar doğru söylüyor olabilir.İyi oyunlar

Hazır konu açılmışken sorayım, Cyrusun Unova için yeni serverı açılmıştı.Gymler falan eklendi mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Teşekkürler.Yalnız baya detaylı anlatmışsın Genesis.Arkadaşın oynadığı oyun Cyrus olduğundan statları kendimiz veriyoruz.Ancak STAB oyuna eklendi diye biliyorum.Buna göre biraz daha yorum bekliyorum.Hepinize teşekkür ettim yorumlar için.

Ben normal DS ile oynayacaksın sandım Cyrus ise diğer arkadaşlar doğru söylüyor olabilir.İyi oyunlar

Hazır konu açılmışken sorayım, Cyrusun Unova için yeni serverı açılmıştı.Gymler falan eklendi mi acaba?

Sitesini en son kontrol ettiğimde pek bir yenilik yok idi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.