Şimdi Ara

• Pokémon Cyrus |REHBER| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gym ler zor olsun tamam ama speed e vermek zorunda kalıyoduk. Bu seferde gym ler bitene kadar ayrı bir 6 lı takım gymler bittikten sonra sıfırdan yeni bir 6 lı takım kasmak gerekiyodu. Kapanıp açılmasından +65 lvl takımım gitti ki içinde Gallade , Electivire falan vardı. İnşallah bu sefer düzgün bi şekilde başlar ve süreklilik olur. Gym ler yine zor olsun geldiğimiz şehirde 2-3 gün oyalanalım ama bi süre sonra bitsin ve gymleri geçerken gerçek takımımızı kasabilelim. Eskiden daha iyiydi kasardık gym leri geçerdik sonra crew savaşları , oyunda olmayan pokemonları yakaladığımız eventlar yada turnuvalar gerçekten iyiydi... Genelde Crash crew kuruyordu bi süre sonra ben Crash ve Professional kalıyorduk ama yinede zevkliydi
  • Beyler nicklerinizi söyleyin bulusalım oyunda
  • Bende indiriyorum. Torchic mi Turtwig mi?
    http://veekun.com/dex/gadgets/compare_pokemon? Bu siteden pokemon karşılaştırabilirsiniz.
  • Bence torchic.Çünkü turtwig gelişince birçok türden *2 yiyor.Yani ileride birçok gym den tek yiyebilecek bir pokemon
  • beyler ctarpie yakalayan varmı
  • Nick : Muhammet Başladım hadi hayırlısı .
  • bu berryler ne işe yarıyo ya 50 tn oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

Bence torchic.Çünkü turtwig gelişince birçok türden *2 yiyor.Yani ileride birçok gym den tek yiyebilecek bir pokemon

Chimchar aldım böyle dediğin için. Atk mı gidiyim sp atk mı? Bu arada route1den diğer şehire nasıl geçiliyor çözemedim.
    Edit : Sağ ol trabzon61
    Edit2 : Engineering part ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 13 Mayıs 2013; 13:44:21 >
  • Tododile a spatk mı atk mı vereceğim ?

Ayrıca oyunda bozukluk var arkadaş eklenmiyor .
  • Ben oyunu indiremiyorum yalnız ?
  • Chimchara speed veriyim mi ? Nature healty ^_^.
  • Şimdi ilk defa başlayacak arkadaşlarımız olabilir o yüzden rehberde starter incelemesinden önce nasıl pm atılır , trade nasıl yapılır , skill sistemi , duruyorsa açık arttırma sistemi , kıyafetler , Tm ekleme sistemi ve nerden bulunduğu , Gym ler için hala speed gerekiyorsa kaç speed gerektiği , para kasma yolları , hangi gym için hangi pokemonlar kasılırsa daha kolay geçilir gibi . Bence bu konular daha öncelikli geliyor rehber için yani bunları bilirsek hangi starterı seçeceğimize bile farklı karar verebiliriz. Emeğe saygılıyım starterların böyle ayrıntılı bi şekilde incelenmesi de çok güzel benimki sadece bi öneriydi kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut48

Şimdi ilk defa başlayacak arkadaşlarımız olabilir o yüzden rehberde starter incelemesinden önce nasıl pm atılır , trade nasıl yapılır , skill sistemi , duruyorsa açık arttırma sistemi , kıyafetler , Tm ekleme sistemi ve nerden bulunduğu , Gym ler için hala speed gerekiyorsa kaç speed gerektiği , para kasma yolları , hangi gym için hangi pokemonlar kasılırsa daha kolay geçilir gibi . Bence bu konular daha öncelikli geliyor rehber için yani bunları bilirsek hangi starterı seçeceğimize bile farklı karar verebiliriz. Emeğe saygılıyım starterların böyle ayrıntılı bi şekilde incelenmesi de çok güzel benimki sadece bi öneriydi kolay gelsin.

Pm nasıl atılıyor :D

• Rattatanında benimde 11 speedim var ilk kim vurur?
    Weedle kaçırdım 2pokeball attım tutamadım sonra 1 tackle pert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 13 Mayıs 2013; 16:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut48

Şimdi ilk defa başlayacak arkadaşlarımız olabilir o yüzden rehberde starter incelemesinden önce nasıl pm atılır , trade nasıl yapılır , skill sistemi , duruyorsa açık arttırma sistemi , kıyafetler , Tm ekleme sistemi ve nerden bulunduğu , Gym ler için hala speed gerekiyorsa kaç speed gerektiği , para kasma yolları , hangi gym için hangi pokemonlar kasılırsa daha kolay geçilir gibi . Bence bu konular daha öncelikli geliyor rehber için yani bunları bilirsek hangi starterı seçeceğimize bile farklı karar verebiliriz. Emeğe saygılıyım starterların böyle ayrıntılı bi şekilde incelenmesi de çok güzel benimki sadece bi öneriydi kolay gelsin.

Öneri için teşekkürler.
    Saat 21:00 gibi ilk mesajı güncelleyeceğim, güncelleme sırasında dediklerini de ilave ederim.

• Exp per second gözükmüyor :(. Ayarlardakini enable yaptım.
    12 speed mi daha iyi olur 11 defans mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Exp per second gözükmüyor :(. Ayarlardakini enable yaptım.

Bence 11 defans çünkü hız önemli deil ilk o da vursa sende vursan bişey deişmiyo ikinizde vuruyosunuz birbirinize .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Bence 11 defans çünkü hız önemli deil ilk o da vursa sende vursan bişey deişmiyo ikinizde vuruyosunuz birbirinize .

Ama ilk ben vurup tek atarsam?
  • 12 Speed yap rahat kasarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Ama ilk ben vurup tek atarsam?

oyundaysan nerdesin sen ya ben burada kasmaktan bıktım 2 tane pokeball aldım :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.